Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 255 návštěvníků)

JAK NA AKNÉ..POKUD NEJSTE PUBERŤÁK

0.0
JAK NA AKNÉ..POKUD NEJSTE PUBERŤÁK

Postup

Rozhodla jsem se s Vámi podělit a doufám, že to někomu třeba pomůže stejně jako mě.
Nejsem sice žádný puberták, ale akné už řeším dlouho...občas pupínek , ale velmi často tvář plná boláčků ,často dosti bolestivých. Hodně se mi dělají jakoby pod kůží a nejdou mačkat a také dlouho trvá než se zahojí. Vyzkoušela jsem snad všechno..asi jako každý kdo na to trpí...
Nejdříve antikoncepci, která mi pomohla hodně.... (Diane 35)..jenže moje tělo jaksi tento druh HA nesnese , takže po vysazení následovalo hrozné zhoršení. Zkoušela jsem to přes zdravou stravu, vynechání mléčných výrobků, kožní lékařky, drahé kosmetiky i nakonec kosmetičku. Nepomohlo nic...občas třeba zrovna po návštěvě kosmetičky se to rapidně zhoršilo i na několik týdnu.
Vzhledem k tomu, že jsem prolezla celý internet hladová po informaci, která by mě toho zázračně zbavila a nic jsem neobjevila...se mi do ruky dostal článek mladého kluka, proti kterému jsem já měla obličej naprosto krásný.
ten doporučoval jen 3 poměrně i levné výrobky...jelikož jsem ve fázi, kdy vyzkouším všechno i za cenu toho, že obličej zničím úplně..jsem zakoupila tyto produkty...a vyzkoušela na sobě.Užívám 3 týdny...a jsem bez jediného pupínku a štastná jako blecha.Proto doporučuji vyzkoušet třeba by to zrovna některé z vás mohlo pomoct.

1. KYSELINA LIPOOOVÁ ...
beru každý den 5 tablet, dopo. dávka je max. 2 tablety...ale údajně se z ní nemůžete předávkovat...Má neskutečné množství účinků....Ale hlavně je to velmi silný detoxikační vitamín.... Snižuje hladinu cukru v krvi. Úspěšně pomáhá při diabetes. Urychluje zotavení po mozkové mrtvici. Snižuje riziko šedého zákalu. Snižuje riziko Alzheimerovy nemoci. Potlačuje riziko aterosklerózy. Potlačuje riziko vzniku rakoviny. Podporuje detoxikaci organizmu. Je dokonalým antioxidantem. Úspěšná při potlačování artritidy.
Počítejte s tím, že se bere orálně, tudíž účinkuje zevnitř....s největší pravděpodobností, Vám akné ze začátku zhorší..to je snad logické...zánětlivé procesy pod kůží se musí nějak dostat ven, aby se mohli vyléčit..přece byste nečekaly, že se hnisavý abses ztratí pod kůží....

2.VITELLA ictamo pasta..
Tak z tohodle malého zázraku jsem nadšená...nanáším v jemné vrstvě pod make-up a ve větší vrstvě na postižená místa na noc....tak je už po první noci vidět jasně jak stahuje pupínky a léčí je....

VITELLA Ictamo pasta je vysoce účinná pasta vyvinutá pro ošetření obtížně zvladatelných ložisek kůže. Optimální použití přípravku Vitella Ictamo vede ke zklidnění a regeneraci problémových kožních lézí. Obsažený ichtamol má protizánětlivé účinky. Působí antibakteriálně, omezuje růst kvasinek a potlačuje nadměrnou tvorbu mazu. Oxid zinečnatý má zklidňující účinky a výrazně podporuje regeneraci kůže.

3. Aspirinová maska
O téhle masce se toho na netu dozvíte hodně.....potřebujeme: 3 tablety aspirinu ( nepotahovaná tableta), med,vodu Návod: Aspirin necháme rozpustit v trošce vody ( malá lžíce či podle potřeby) a smícháme s 1 až 2 lžícemi medu. A nebo na ně nakapu citr. štávu... Konzistence by neměla být moc řídká. Necháme působit 20min a omyjeme teplou vodou.
Na masku jsem přišla taky na netu...poměrně výrazně čistí ..a lehčí formy pupínků zjemní natolik, že jdou zakrýt make-upem....působí také jako peeling. každopádně pokožku čistěte jemně, nedřete...
Pokud je někdo citlivý nebo alergický..je potřeba vyzkoušet na zápěstí asi jako u všeho co hodláte patlat na obličej. AŤ má kdokoliv cokoliv proti..mě výrazně pomáhá a kůže je po ní viditelně čistější a jemnější


4.no a jak všichni víme pleťi pomáhá voda..tudíž pít, ráno na lačno vodu s citrónem..a během celého dne doplńovat tekutiny..já s tímhle mám velký problém, nejsem schopná pít tak jak bych měla...takže je to pak dost znát...

Přidávám i obrázky pro lepší info...pokud to jen jedné z vás pomůže tak jako mě...tak budu ráda...jelikož to pro mne nebyla ztráta času se s Vámi podělit o svou vlastní zkušenost




Pokud ani to by vám nepomohlo pak si u kožní lékařky nechte napsat bud Zineryt ..ten pomáhá téměr okamžitě, ale po velmi krátké době přestane účinkovat a nebo pro silné akné (na občasné pupínky Vám to nikdo nenapíše) Roaccutane tbl 30x 20mg,to je lék, kterým se akné opravdu zbavíte..samozřejmě má to i svá proti, nesmíte být těhotná nebo chtít miminko po dobu léčby a dělají se jaterní testy...každopádně toto funguje hodně na silné akné a na podkožní akné...výsledky jsou viditelné velmi brzo....
No a pokud se do toho někomu nechce..pak jedině hormonální antikoncepce Vás toho opravdu zbaví..Diane 35 ta je úžasná na plet, lze pak přejít na nízko hormonální jako je Yadine..tam pak již máte jistotu, že se Vám akné opravdu vyhne...ale vše má své pro a proti...

No a poslední rada..na akné nepoužívejte žádný make-up, který obsahuje Minerální oleje...dobrý je La rocha posey, Dermacol..Aknecolor a od Biodermy , řada Sébio a nejlepší je Mary kay...A VŽÁDNÉM PŘÍPADĚ..NEODMAŠTUJTE PLEŤ PŘÍPRAVKAMI NA VYSUŠOVÁNÍ...ZAČNETE SE LOUPAT A NAOPAK ČÍM VÍCE VYSUŠUJETE TÍM VÍCE SE MAZ DĚLÁ....JE DOBRÉ POKOŽKU NEUSTÁLE HYDRATOVAT HLOUBKOVÝM SÉREM ....(HYDRATAČNÍ KRÉMY FUNGUJÍ JEN NA POVRCHU KŮŽE NIKOLIV V HLUBŠÍCH VRSTVÁCH) A VYSUŠOVAT OPRAVDU JEN ZANÍCENÁ MÍSTA...

VITELLA ictamo..pasta

Kyselina lipoová Plus tbl. 60

ASPIRIN..ÚDAJNĚ JE LEPŠÍ TEN NĚMECKÝ, ALE JÁ POUŽÍVÁM TENTO...

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

DanušaP 12. 11. 2014, 10:26
synovi pomáhala maska z droždí, později , když se začal holit, tak voda po holení
janca777 13. 11. 2014, 11:29
@DanušaP a mužu se zeptat jak tu masku děláte, popřipadě jak často jí aplikovat? Děkuji
janca777 12. 11. 2014, 9:16
Holky mohla bych se zeptat, diskuse jsou docela staré,ale zajímalo by mě jestli vám to fakt pomohlo. Děkuji
kyčerka 13. 5. 2014, 15:33
Díky za návod.Po vysazení HA jsem měla šílené problémy s pletí,a to nejsem puboš(dávno).Ještě jsem k vašim radám přikoupila aknegel od Nobilis,a zlepšení je vidět.Dík Š. (F)
MacelaJo 30. 4. 2013, 22:33
Není tady někdo, kdo by mi mohl ten krém Vitella koupit? U nás o něm vůbec neslyšeli....Samozřejmě pošlu peníze vč.pošty....Předem děkuju:_)
dawsonka 6. 3. 2013, 16:27
na akné používám Diozon Clear krém, byl mi doporučen na problematickou pleť a musím říct, že je (Y) už po pár dnech je vidět zlepšení pleti a krém je čistě přírodní, žádná chemie, nic jiného už nepoužívám (F)
roni.veroni 23. 1. 2013, 14:21
A ta mastička se dákoupit taky v lékárně??? Když jsem byla těhotná, tak jsem měla hubičku radost pohledět, ale teď děs běš... určitě taky vyzkousím, díky za typ! (Y)
Evula76 6. 1. 2013, 17:35
Už zkouším,vše najednou,po první masce super,hned ráo si mamka všimla změny.Super jsem nadšeá,pokračuji v léčbě.mast perfektní,nna zánětlivé hnisavé podkožáky boma.jak často dáváte masku??Eva
vanila 6. 11. 2012, 13:57
jo a ještě mám ty šílený fleky po akné (pigmentové) neporadíte na to něco?
vanila 6. 11. 2012, 13:56
moc díky za informace , je mi 37 a stále řeším akné... A tak jsem se těšila na období, kdy už nebudu mít akné a ještě nebudu mít vrásky... No a momentálně mám oboje (smich) Vyzkouším a uvidíme (*)
sieta 5. 11. 2012, 21:17
Ta aspirinová maska- to se nedostává přes kůži do těla? *-)
77lenka 4. 3. 2013, 13:41
@sieta nic co dáte na pokožku (pokud nepoužijete jehlu)se nedostane dál než do epidermis (pár mm),takže obava je zbytečná (L)jinak by mohly kosmetické firmy jásat ,-)
sieta 4. 3. 2013, 20:51
@77lenka hehe, jsi mě nepoznala, co? Nevím, proč nemám tady ikonku *-) ,-)
Michaela_ 23. 1. 2013, 15:16
@sieta Podle me dostava..kuze je porovita, defacto "derava" a pokud kuze propousti napr. Voltaren gel, ktery ma v sobe ibuprofen , tak bude propoustet takzez aspiri, nehlede na to, ze na obliceji je kuze velmi citliva. Do masky z aspirinu ci acylpirinu bych nesla, ale ta masticka neni k zahozeni .
sieta 26. 1. 2013, 22:37
@Michaela_ ta mastička VITELLA ictam mi úžasně pomohla (Y)
marjanka1 6. 11. 2012, 12:45
@sieta ne nedostává...přece to neberete orálně ne? je to jen na odstranění zrohovatělého povrchu kůže...
kubinda 10. 10. 2012, 10:27
Holky :-), mastičku Vitella Ictamo používám cca 7dnů (Y) a super, valím :-o jak pupínky mizí (Y) (Y). díky za tip, Martina |:o)
Janula Zaynab 10. 10. 2012, 10:18
Ictamo už používám víc než týden a zlepšuje se to (Y) Teď jsem si koupila kyselinu lipoovou, tak jm zvědavá :^) Navíc jsem si v lékárně za 37,- koupila mýdlo SANO s i chtyolem 5%, které účinkuje protizánětlivě, desinfekčně a má víc pozitivních účinků. Používá se na na ekzémy, psoriázy atd. Udělá se hustá pěna, nechá se 1-2min působit a umyje teplou vodou. Dnes večer jdu vyzkoušet (H)
jindrusska 2. 10. 2012, 13:46
Zdravím,já jsem si tu mastičku v lékárně koupila,maj dva druhy tak jsem vzala oba,jedna je ta co je na fotu a druhá je se zinkem,obě jsou dost mastné,po měsíci mohu říct,že mě to nepomohlo,už jsem opravdu zoufalá,jestli máte také kolem 40let jako já a máte zaručený recept jak na akné,ráda zkusím něco jiného (L)
michden01 30. 9. 2012, 10:23
Hned si to koupím, jsem ve fázi, kdy si namažu na obličej klidně i kuřinec jen aby mi to zmizelo ,-) Díky moc za typ
Miriee (upraveno) 29. 9. 2012, 22:15
Dcera mé známé začala brát z lékárny rybí olej v kapslích,nemá to žádnou chuť,stoji to okolo 100,-Kč a je to na 2 nebo na 3 měsíce,to nevím přesně a má po akné,brala to nějakou dobu.Přesně nevím.Ale druhá kamarádka měla exem na rukách,praskala jí kůže do krve a začla to brát také a kožní doktorka se nestačila divit.Má ruce úplně zahojené!!!Než se to projevilo tak to trvalo asi tak 14dnů-3týdny!!!
dadada 28. 9. 2012, 21:26
Ahoj holky (L) snad také můžu něco přidat: zkuste radu za pár korun - každý den na lačno lžíci čistého pravého OLIVOVÉHO oleje "cucat" v puse, prostě přelévat z jedné strany na druhou alespoň 10-15min. pak vyplivnout!! nepolykat a dobře vypláchnout! a celý den poctivě dopňovat tekutiny (L)
klubin 28. 9. 2012, 19:09
také přidám svůj poznatek...po cca čtyřech týdnech používání kyseliny lipoové mám pleť výrazně lepší (Y) (Y) (Y), a to se mastičkou mažu jen občas neb jsem lenoch ,-)
Mellisande 27. 9. 2012, 18:04
Po pár týdnech užívání jsem nadšená, čistím pleť konopným mýdlem, občas dám aspirinovou masku, na noc nanesu pastu v silnější vrstvě a už ráno je vidět výsledek. Pleť mám fakt o dost lepší (Y)
teresas 27. 9. 2012, 16:46
Já používám pleťovou vodu SYSEX z Karlových Varů - stojí asi 25kč (v obchodech moc neseženete, ale přes e-shopy ano)Trochu teda smrdí, pupínek se mi sem tam udělá, ale hodně mi pomohla. (wash)
xcibetka 26. 9. 2012, 21:18
Tak nevím, jít do toho nebo nejít. U mě mám vypozorováno, že je to spíše záležitost hormonální. Jak se blíží menzes... a také se léčim se štítnou žlázou. Když jsem otěhotněla, první tři měsíce jsem trpěla. Boláky jsem měla na krku i na prsou, kde se normálně naštěstí nevyskytovyly. Také si myslím, že je to záležitost dědičná. Moje mamka nikdy dokonalou pleť neměla, i když ne tak jak já. Ale za to její sestra...rudá záře. Prozatím mi hodně pomáhá řada od Orflame a citronová šťáva, jako maska. Pleť je jemnější a boláky tak nějak blednou. Sice mě z počátku vylekalo, že to trochu štípe, ale mě to pomáhá. Co se týká té moji nevyrovnané hladinky hormonů, kamarádka mi na to doporučila pít aloe vera. Zatím jsem se k tomuto kromu neodhodlala, protože 700,-/14 dní při mateřské je docela risk, když nevím jestli to nebudou jen vyhozené peníze. Jinak to samé co ostatní. Kosmetička šílí, kožařka nepomůže... :-( Pokud to někdo vidíte podobně, jako u mě a přesto vám zdejší rady pomohou, dejte vědět. Já to prozatím zkoušet nebudu, protože bych si nerada rozhodila momentální stav, který zatím ujde.

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie