PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
DOBRÝ DEN, VŠEM NÁVŠTĚVNÍKŮM MÉHO BAZÁRKU :o)

***********************************************************************
!!! AKTUÁLNÍ INFO !!! POZOR ČTĚTE !!!

*********************************************************************************



VAŠE OBJEDNÁVKY VYŘÍDÍM CO NEJDŘÍVE TO BUDE MOŽNÉ. OBJEDNÁVKA BUDE VYŘÍZENA DO 2 - 4 PRAC. DNŮ
S ODESLÁNÍM OBJEDNÁVKY POTVRZUJETE, ŽE JSTE SROZUMĚNI S PODMÍNKAMI PRODEJE. OBJEDNÁVKY JSOU ZÁVAZNÉ ! POKUD NEČTETE PODMÍNKY PRODEJE, NEBUDU REAGOVAT NA DOTAZY ZDE DOSLOVA A DO PÍSMENE UVEDENÉ !!!

ČTĚTE PROSÍM PODMÍNKY PRODEJE PŘED A NE AŽ PO VAŠÍ OBJEDNÁVCE, předejdeme tak případnému nedorozumění, děkuji.
Podmínky prodeje se snažím přizpůsobit ke spokojenosti obou stran, na většině věcí je možné se dohodnout :o)

Každopádně mě velmi těší, že jste navštívili na moje stránky. V případě, že Vás něco zaujme, budu samozřejmě ráda a pokusím se udělat vše pro Vaši spokojenost.

- prodávané věci se snažím popsat tak, jaké ve skutečnosti jsou. Jistě ale víte, že se může vloudit chybička. V tom případě mě prosím kontaktujte a určitě najdeme vhodné řešení.

- nové věci označené jako "NOVÉ ZBOŽÍ" - jde o komerční prodej. Jednán se zejména o kosmetiku


- POČÍTEJTE S VÝŠÍ POŠTOVNÉHO ! Balíčky zasílám POUZE doporučeně, poštovné se odvíjí od váhy balíčku a výšky balíčku, nad 5 cm je to už balík nebo podle rozměrů balíčků

- v ceně poštovného je zahrnuto i balné a poplatky Něco ale zasílám jako klasický balíček - vždy záleží na velikosti dané věci a vhodnosti jejího zabalení !

-poštovné je kolikrát dražší, než žádaná věc, proto se klidně podívejte na celou nabídku mého BAZÁRKU + AUKCE


- balíček zašlu po připsání platby na účet max. do 2-5 ti prac.dnů. Max. doba je uvedena z důvodu nenádále situace. Většinou balíčky odeslám do 3dnů. Pár dní může trvat, než banka převede peníze., pokud pošlete potvrzení o úhradě balíček pošlu a doufám že ponízky příjdou v pořádku.

- v případě Vaší objednávky a zaslání podkladů k platbě čekám na platbu 7 dní -5 pracovních !!! Nyní nově nezasílám upozorňující e-maily, ale rovnou uděluji negativní hodnocení. Pokud poté platba dorazí, hodnocení upravím, ale již pouze na neutrální. Pokud máte nějaký problém s platbou a potřebujete počkat, ráda Vám vyhovím. O této situaci mě ale musíte předem informovat, děkuji.


UZAVŘENÁ OBJEDNÁVKA je každá objednávka, kdy již zašlu podklady k platbě

ADRESY - adresy zasílejte společně s objednávkou, o adresy již vícekrát nežádám, je ve Vašem zájmu mi ji zaslat včas. Nedodání znamená posunutí odeslání balíčku do dalšího odesílacího termínu, případně dalšího - až mi adresu pošlete. Proto si to prosím Vás pohlídejte, děkuji.



V případě, že se během pár dní neozvu, neváhejte mě znovu kontaktovat. Je možné, že se e-mail zatoulal, či může být ve SPAMU, tam ho nehledám. :o)

BAZÁREK - DOVOLENÁ - v případě jakékoliv nepřítomnosti, dovolené, či výpadku a nemožnosti se připojení k internetu Vás budu kontaktovat ihned, jakmile to bude možné. Objednávky budou vyřízeny po opětovném spuštění bazárku s mírným zpožděním. Předem plánované akce budou avizovány v důležitých vzkazech a aktuálních zprávác

REKLAMACE - reklamace se vztahuje pouze na věci nové, označené jako "NOVÉ ZBOŽÍ" . V případě, že chcete zboží reklamovat, mě prosím předem informujte a domluvíme se na následném postupu ! ( Zboží vezmu zpět - zašlete ho doporučeně, a peníze za zboží převedu zpět na Váš účet. Poštovné v tomto případě nehradím ! Nebo se dohodneme na výměně, zboží zašlete zpět, . Zboží Vám vyměním a zašlu na své náklady - zde hradí poštovné obě strany).

Máte-li nějaké další dotazy, kontaktujte mě.

DRAZÍ NÁVŠTĚVNÍČCI teď po pravdě, kdo dočetl až do konce? :o)))

VŠEM VÁM PŘEJI ZAJÍMAVOU PODÍVANOU, PŘÍJEMNÉ NÁKUPY A MNOHO SPOKOJENOSTI
Prosím neposílejte nabídky na výměnu, zvláště oblečení, děkuji.
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.6.2019, 23:11
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu