Zobrazit přihlášovací formulář

Háčkování

Přidat návod
(návod si oblíbili 3 návštěvníci)

Obal na památníček (diář apod.)

0.0
Obal na památníček (diář apod.)

Postup

Nevíte, co se zbytky přízí? Neteř si přála památníček, tak jsem jí ho vylepšila tímto háčkovaným obalem. Uděláme si základní řetízek široký podle potřeby. Poté střídáme barvy a vzory, v mém případě řady dlouhých sloupků, krátkých sloupků, vějířků a křížených DS (tj. uděláme zač. 3 ŘO, poté vynecháme jedno oko, 1 DS do následujícího a 1 DS zpět do vynechaného oka, opakujeme). Vzory a barvy libovolně kombinujeme, na konci uděláme ozdobný lem, jehož větší mezery pod vějířky využijeme jako knoflíkové dírky. Obal sháčkujeme KS a obháčkujeme KS všechny volné okraje.

Zde jsou uvedeny vzory, které jsem použila, ale fantazii se meze nekladou. Jen je třeba dodržovat rovné strany. Proto je u větších vějířků následující řada dělaná z KS, které podle potřeby vzorek trochu "stáhnou" (vynecháním několika ok v obloučku).

Zadní strana

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Géňa10 26. 10. 2014, 21:00
(Y) (Y) (Y) Moc krásnééé :-o :-o |:o) |:o) |:o)
(Petruše) 22. 10. 2014, 10:16
krásné (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
jeremy 22. 10. 2014, 7:30
(clamp) (clamp) (clamp)jste mi připomněla, že jsem památníček chtla taky dcerce koupit, tak jí ho taky vylepším...jen asi jako obal na knihu, vy to máte spíš jako "taštičku", že? Moc krásný, jste šikulka, to bude mít neteř radost! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (hello) (Y) (F)
MarkétaVlk 22. 10. 2014, 8:54
@jeremy Děkuju...ano, je to spíš jako malinká taštička, psaníčko, říkala jsem si, ať to má radši ještě nějaké využití :-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie