Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Hana B. (bodlacek) ID 19435
Bronislav Bodlák
mimibazar.cz/bodlacek
Oblast: Brandýs nad Labem
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 5.8.2006
Naposledy: 2.5.2017 9:08
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
87209314
HODNOCENÍ 2829
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Na objednávky a emaily odpovídám většinou do 24 hodin.Pokud se neozvu,tak se email nejspíš zatoulal a nedorazil.V tomto případě mě prosím znovu kontaktujte :-).Děkuji
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PODMÍNKY PRODEJE

Jedná se vždy o prodej NOVÉHO ZBOŽÍ .

U oblečení se prosím VŽDY řiďte uvedenými velikostmi, které jsou u inzerátu uvedeny, protože velikosti mnohdy neodpovídají a u různých značek se i podstatně liší!!!

V případě,že si objednávku rozmyslíte a chcete jí zrušit,můžete objednávku stornovat do 24 hodin.


- rezervace držím 7 dní.Pokud do týdne penízky nedoputují, rezervaci ruším a zboží uvolním k dalšímu prodeji. Samozřejmě lze vyčkat i déle záleží na domluvě :-)

- poštovné počítám dle ceníku České pošty

- pokud budete chtít věci přeměřit, či jinak podrobněji popsat, stačí jen napsat co potřebujete vědět a já Vám vše ráda přeměřím :-)


Způsob doručení


1 ) v případě platby při převzetí zboží - DOBÍRKA - se zboží odesílá obratem následující den po objednání zboží - DOBIRKOU

2 ) V případě bankovního převodu - zboží zasílám obvykle od 1 do 3 pracovních dnů od připsání platby na účet. (Bankovní převod trvá 1-3 PRACOVNÍ dny dle zvolené banky)

3) v případě při převzetí obálky s hotovostí - zasílám zboží obvykle druhý den při převzetí


Pokud nelze dodržet termín dodání,nebo zboží není na skladě, neprodleně budete informováni a dohodneme se na možné obměně objednaného zboží, či zrušení objednávky nebo prodloužením dodací lhůty. V případě zrušení objednávky, kdy zboží již bylo jakoukoli formou uhrazeno, Vám bude celá částka převedena zpět na Váš účet a to i včetně vyčísleného poštovného.

Doprava

Objednané zboží je zasíláno prostřednictvím České pošty. Poštovné se řídí platnými tarify České pošty a je vyčísleno u každé objednávky či k náhlédnutí v ceníku.

Reklamace

Prosím zkontrolujte prosím při převzetí zásilky, zda je obal nepoškozený. Za poškození zboží během přepravy nenese provozovatel obchodu žádnou odpovědnost, ale odpovědnost přebírá přepravce. V případě, že je zásilka doručena poškozena je nutné, aby příjemce sepsal s přepravcem reklamační protokol. V případě, že je zásilka neporušená, ale zboží přepravou utrpělo újmu je nutné, aby toto příjemce reklamovat u přepravce do 48 hodin od převzetí. Déle již to není možné.

Reklamační řád

Záruční lhůta, platná pro všechny prodávané výrobky, je 24 měsíců od data prodeje.

Kupující je povinen prohlédnout zboží dodané prodávajícím neprodleně po převzetí a o případných vadách informovat prodávajícího písemně (e-mailem) nebo telefonicky.

Reklamované zboží musí kupující zaslat doporučeně, ne dobírkou - ta nebude přijata, na adresu pro reklamace.

Při reklamaci zboží musí zákazník zajistit obal vhodný k přepravě,aby nedošlo k poškození zboží v důsledku nevhodně zvoleného obalu. K reklamaci je nutné předložit písemné oznámení o zjištěných závadách a kopii faktury. Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z provozu produktů, funkčních vlastností a škod z neodborného používání produktů, stejně jako škod způsobených vnějšími událostmi a chybnou manipulací. Na vady tohoto původu se nevztahuje ani poskytnutá záruka.

Vrácení kupní ceny při reklamaci nebo při odstoupení od smlouvy

Kupní cena se vrací zákazníkovi:

1) na bankovní účet - bez poplatku

2) poštou poukázkou na adresu - z částky je odečten poplatek, který vybírá Česká pošta.

Závěrečná ustanovení

Tyto obchodní podmínky jsou platné pro všechny kupní smlouvy uzavírané mezi dodavatelem a zákazníkem. Dodavatel si vyhrazuje právo obchodní podmínky měnit. Změněné podmínky vyhlásí vhodným způsobem na internetových stránkách www.mimibazar.cz/bodlacek a to co možná v nejkratší době.

Odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14-ti dnů od zakoupení zboží


V souladu se zákonem č. 367/2000 ze dne 14. září 2000, prodávající umožní nakupujícímu během 14 dnů od obdržení zásilky s novým zbožím toto zboží bez udání důvodu vrátit. Zboží bude zákazníkem odesláno pouze doporučeně a nikdy ne formou dobírky a to na adresu sídla prodejce, v původním stavu a obalu, kompletní a nepoškozené a NEPOUŽITÉ!!!!!. Při splnění těchto podmínek bude nakupujícímu vrácena plná kupní cena a a to do 10 dnů od obdržení vráceného zboží, snížena o poštovné. Při nesplnění některé z výše uvedených bude v souladu se zakonem vracena cena zbozi ponizena o opotrebeni ci poskozeni veci.

Předmětem odstoupení od smlouvy je vždy daný výrobek nikoli poštovné. Pokud byl výrobek řádně kupujicímu dodán a za služby přepravci bylo zaplaceno není důvod k reklamaci poštovních služeb a jejich cen.

Ochrana osobních údajů

Prohlašujeme, že provozovatel obchodu Bronislav Bodlák se sídlem Jizerská 47, 250 75,Nový Vestec se při zpracování osobních údajů , řídí zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Od 1.10.2011 se zvýšilo poštovné - od tohoto data budu posílat:
1) doporučené zásilky (zboží maximálně do 5 cm výšky a do váhy 0,5 kg) 60,-


2) doporučené zásilky (zboží maximálně do 5 cm výšky a do váhy 1 kg) 65,-


zbozi nad 5 cm výšky mohu poslat :

1) jako cenný balik - 75,- (do váhy 2 kg a pokud se nedohneme jinak posíla se vždy timto způsobem)
2) jako cenný balik - 85,- (do váhy 5 kg)

3) a dále dle ceníku české pošty


IČ: 87209314, odpovědná osoba: Bronislav Bodlák, tel. kontakt neuvádím - objednávky vyřizuji obratem. Objednávky prosím přes - email - bodlinka.bodlinka@seznam.cz nebo klasicky přes inzerát na MMB.Objednávky vyřizuji nejdéle do 24 hodin (ale ve vyjímečných případech se může stát,že budou vyřízeny déle).
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.9.2011, 22:41
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu