Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 7 návštěvníků)

VALENTÝNSKÁ ZÁLOŽKA DO KNIHY, DIÁŘE....

0.0
VALENTÝNSKÁ ZÁLOŽKA DO KNIHY, DIÁŘE....

Postup

Záložka je zhotovena ze vzorkových štítků, které jsou v obchodech kde nabízejí míchání barev OBI, Hornbach...volně nabízené, raznici se srdíčkem, stuhy, tkaloun, příze... a děrovačku

Nejprve děrovačkou v nejtmavším políčku uděláme dírku, potom pokračujeme raznicí a do každého políčka vyrazíme srdíčko. Dírkou protáhneme stuhu, přízi, tkaloun....prostě co doma máme a je hotovo.

Jednoduchá a myslím milá pozornost nejen k Valentýnovi

***

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

ffugaska 23. 2. 2016, 20:52
Oni treba mensi prodejny,napr. Domy barev tyto vzorniky v kolotoci maji za odmneny kolik namichaji barev z NCS vzorniku. A jeden balicek stoji cca 24,- a verte ze se na nej sakra nadrem aby jste si mohli s detma delat doma zalozky.
Jana Str. 10. 2. 2016, 22:03
To je krásný nápad... Udělám si do knížky.. (Y)
a74 9. 2. 2016, 13:57
No jo, ale volne nabizene za ucelem koupe barev... Sorry, napad je to pekny, ale po jednom kuse... Brat tam toho po desitkach a vyrabet si z toho mi prijde divne, slusne receno. Ale jasne, chapu, pro ne je to halerova polozka...
Preburda 9. 2. 2016, 19:23
@a74 Paní Alenko, promiňta rejpalko, nikdo Vás nenabádá, aby jste brala něco po desítkách kusech, je tady vložena ukázka, jak něco pěkného a jednoduchého udělat buďto s dětmi nebo sama pro někoho na kom Vám záleží. Myslím si, že vzít si barevný vzorník, jen když hned budu kupovat barvu je naprostý nesmysl, je tam od toho, aby jste si vzorník vzala a doma v klidu popřemýšlela jak barvy kombinovat. Pokud je člověk trošičku inteligentní vezme si po jednom kuse. Na fotu je více kusů poněvadž je to vyrobeno s vícero dětmi a po domluvě. Toliko pro Vás na vysvětlenou. A na závěr pro Vás, pokud se chcete takto, promiňte, hloupě reagovat a plivat na nápad někoho jiného, se prosím vyjadřujte a diskutujte přes vzkazy s dotyčným a do budoucna mějte na paměti MLČETI ZLATO MLUVITI STŘÍBRO. Mějte se jen sluníčkově :-) (child1) (F)
Brůs 11. 2. 2016, 8:03
@Preburda :^) jste se spatne vyspinkala? Kopete kolem sebe zcela bezduvodne. +o(
JarkaH 10. 2. 2016, 23:56
@Preburda Já jen doufám, že až vymyslíte nebo na webu okoukáte něco ze špachtliček na zmrzliny, které jsou k dispozici v mrazáku v obchodech ke zmrzlinám v kalíšcích, nebudete mít zrovna k ruce takovou hromadu dětí jako na výrobu těchto krásných záložek. Píšete doslova : Pokud je člověk trošičku inteligentní vezme si po jednom kuse. Na fotu je více kusů poněvadž je to vyrobeno s vícero dětmi a po domluvě.
a74 10. 2. 2016, 15:19
@Preburda O plivani na vas napad nemuze byt ani rec. Prosim, prectete si muj komentar. Naopak, napad jsem vam pochvalila. Skoda, ze jste si z toho vzala jen to negativni... Je treba pecliveji cist - vase posledni veta na vas sedi.
zdenakucerova 8. 2. 2016, 13:42
kterak nenápadně sdělit partnerovi, že je načase nově vymalovat ,-)
jolii 9. 2. 2016, 12:11
@zdenakucerova (Y) To je nápad!
hafikov 8. 2. 2016, 13:09
(Y) (Y) (Y)
Auško 7. 2. 2016, 22:24
to je hezké :)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie