Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Andrea V. (Andrrea) ID 143332
mimibazar.cz/andrrea
Bazárek na Slovensku
Oblast: Kroměříž
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.7.2008
Naposledy: 2.2.2020 9:54
Aktualizace: 22.12.2019 8:24
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
76564452
HODNOCENÍ 1812
VŠECHNY FOTOGRAFIE 75
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé zákaznice děkujeme, že jste nakoukly na naše stránky :-)

Zprostředkováváme nákup a dovoz nového zboží NEXT, ZARA a spousty jiných značek přímo z Anglie.
V těchto transakcích zásadně nefigurujeme jako prodávající, ale pouze jako ZPROSTŘEDKOVATEL OBCHODU mezi anglickým prodejcem a mezi Vámi. Za toto zprostředkování hradíte odměnu zahrnutou v celkové nabídnuté kupní ceně.

Vaše zboží je objednáváno na Vaše jméno a zasíláno do pronajaté schránky v UK.

Adresa schránky je:
49B SILVERWOOD HEIGHTS
BARNSTAPLE
DEVON
EX32 7RJ


Cena za libru je vždy uvedena u inzerátu a je pevně stanovena pro daný termín dovozu.
Cena libry se může měnit v závislosti na kurzu libry v ČNB.
Termín dodání u inzerátu je orientační, informujte se prosím o aktuálním přibližném termínu dovozu zboží. Je to většinou 14-20 dní od přijetí Vaší objednávky.

V případě koupě zboží z bazárku, jedná se většinou o nové zboží, a také o soukromý prodej. Vše je v inzerátu řádně popsáno, případně zašlu veškeré informace na vyžádání (míry atd.). Z tohoto důvodu zakoupené zboží pouze vyměníme, pokud Vám z nějakého osobního důvodu nevyhovuje.

e-mail: nextstyle@centrum.cz


*********************************************************************************************

Mandátní smlouva
===============
Dne – viz. datum objednávky
"příkazník (mandatář)" Miroslava Janečková , provozovnou Slavkov pod Hostýnem 130 ,768 61 Bystřice pod Hostýnem
IČ: 76564452
(dále jen „Zprostředkovatel“)
a
„příkazce ("mandant)“ – viz. kupující podle objednávky (dále jen "zákazník")

uzavírají tuto mandátní smlouvu:

1. Předmět smlouvy
1.1 Předmětem plnění této příkazní smlouvy je závazek zprostředkovatele spočívající v :
• provedení objednávky zboží prodávaného společností Next Retail Ltd., Desford Road, Enderby, Leicester LE19 4AT, Velká Británie (dále jen "Next") nebo H&M Hennse&Mauritz UK Ltd, EDINBURGH, EH1 9AG (dále jen „ H&M“) nebo ZARA Ltd 120 Regent Street, London W1B 5FE (dále jen „Zara“)
• provedení směny českých korun za anglické libry ve výši hodnoty objednaného zboží
• provedení úhrady objednaného zboží ve společnosti Next, H&M a Zara
• dovoz zboží do České Republiky

1.2 Zprostředkovatel uzavírá se zákazníkem mandátní smlouvu. Po uzavření smlouvy Zprostředkovatel objednává zákazníkem vybrané zboží a hradí kupní cenu jménem zákazníka a na jeho účet.
1.3 Služba je poskytována za odměnu.
1.4 Zprostředkovatel zboží neprodává, není ani jeho dovozcem ani dodavatelem ve smyslu zákona č. 634/1992 Sb.,o ochraně spotřebitele. Zprostředkovatel pouze za odměnu jménem zákazníků a na jejich účet objednává zboží u prodávajícího a na jejich účet hradí prodávajícímu kupní cenu v měně a způsobem stanovenými prodávajícím.


2. Práva a povinnosti smluvních stran
2.1 Zákazník je povinen poskytovat zprostředkovateli dle jeho dispozic potřebné informace a podklady, které bude vyžadovat předmět této smlouvy.
2.2 Zprostředkovatel je povinen chránit zájmy zájemce v souvislosti se zprostředkováním nákupu.
2.3 Zprostředkovatel se zavazuje plnit předmět této smlouvy řádně a s vynaložením odborné péče, v dobré víře dbát zájmů zájemce a jednat v souladu s jeho pověřeními a pokyny, od kterých se může odchýlit pouze je – li to v zájmu zájemce nevyhnutelné a nemůže-li včas dosáhnout jeho souhlasu. Po celou dobu trvání této smlouvy bude zprostředkovatel dbát na to, aby svým jednáním nepoškodil dobré jméno zájemce.

3. Výběr zboží k objednání, objednávka služby, účinnost a uzavření smlouvy
3.1 Zákazník si vybere zboží z nabídky umístěné na webových stránkách www-next.co.uk (zboží NEXT) nebo www-hm.com/gb (zboží H&M) nebo www-zara.com (zboží Zara).
3.2 Objednávka se provádí elektronicky v systému internetového portálu www-mimibazar.cz. O přijetí objednávky na službu, která je předmětem této smlouvy bude zákazník informován e-mailem, ve kterém budou uvedeny informace k převodu finančních prostředků určených k objednání zboží . Platba probíhá formou zálohy – obvykle 50% pokud není uvedeno jinak a doplatek bude uhrazen po uskutečnění všech částí poskytované služby.
3.3 Účinnost smlouvy a zmocnění poskytovatele je vázáno na splnění odkládací podmínky. Odkládací podmínkou je úhrada ceny zákazníkem. Smlouva a zmocnění proto nabývá účinnosti až úhradou ceny (viz čl. 3 níže).

4. Cena, způsob platby a objednání zboží u prodávajícího
4.1 Cenou se pro účely těchto obchodních podmínek rozumí částka, která představuje součet kupní ceny zboží, a odměny za službu zprostředkovatel. Cenu tak tvoří kupní cena zboží a odměna (včetně nákladů spojených se zajištěním objednávky, konverzí měny a převodem peněžních prostředků podle požadavků prodejce – uvedena v Kč) zprostředkovatele za jeho služby. Odměna zprostředkovatele je rozdíl mezi celkovou částkou zaplacenou kupujícím a cenou zboží včetně nákladů spojených se zajištěním objednávky.
Provize zprostředkovatele = celková cena – (cena zboží v GBP x kurz GBP/CZK)
4.2 Cena se hradí bezhotovostním převodem z účtu nebo vkladem na účet zprostředkovatele předem. Cena se považuje za uhrazenou připsáním částky na účet zprostředkovatele. Úhradou ceny se objednávka služby stává závaznou.
4.3 Objednáním služby zákazník souhlasí s tím, aby zprostředkovatel s plněním služby započal ihned poté, co se objednávka služby stane závaznou.
4.4 Okamžikem objednání zákazníkem určeného zboží u prodávajícího a odesláním částky představující kupní cenu tohoto zboží na účet prodávajícího, je zprostředkovatelův závazek splněn a zprostředkovateli vzniká nárok na odměnu.

5. Dodání zboží
5.1 Zprostředkovatel zboží nedodává.
5.2 Zboží dodává prodejce. Předpokládaná doba dodání je 14-30 pracovních dní od objednání zboží u prodávajícího, pokud není v aukci uvedeno jinak. Tato doba se může prodloužit v případě nezaviněných nepředvídatelných událostí nebo v souvislosti s jednáním třetích stran.
5.3 Po odeslání zboží od prodávajícího může zákazník na vyžádání prostřednictvím elektronické pošty obdržet od poskytovatele informaci, pokud bude dostupná, o sledovacím čísle zásilky.
5.4 Nákupem zboží ze zahraničí se zákazník stává dovozcem.
5.5 Zákazník stvrzuje, že si je vědom náležitostí podle bodu 5.4.
5.6 Poskytovatel odpovídá za řádné dodání objednaného zboží.

6. Rizika související s poskytovanou službou
6.1 Vzhledem k tomu, že poskytovatel zboží neprodává, není možné nároky z odpovědnosti za vady výrobku uplatňovat u poskytovatele. Tyto nároky je možné uplatnit přímo u prodejce.
6.2 Zprostředkovatel nezaručuje, že prodávající k dodávanému zboží přiloží návod v českém jazyce.
6.3 Zprostředkovatel nenese odpovědnost za škodu způsobenou vadou zboží nebo nesprávnou manipulací se zbožím.

7.Reklamace
7.1 U Zprostředkovatele lze v souladu s ustanoveními § 499 až 510 obč.zákoníku reklamovat pouze vady služeb, které zprostředkovatel poskytuje. Reklamaci služeb poskytovaných zprostředkovatelem lze kdykoli uplatnit na adrese poskytovatele. Jako základní komunikační prostředek pro uplatnění reklamací se zprostředkovatel se zájemcem dohodli na přednostním využití e-mailove komunikace.
7.2 Poskytovatel může vyjít zákazníkovi vstříc a zastoupit ho, při řešení reklamace s prodávajícím.
8. Zánik smlouvy
8.1 Pro zánik smlouvy přiměřené platí ustanovení § 33b obč. zákoníku o zániku plné moci.
8.2 Výpověď plné moci ze strany zákazníka se nikterak nedotýká činnosti poskytovatele uskutečněné na základě plné moci do doby, než se poskytovatel o výpovědi dozvěděl.


9. Ochrana osobních údajů
9.1 Osobní údaje zákazníků jsou uchovávány v souladu s platnými zákony Českérepubliky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů,v platném znění. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Objednávkou služby zákazník souhlasí s tím, že jeho osobní údaje, tedy jméno, příjmení, telefonní číslo, email a adresa a také případně fakturační údaje, poskytnuté poskytovateli, budou použity pro účely vyřízení objednávky a nebudou zneužity. Nebudou zejména poskytnuty třetím stranám, využity k periodické reklamě a budou chráněny v souladu s předpisy České republiky.


CENA ZBOŽÍ

Cena za zboží, které je uvedené na www.NEXTSTYLE.cz,(v originálních katalozích) nebo na stránkách mimibazar.cz/andrrea není konečná, ale je k ní dále připočítáváno poštovné a balné po ČR, delivery v UK (doprava na UK adresu) dle příslušných firem. V přepočteném kurzu britské libry jsou zahrnuty poplatky za asistovaný nákup v Anglii (Nákup,doprava). Poštovné po ČR je účtováno dle platných tarifů České pošty. Balné se pohybuje dle velikosti balíčku od 5 do 20,-Kč

Ceny uvedené v katalogu jsou v GBP. NEXTSTYLE má vždy uvedený aktuální přepočtený kurz pro daný nákup v určitý den. To znamená že na stránkách www.NEXTSTYLE.CZ, nebo www.mimibazar.cz/andrrea je uvedena cena za GBP v daný den nákupu – tato cena je cena bez poštovného a balného v ČR a dalších případných níže uvedených doplatků ceny(např krabicové a jinak balené zboží, delivery).

Všichni zákazníci si za objednávku ručí sami!!! to znamená, že objednávka je závazná a zboží v ní napsané je objednáno dle jejich "přání". Za případné chyby v objednávce si také odpovídají zákazníci sami - není v naší kompetenci kontrolovat každý objednaný, tedy vámi napsaný kód a velikost k objednání. Pro objednání v next-style jsou rozhodující pouze správně zadané kódy a velikosti zboží, případně barva nebo název.



Celou vaši objednávku si tedy před odesláním k nám znovu překontrolujte, zda vámi napsané kódy a velikosti jsou zcela správně a ve správném tvaru (včetně pomlček a mezer)!!!



Děkujeme za pochopení.





POŠTOVNÉ :




POŠTOVNÉ Z UK PŘI OBJEDNÁNÍ OBJEMNĚJŠÍCH VĚCÍ (KRABICE):

V PŘÍPADĚ OBJEDNÁVEK OBJEMNĚJŠÍHO ZBOŽÍ, NEBO KRABICOVĚ BALENÉHO ZBOŽÍ (např. hraček apod.), SI ZÁKAZNÍK HRADÍ POMĚRNOU ČÁST DOPRAVY Z ANGLIE. A TO NÁSLEDOVNĚ:

1. Rozměr objednávky,(krabice nepřesahuje v součtu tří stran) 70cm ZÁKAZNÍK NEHRADÍ ŽÁDNOU DOPRAVU Z UK

2. Rozměr objednávky,(krabice přesahuje v součtu tří stran) 70cm ZÁKAZNÍK HRADÍ POMĚRNOU ČÁST DOPRAVY Z UK A TO 200,-Kč. VÁHA DO 4KG

3. Rozměr objednávky,(krabice přesahuje v součtu tří stran) 90cm ZÁKAZNÍK HRADÍ POMĚRNOU ČÁST DOPRAVY Z UK A TO 400,-Kč. VÁHA DO 8KG

4. Rozměr objednávky,(krabice přesahuje v součtu tří stran) 120cm ZÁKAZNÍK HRADÍ POMĚRNOU ČÁST DOPRAVY Z UK A TO 600,-Kč. VÁHA DO 12 KG

5. Rozměr objednávky,(krabice přesahuje v součtu tří stran), 150-180cm ZÁKAZNÍK HRADÍ POMĚRNOU ČÁST DOPRAVY Z UK A TO 1600,-Kč. VÁHA DO 30 KG

6. ŽÁDNÝ Z ROZMĚRŮ SOUČTU NESMÍ BÝT DELŠÍ NEŽ 60CM.POKUD JE JEDNA STRANA DELŠÍ NEŽ 60CM, STANOVÍME VÁM CENU DOPRAVY INDIVIDUÁLNĚ NA VYŽÁDÁNÍ. CENA DOPRAVY JE INDIVIDUÁLNÍ I V PŘÍPADĚ ODLIŠNÉ HMOTNOSTI OD VÝŠE UVEDENÉHO.

7. U TAKOVÉHO ZBOŽÍ NERUČÍME ZA TO, ŽE PŘIJDE NEPOŠKOZENÉ A ZA TAKOVÉ ZBOŽÍ SI RUČÍ KAŽDÝ ZÁKAZNÍK SÁM, JELIKOŽ BYL SEZNÁMEN S PODMÍNKAMI A OBJEDNAL NA VLASTNÍ RIZIKO.




Balíčky odesíláme následující den od připsání penízků na náš účet.

Zboží si můžete vyzvednout i osobně v Kroměříži nebo ve Slavkově pod Hostýnem , případně v okolí. (po předchozí domluvě).

Budu moc rádá když mi po obdrženi balíčku napíšete zda balíček v pořádku dorazil a zda jste spokojené :-)
Podmínky byly naposledy upraveny: 24.1.2017, 17:20
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu