Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Milan U. (mutrend) ID 191494
mimibazar.cz/mutrend
Oblast: Strakonice
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.1.2009
Naposledy: 8.10.2021 20:33
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 566
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
********** PROSÍM ********** UVÁDĚJTE U OBJEDNÁVKY DORUČOVACÍ ADRESU ********** DĚKUJI ********** VŠECH ZÁKAZNÍKŮ SI VELICE VÁŽÍM A POKUD NÁM ZAŠLETE FOTEČKU VAŠEHO BROUČKA V NAŠEM OBLEČENÍ NEBO S HRAČKOU OD NÁS, RÁD VÁM UDĚLÁM NA STRÁNKÁCH REKLAMU.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,

vítám Vás na svých stránkách a děkuji za nákupy.

Prodejce:
Milan Uhlík - MU Trend
Přešťovice 75
386 01 Strakonice.
IČ: 76047130 Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny (internet).
Nejsem plátce DPH.
Tel. 723 260 637 popř. 606 411 722, kontaktní osoba Milan Uhlík
Email: uhlisek@seznam.cz

Provozní doba:
celý týden (pokud to jde vyřizuji objednávky a dotazy v průběhu dne, ale většinou odpovídám ve večerních hodninách).
Na vzkazy a emaily se snažím odpovídat okamžitě, max. do 24 hodin. Kdybych se náhodou neozýval, tak je na titulní stránce uveden vzkaz o mé nepřítomnosti (dovolča, nemocnost dětí či jiné živélné pohromy :-D ).

Nové zboží je dodáváno s prodejním dokladem (paragonem) a vztahuje se na něj záruční lhůta 24 měsíců vztahující se na výrobní vady (dle § 620 a násl. Sb. Obchodní zákoník). Na vyřízení reklamace si vyhrazuji lhůtu 30-ti dnů (dle §19 Sb. Zákon o ochraně spotřebitele).

Ostatní zboží u kterého není výslovně uvedeno, že se jedná o "nové zboží" je prodáváno jako použité. Snažím se u každé věci pravdivě vypsat úplně všechny kazíky, aby nemohlo dojít k nějakému omylu. Vzhledem k tomu, že jsou to věci použité je jasné, že jejich stav nemůže být 100%.

Platební podmínky:
- převodem na bankovní účet u České spořitelny č. účtu 2080633033/0800
jako VS uvádějte své ID nebo do poznámky jméno. Děkuji, platba tak bude lépe rozeznána.

K ceně zboží je připočítáváno poštovné dle tarifu ČP, balné není účtováno.

Nakupující z okolí si mohou zboží vyzvednout osobně (ušetří na poštovném), vždy jen po předchozí domluvě!!! Nebo pokud zákazník není z okolí a projíždí přes ST, můžeme se domluvit na osobním převzetí (písněte na email nebo tel. a upřesníme datum, místo a čas).

Ceny za základní služby ČP - vnitrostátní:
od 1.10.2011 Česká pošta zdražila své služby (níže už jsou nové ceny poštovného)
obyčejné psaní 18,- Kč (500g a rozměry 23,1x16,4x0,5)
obyčejné psaní 24,- Kč (1kg a rozměry 35,3x25x2)
doporučená zásilka 37,- Kč (500g), 43,- Kč (1kg)
doporučený balíček 59,- Kč (500g), 64,- Kč (1kg), 68,- Kč (2 kg)
obyčejný balík 52,- Kč (2 kg), 59,- Kč (5kg)
cenný balík 73,- Kč (2 kg), 80,- Kč (5 kg) , 95,- Kč (10 kg)
obchodní balík - doručení do druhého pracovního dne
2 kg - 102,- Kč, 3 kg - 105,- Kč, 4 kg - 108,- Kč, 5 kg - 114,- Kč, 6 kg - 117,- Kč, 7 kg- 120,- Kč, 8 kg - 123,- Kč, 9 kg - 129,- Kč, 10 kg - 132,- Kč.
Cenné balíky jsou ČP automaticky pojištěny proti ztrátě do hodnoty 500,- Kč zdarma, při pojištění 500,- až 5.000,- Kč je příplatek k ceně cenného balíku 5,- Kč.



U každého inzerátu je uvedeno poštovné dle tarifu ČP. Je na vás jaký způsob si vyberete. Zda obyčejné zaslání (psaní, balík) nebo doporučené (dop. zásilka, doporučený balíček, cenný balík). Poštovné se řídí i pokyny dané ČP pro daný druh zásilky (rozměr zásilky). Po objednání zboží vás kontaktuji a uvededu všechny možnosti zaslání.

Na věc má vždy právo první zájemce, v případě, že první zájemce bude chtít věc jen přeměřit a pak se do 24 hodin neozve, zda věc chce koupit, nebo ne, automaticky může být převedena rezervace na dalšího zájemce, který o věc stojí..........týká se pouze bazarového zboží.
U nového zboží je to trošku jinak. Zboží je vystaveno a ikdyž je vidět několik zájemců, kteří odpověděli před vámi, je zboží stále nabízeno k prodeji.

Storno objednávky:
do 24 hodin emailem: uhlisek@seznam.cz popříp. výše uvedená tel. čísla.

Odeslání zboží:
- bazarové zboží je odesíláno neprodleně (24 - 48 hod.) po připsání platby na bankovní účet
- nové zboží je odesíláno také neprodleně, ale dle dostupnosti na skladu /u každého vystaveného zboží je uvedena maximální dodací lhůta, pokud není zboží právě skladem/.

Veškeré provedené objednávky jsou považovány za ZÁVAZNÉ. Objednáním kupující stvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami a reklamačním řádem a že s nimi souhlasí.

Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v případech, že objednané zboží se již nevyrábí a dále z jiných důvodů. V těchto případech bude kupující neprodleně ze strany prodávajícího kontaktován a bude s ním dohodnut další postup. Pokud kupující již zaplatil část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka neprodleně převedena zpět na jeho účet nebo adresu.

Právní vztahy vzniklé uzavřením kupní smlouvy se řídí příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku, zejména ustanoveními o uzavírání smluv za použití prostředků komunikace na dálku.

Kupující má právo podle § 53 odst. 7 Občanského zákoníku odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Kupující oznámí prodávajícímu e-mailem uhlisek@seznam.cz nebo telefonicky na 723260637 či 606411722, že od smlouvy bez udání důvodu odstupuje. Následně, ihned jak to bude možné, kupující zboží prodávajícímu neprodleně dopraví.

Pokud se kupující rozhodne pro odstoupení v této lhůtě, musí být splněny následující podmínky:
* zboží musí být na náklady kupujícího doručeno, popř. zasláno na adresu prodávajícího (ne na dobírku)
* zboží musí být kompletní včetně příslušenství a veškerých doprovodných dokumentů

Po obdržení vráceného zboží vrátí prodávající do 10 dnů zpět odpovídající částku předem dohodnutým způsobem. Vrácená částka se bude rovnat rozdílu kupní ceny zboží a nákladů na doručení.

Pokud spotřebitel není již schopen zboží či jiné převzaté plnění vrátit (převzaté plnění již například nemá), anebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku nahradit v penězích – finanční částka bude spotřebiteli vyplacena ve snížené hodnotě.

Reklamační řád a vrácení zboží
Reklamace na zboží se řídí dle zákona o ochraně spotřebitele.
Kupující je povinen před potvrzením převzetí zboží od přepravce zkontrolovat, zda zásilka nenese známky poškození způsobeného při přepravě. Pokud ano, pak je povinen dále zkontrolovat, jestli opravdu došlo k poškození zboží v zásilce. O případném poškození zboží během přepravy je kupující povinen neprodleně informovat jak přepravce, tak prodávajícího, nejpozději však do dvou pracovních dnů od převzetí zboží. Pozdější reklamace způsobené přepravou nelze uznat.
Záruka se nevztahuje na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a skladováním. Reklamace včetně odstranění vady bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající se spotřebitelem nedohodne na delší lhůtě.

Vznikne-li na zboží reklamovatelná vada, může kupující uplatnit reklamaci. Reklamaci obsahující oznámení o závadách je nutné zaslat na adresu výše uvedenou.

Standardní záruční doba je 24 měsíců, záruka se vztahuje na všechny vady omezující možnost řádného použití zboží.
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena šestiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Ochrana osobních údajů
Vážíme si Vaší důvěry a zavazujeme se, že budeme chránit Vaše data, která musela být uvedena při realizaci objednávky. Vaše data nebudou v žádném případě poskytnuta třetí osobě. Vaše data mohou být využita pouze provozovatelem internetového obchodu a to pouze pro účely přímé komunikace se zákazníkem.

Soukromý prodej
Ostatní zboží - použité a nové bez dokladu (uvedeno v popisu, že se jedná o soukromý prodej): platba předem na účet 156457293/0600.

Mimo ČR a dobírkou zboží nezasílám.

Všech zákazníků si velice vážím a pokud nám na email zašlete fotečku Vašeho broučka v našem oblečení nebo s hračkou od nás, rád Vám udělám na stránkách reklamu.

Přeji všem hezké nakupování.

Milan
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.10.2011, 23:52
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu