Zobrazit přihlášovací formulář

Valentýn - srdíčko na malý dárek

0.0
Valentýn - srdíčko na malý dárek

Postup

Dárek na Valentýna nemusí být ukrytý jen v obyčejné krabičce. Můžete si jej zhotovit mnohem originálněji. Ušijte si jej třeba na vyšívacím a šicím stroji!

Do vyšívacího rámečku si upněte dvojitou látku, mezi níž vložíte bílý podkladový novofix.

Z abecedy uložené přímo v nabídce stroje vyšijte požadovaný nápis.

Z nabídky ozdobných vyšívacích stehů si vyberte vhodný zakončovací steh.

Ze stroje po ozdobném obšití nápisu zase udělejte vyšívák a do rámečku si upěnte jen trhací textilní papír. Na něj položte červenou látku a vyšijte si srdíčko, které je opět uložené ve stroji.

Na vyznačené srdíčko položte zhotovený nápis (kapsičku) a přišijte to zase tím vzorem srdce, který jste šili naposled. Rámeček vytáhněte a opatrně těsně za švem látku obstřihněte.

Na rub položte vatelín a červenou látku. U okraje rámečku si to přišpendlete a dejte rámeček zpátky do stroje. Opět látku s vatelínem přišijte stejným vzorem srdíčka.

Ze spodu srdíčko opatrně obstřihněte. Teď už zbývá vložit rámeček zpátky do stroje a ozdobným stehem (vybraným ve stroji) celé srdíčko obšijte.

Po obšití je srdíčko hotové. Zbývá vyjmout z rámečku a odtrhnout trhací papír, který nám to celé držel v rámečku a opatrně obstřihnout z obloučků zbytky látek. Potom již můžete naplnit vhodným drobným dárečkem :-)!

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

danacha 27. 1. 2015, 19:11
(clamp) (clamp) (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie