Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 6 návštěvníků)

ČERTovský držáček ubrousku z ruličky od toaletního papíru

0.0
ČERTovský držáček ubrousku z ruličky od toaletního papíru

Postup

Potřebujete: ruličku od toaletního papíru, barevné čtvrtky (pokud nemáte stačí bílá, kterou nabarvíte či pomalujete), tužka, nůžky, lepidlo, plastová nalepovací očička

Postup:
1/Roličku od toaletního papíru můžete přepůlit, ale můžete ji klidně nechat celou, buď to na ni nalepte barevnou čtvrtku nebo ji namalujte - tvoří tělíčko.

2/ Vystřihněte si ze čtvrtky proužky (4x na ručičky, 4x na nožičky) barevnou kombinaci a velikost si zvolte sami (doporučuji max. š. 0,7cm a na délce nezáleží, protože harmoniku můžete kdekoliv přestřihnout). Dále vystřihněte ruce-dlaně, nožky-1xplosku a 1x kopýtko, jeden proužek + obdélníček na ocásek, hlavu a jazyk.

3/ Proužky po 2 ks složte do harmoniky (překryjte je o 90 stupňů a překládejte na střídačku přes sebe). Budete mít 2 ks harmoniky na ručičky a 2 ks na nožky. Přilepte na ně dlaně a plosku a kopýtko, druhým koncem přilepte na ruličku od toal. papíru.

4/ Zezadu na ruličku přilepte proužek na jehož konec přilepíte nastříhaný obdélníček.

5/ Hlava je v celku jednoduchá - očička a jazyk nalepte a následně přilepte hlavu k tělíčku. Pokud by jste chtěly mít 3D efekt, tak mezi hlavičku a tělíčko nalepte malou harmoniku, jakož to krček.

Spz Petra

detail harmoniky

harmonika

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

lenčapa 25. 11. 2014, 15:26
tak jdeme si taky jednoho vyrobit, díky za nápad (Y)
jaryson 6. 10. 2014, 19:02
(Y) díky za nápad :-). Se synem určitě vyzkoušíme. (clamp) (Y) (clamp)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie