Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 15 návštěvníků)

vyrážka

0.0
vyrážka

Postup

Trápí-li někoho něco co mně pronásledovalo několik let, a to šílená mokvající vyrážka, která se rozšiřovala po celým těle, že jsem začala vypadat jako ropucha, s čímž si žádní lékaři vůbec neporadily ačkoliv jsem lítala z nemocnice do nemocnice a pozorovali mně o sto šest, a doted neví, čím se mi to dělá, protože tím trpím už celý život jen s tou výjimkou, že mi lidový léčitel poradil, jak se toho zbavit, a zafungovalo to.

Doporučil mi pít hodně třezalkového a řepíkového čaje na důkladnější čištění krve, které je lepší než kopřivový čaj a chutnější a výsledek?

Druhý den přestaly mně vyrážky svědit a už se nezačaly vůbec objevovat a za týden úplbně zmizely, ted , když cítím svědění, napiji se čaje a už je to zase OK.

tak vřele doporučuji, při stejných problémech, řepíkový je jen v lékárnách , ale bez receptu s pozdravem Zdenka

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

ludjur 17. 5. 2011, 14:44
Len by som chcela upozorniť, že třezalkový čaj je dobrý prevít, nakoľko ovplyvňuje účinnosť u strašne veľa liekov pri súčasnom užívaní. Treba dať pozor pri užívaní napr. antikoncepcie, kde znižuje účinnosť, aby ste sa potom nedivili ,-) ,-) ,-), antidepresív, liekov na zníženie cholesterolu a veľa iných. A ďalšia vec na ktorú asi ľudový liečiteľ neupozornil, je že třezalka spôsobuje fotosenzitivitu, to znamená, že na slniečku môžu vznikať tmavé pigmentové škvrny, ktoré sú nevratné a ostanú vám navždy a u niekoho spôsobuje záblesky pred očami (L) (L) (L)
oblečky sluníčko 19. 5. 2011, 13:00
@ludjur tak ani jedno by mi z toho nevadilo, kdyžtak by bylo další baby ,-) ,-) to by nebylo špatný, když už pracuji doma, tak mi to nevadí :-D :-D :-D, a co se týče skvrn, na ty jsem zvyklá, jsem krutá zrzka, která má pihy od shora dolů, těžko se hledá místo, kde by se nenešli :-D :-D :-D,, takže nějaký jiný skvrny se u mně s takovou ztratí, ale po tom , co jsem měla hnusný odporný vodou nalitý pupínky, co když každý den ráno popraskaly a dále se rozšířily a nemohla jsem se jich dva roky zbavit, takže všechno ostatní je proti tomu pohodička, vypadal jsem jak ropucha doslova a to nepřeháním, když jsem je měla i na obličeji, kde se to už nedalo skrýt a pomáhala jsen ta fialová vodíčka, aby to nenateklo tou vodou a rychlo se to nešířilo *-) *-)
Dáňula 17. 5. 2011, 13:12
*-) *-) *-) ANI NEVÍTE JAK RÁDA VYZKOUŠÍM, PO PRVNÍM PORODU SE MI OBJEVILO NAPROSTO TO STEJNÉ CO PÍŠETE, JEDEN KOŽNÍ SI NEVĚDĚL RADY, DRUHÝ ŽE MÁM NĚJAKOU ALERGII, ALE VYRÁŽKY SE MI POSTUPNĚ ROZŠIŘUJÍ PO CELÉM TĚLE A JE ZVLÁŠTNÍ ŽE VŽDY ASIMETRICKY - KDYŽ NA JEDNÉ RUCE-VŽDY I NA DRUHÉ, KDYŽ NA JEDNÉ NOZE TAK I NA DRUHÉ, ÚPLNĚ NA STEJNÝCH MÍSTECH, MOHLA BYCH VÁM DLOUZE TAKÉ VYPRÁVĚT ,-) ,-) ,-) AŽ JE Z TOHO ČLOVĚK NEŠŤASTNÝ, PROTOŽE SI TO VŽDY ROZDRBU :-S :-S :-S A JSOU Z TOHO LOŽISKA KTERÉ SE TĚŽKO VYZDRAVUJÍ (N) (N) (N) ZÍTRA URČITĚ KOUPÍM A PÍSNU JAK NA MĚ ČAJÍKY PŮSOBÍ *-) *-) *-) KÉŽ BY MĚ TAKÉ TAK BLAHODÁRNĚ POMOHLY JAKO VÁM (F) (F) (F)
oblečky sluníčko 19. 5. 2011, 13:07
@Dáňula no tak to jsem zvědavá na výsledek, má se to oboje střídat, aby to mělo účinek, znáte to, nemá se furt pít stejné čaje *-) *-), já pila první den až tři litr, aby mě to přestalo tak svědět a nešířilo se to. Zlatý lidový léčitel a to za to nechctěl ani korunu a přitom takovým rychlým výsledkem překročil všechny doktory, kdybych mohla, dala bych mu svatozář [A], ať žije, zachránil mně před trapnosti, nedalo se jít ani ven, aby se mně lidi neděsili :-@ :-@ :-@, tak ted jsem happy :-) :-) :-) :-), tak doufám, že vy taky :-DDD budu moc ráda, když vám to pomůže, dejte mi prosím vědět, budu se těšit a budu celá nedočkavá (comp) sedět a čekat u komplu na výsledek (palice) mějte se moc hezky páááááááááááááááááá Zdenka (mamca)
TanjaFo 16. 5. 2011, 19:28
Také vyzkoušíme (L) A když nepomůže, alespoň neublíží a čajík je to docela lahodný (L)
oblečky sluníčko 19. 5. 2011, 13:11
@TanjaFo jj ty mi chutnají ale nezapomente je raději střídat tu třezalku s řepíkem. Třezalku ne když jdete na slunce, hodně zahřívá, jako lípový čaj :-DDD na pocení :-DDD, i když ve studeném stavu by to nevadilo :-Dasi :-DDD (plavec), dejte mi potom vědět prosím, jak jste dopadli, ať můžu chodit spát s tím pocitem, že jsem někomu pomohla ,-) ,-) ,-), mějte se moc krásně, Zdenka (mamca)
zuzouš 16. 5. 2011, 19:03
Jste moc hodná, určitě se mi tato rada někdy bude hodit,nebo mé rodině. Děkuji (F) (F) (F) (F) (L) (hello)
oblečky sluníčko 19. 5. 2011, 13:13
@zuzouš jsem ráda, že se mé rad hodí :-DDD, ještě pár jich mám na skladě, průběžně se o ně podělím :-DDDD [A] [A], takové super čistidlo krve, se určitě bude někomu ve vaší blízkosti hodit. Krásný hezký den přeji Zdenka (mamca) (child7) (child7
ZuTab 16. 5. 2011, 15:41
Prima - zkusím - mě se začala objevovat vyrážka na pravé ruce (poprvé i na obličeji, ale od té doby jen na rukách) po druhém porodu :-S. Je to svědivá rudá vyrážka, která zase ráda vysouší kůži a ta pak praská - dost to bolí a hlavně je s malými dětmi dost nepříjemná, protože mám celý den namočené ruce ve vodě :´( - tím pádem mi žádná zevní péče nepomáhá :-@.
oblečky sluníčko 19. 5. 2011, 13:18
@ZuTab Ta moje vyrážka byla jiná , veliký pupínky nalité vodou co praskaly a kam to vyteklo, tam druhý den byly další a další :-@ :-@ :-@, na to mi to pomohlo, ale mohlo by to i u vás pokud je to něco s krví jako u mně, ale chce to střídat ty dva čaje a uvidíte kdyžtak :-DDD, jinak bývá dobrý i calciová mast podle vyšeho popisu, je velká a není drahá, přřeji moc krásný den :-DDDD, at vás to už přestane trápit |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) s pozdravem maminka Zdenka (mamca)
tomtyna 1. 7. 2011, 12:43
@oblečky sluníčko Dobrý den Zdenko tak tohle přesně mám já staště to pálí a svědí a na rukou mám stašný puchýře plné vody po mateřské jsem jsi našla práci ve školní jídelně a tohle se mi tam začelo dělat http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3647568 strašně to bolí a k tomu se přidalo poprasnání na prstech a přidalo se mi stoho zánět v prstech v lékárně jsem jsi koupila Urgo na Praskliny a díky to mu se mi ty praskliny zahojily target=_blank>http://www.lekarnaaurelis.cz/shop.php?action=show_product_detail&product_id=450315> díky za tip určitě to skusím :-)
ZuTab 19. 5. 2011, 21:08
@oblečky sluníčko Moc děkuji za přání - bohužel tentokrát nepomohlo nic, ale je to na ústupu, jen se mi do hojícího bolavého vyrážka vrátila ještě jednou a teď mám ruku jako opařenou a pomalu se hojící :( - bolí to jako čert, hlavně když se to namočí a pak seschne :-S. Zkoušela jsem Calcium, zinkovou mast, masti pro děti na opruzeniny, Indulonu s heřmánkem a heřmánek koupel, ale jak se to pořád dokola omývá, tak to moc nepomáhá. Maminka níže mi radila mast na opruzeniny Johnson´s, že se nesmývá, tak pro ni musím zajet. I Vy se mějte moc krásně a jste jen zdrávi (L)
Beruna01 16. 5. 2011, 18:51
@ZuTab Tak toto dobře znám. Mám to taky. Jak máčím pořád ruce ve vodě se saponátem praská ni kůže mezi prsty, mám ji červenou a šíleně svědí. Osvědčil se mi ochranný krém (na opruzeniny) Johnson baby v krabičce. Nepusí k vyrážce vodu a krásně to vysuší, praskliny se zatáhnou. Zkuste to a budete mít pokoj po prvním namazání (Y) (Y) (Y) (Y) (Y).
ZuTab 16. 5. 2011, 19:12
Beruna01 17. 5. 2011, 7:12
@ZuTab jojo...to je on. (Y) (Y) (Y) Držím palce ať Vám to taky zabere a máte od vyrážky pokoj. (F) (F) (F)
ZuTab 17. 5. 2011, 8:35
@Beruna01 (Y) - jste moc hodná - děkujíííí - mějte se hezky (L)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie