Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 84 návštěvníků)

Jak na bradavice

0.0
Jak na bradavice

Postup

Je to pouze mnou vyzkoušený návod...
Synovi se udělaly na chodidlech velké bradavice, asi 12 kusů.. Chytil je v bazénu...Během pár dní byly obrovské, hluboké, s velkými kořínky.
Hledala jsem spoustu tipů na internetu, vyzkoušeli jsme spousty mastiček, vodiček.. od lékaře a bez úspěchu.
Vždy se mu jen narušila okolní kůže, oloupala až do živého :-(
Různé tipy, zasypávat jedlou sodou, vyříznout, spálit... Tomu jsme se chtěli vyhnout...

Pak jsem našla někde fotku, že si někdo bradavici myl antibakteriálním mýdlem.
Tak jsme zkoušeli, už asi po 14 dnech se ty obrovské začaly stahovat, zmenšovat.
Nyní cca po třech týdnech každodenního mytí mu již 8 celých vypadlo, včetně kořínků.
Každý večer jsme každou bradavici trošku opatrně porýpali nůžtičkami (vydesinfikovat), aby se mýdlo dostalo co nejhlouběji a pak 5 minut vmasírovávali mýdlo. Opláchli vodou.


Ještě nám tedy zbývají 4 kousky, ale i ty už vypadají, že jim je konec.
Berte tedy tento návod jen jako radu, vyzkoušené a opravdu fungující.

A všechny jsou pryč...jupíííííí

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

PK1978 4. 11. 2016, 12:12
Pětileté dceři se udělala bradavice a pár menších a prstíku u nohy. Zkoušela jsem rady z internetu. Česnek, tea tree olejíček, zubní pastu. Pak jsem zašla do zdravé výživy, koupila tinkturu z vlaštovičníku. Mažeme 2x denně a bradavice mizí opravdu úžasně. Tak třeba tato rada také někomu pomůže.
Gabrielle 10. 1. 2016, 21:42
Určitě zakoupím, zní to dobře (Y). U syna nezabral česnek v octu, zbavil se jich díky vodičce z lékárny. U dcery to nefunguje, tak zkusíme Dettol. (H)
dagram 27. 3. 2014, 22:50
naše zkušenost dvojčata z plavání na nohách a během pár dní mega bradavice z lékárny nic nepomohlo a my tedy ne mýdlo ale 3X denně dezinfekčním sprejem detol a po koupání jsem pinzetou volné kořeny tahala a do 3 týdnu jen dolík po bradavici a máme klid.
bufanda 6. 2. 2014, 18:46
Děkuji za super návod. Musím říct, že nám to zabralo. Synovi se udělala veliká bradavice na prstě u nohy...vyrostla mu strašně rychle a byla opravdu veliká a nic z lékárny nezabíralo. Tak jsem zkusila Váš návod a po 14 dnech se vyloupla a máme klid :-) Moc děkuji!!!!!!! (F)
Maxinka 20. 3. 2014, 7:12
@bufanda Super |:o) |:o) |:o)
lubca007 11. 1. 2014, 20:34
(Y) (Y) (Y)
rebelka8282 9. 11. 2013, 12:31
A když bradavice umýváte,používáte přitom rukavice,aby se nevytvořily třeba na ruce?Jsou hodně přenosné?Nebo stačí jen pořádně umýt ruce? *-)
Isoprinosin 8. 11. 2013, 17:45
Upozorneni: v zadnem pripade homeopatika nedavkujte jen tak podle rad v lekarni !!!! Tyto rady lekarniku se vubec nezakladaji na informacich o jednotlivem pacientovi! A uz vubec neumi jednotlive homeopatika kombinovat...většinou...
Marti W. 8. 11. 2013, 15:59
Pokud jde o léčbu bradavic česnekem naloženým v octě, tak s tím mám dobré zkušenosti. Zde je návod http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=9418 Pokud jde o homeopatika jako taková, tak s tím mám velmi špatné zkušenosti. Každého od toho odrazuji. Dala jsem na radu jedné známé a pak jsem velmi litovala. Bylo mi strašně zle a až dodatečně jsem zjistila, že je to z jedovatých rostlin, jedovatých živočichů a těžkých kovů. Ono totiž na tom balení není vůbec napsané složení. Vlastně nevím, jak se to může prodávat a navíc v lékárně. Lékaři samozřejmě na to mají "logické" vysvětlení, které ale zavání, nenacházím proto jiné pojmenování než tmářstvím. Zvažte a nedopadněte jako já. (smich)
rufino 8. 11. 2013, 17:37
@Marti W. Homeopatika nesmíte brát "na radu jedné známé" homeopatik je velká spousta, různé ředění, co pomůže jednomu, nemusí fungovat u druhého. Já mám s homeopatickou léčbou zkušenost již 20 let, ale máme velmi dobrou dětskou lékařku-homeopatku a nedám na ně dopustit.
Marti W. 8. 11. 2013, 19:04
@rufino Nebrala jsem "na radu jedné známé", ale na její radu jsem šla k lékaři - homeopatovi. Pokud vím, nejsem sama, kdo s tím má špatné zkušenosti, ale teď vím, že někdo má i dobré. Jen jsem chtěla říct, že opatrnost je na místě. Živí se tím i lidé s titulem MUDr. jako šarlatáni. Dle obsahu to může být nebezpečné a tady řeší maminky, jestli mají používat Vegetu nebo ne. Tak s rozumem a hodně štěstí (F)
Atida 8. 11. 2013, 13:24
Mě by docela zajímalo jestli to funguje i na molusky.... načetla jsem si, že je to vlastně infekční bradavice... (F) Dceři pomohl na bradavici na noze, česnek namočený v octě (někde je zde návod) bradavice zčernala a krásně se vyloupla, od té doby má klid... tak přemýšlím, že bych to aplikovala i na molusku... má jen jednu, velkou, takovou pevnou, jakoby zrohovatělou, pod kolenem...
Jitulina11 11. 11. 2013, 19:39
@Atida Na molusky je na netu návod s desinfekcí Betadine. Podle recenzí a různých serverů je to to jediné, co na ně funguje. Hledali jsme to s kamarádkou kvůli jejich malé a už si to chválí, že to bude opravdu účinné.
vrtule83 12. 11. 2013, 19:08
@Jitulina11 Mohu jen dát za pravdu, na molusky návod s betadine, měli jsme jich asi 20. Ještě pomohl Infectodell, ale štípal jak sviňa.
Pejera 8. 11. 2013, 13:16
Dovolím si přispět svou troškou do mlýna.. O bradavicích můžu vyprávět. Když jsem byla malá, tak jsem jich měla najednou několik desítek (takové ty typické "bazénové. Nezabíralo vůbec nic, už jsem pomalu ani nemohla chodit, tak mě dr. poslal na vypalování. Objednali mě za 3 týdny, dříve (naštěstí) neměli volný termín. Moje maminka se o tom znímila kolegyni a ta poradila vyzkoušet tuto rostlinu (i nám dala sazenici): http://www.polgara.cz/kytickytxt/main.php?Kyticka=Morska_cibule Kousek rostlinky se odříznul, "utřel" nožem a vniklá hmota se přiložila na bradavici a přelepila náplastí. Opakovaly jsme to ráno a večer a ... na vypalování už nedošlo. Bradavice se krásně vyloupaly, jít na zákrok už nebylo potřeba, nebylo co vypalovat. Netvrdím, že to pomůže každému, ale za vyzkoušení se nic nedá... teď ještě tuto rostlinu sehnat (já už ji bohužel nemám)... Třeba pomůže ono mýdlo, tohle je jen další možnost, která se může vyzkoušet. Přeji hodně štěstí a ať se všem bradavice vyhýbají obloukem.
ukuk 9. 11. 2013, 10:04
@Pejera pokud jste jí říkali mořská cibule mám ji doma . :-)
pájafen 8. 11. 2013, 11:46
Nejsou bradavice, jako bradavice. Na každou je potřeba vybrat správný homeopatický lék. Tady je odkaz na homeopatický manuál, kde je možné lék vybrat http://www.kezdravi.cz/oddeleni/186-bradavice
Maxinka 8. 11. 2013, 12:47
@pájafen Jj, to jsem zapomněla napsat (L)
eliteri 8. 11. 2013, 11:01
Zdravím a díky za tip. Moje dcera s bradavicemi bojuje už 2 roky, bříško palce na noze má úplně slité. Už jsme byli i u imunoložky, jedla speciální léky, po týdnu braní jsme museli bradavice jít vypálit. léky jedla celý měsíc. Pak dostala nějakou vodičku na to, že se bradavice vyloupnou. Bohužel výsledek není moc uspokojivý. Extrémem by bylo podle lékařky, na plastice to celé vyřížnout. Hrozná představa. Nyní už má i další , dokonce asi už i na prstech ruky a jednu bolestivou na kloubu palce nohy. Takže se chytám každého možného nápadu, jak to celé vyřešit, protože jí to bolí i při chůzi. Kde se prosím toto mýdlo dá koupit.?A ty homeopatika vám poradil kdo? Ale pokud vám to zabírá, určitě ráda vyzkouším. Za to nic nedám a třeba to také i nám pomůže.Můžete odpovědět i na mail tekoma@seznam.cz. Díky moc, Martina Konečná
Maxinka 8. 11. 2013, 11:41
@eliteri Marti, homeopatika mi poradili v lékárně... a mýdlo mají běžně v DM, Rossmannu... Asi nemusí být přímo Dettol, jakékoliv silné antib. mýdlo (L) Chtěla jsem ušetřit malého právě řezání... Zkuste, uvidíte, ale nám opravdu mizely před očima... Pravidelně, třeba i několikrát denně (L)
marhulda 8. 11. 2013, 11:17
@eliteri To mýdlo koupíte běžně v drogerii. Kupuji nejčastěji v Tescu a v DM, podle ceny.
cipkacipka 8. 11. 2013, 10:53
tak to vám děkuji za radu.hned odpoldne ho koupím a zkusíme..protože my už s nimi bojujeme 5 let a nic nepomáhá.. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
vladkaaa 8. 11. 2013, 17:55
@cipkacipka Ja zacala u dcery bojovat pred mesicem s velkou bradavici pod kolenem vzadu, 5 dni jsme lepili na noc cesnek namoceny v octu.Bradavice vypadly a dirka se krasne zahojila.Ted jsme se pustili na bradavice na chodidle,ma jich tam urcite 10 kousku, po 3 dnech lepeni cesneku bradavice opet zcernaly a kazdym dnem vypadnou. Vycetla jsem zde na netu a nemohu uverit, jak je to zazracne. Olepim zdrave misto naplasti a necham koukat jen bradavice, dam platek cesneku a prelepim dalsi naplasti. Rano dcerka sunda. Nic ji neboli a to to ma na chodidle. Je ji 8 let.
ibag20 8. 11. 2013, 18:08
@vladkaaa Také nedám dopustit na česnek (Y) Přesně jak píšete, ale neměla jsem česnek namočeny v octu, jen jsem ukrojila plátek a přilepila, kolem bradavice jsem chodidlo nakrémovala, ale to oblepení bude lepší. Dvě bradavice takto vypadly a je klid.

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie