Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jana K. (j7k7) ID 333361
mimibazar.cz/j7k7
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 27.10.2010
Naposledy: 18.11.2020 19:17
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 398
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den, vítám vás na stránkách mého obchůdku.

:

ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ:

Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) upravují vztahy mezi kupujícím a prodávajícím v oblasti prodeje zboží mezi podnikatelským subjektem Jana Krátká a jejími obchodními partnery. Kupující podáním objednávky potvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami, jejichž nedílnou součást tvoří reklamační řád, a že s nimi souhlasí. Na tyto obchodní podmínky je kupující dostatečným způsobem před vlastním uskutečněním objednávky upozorněn a má možnost se s nimi seznámit.

PRODÁVAJÍCÍ

Prodávajícím je Jana Krátká, IČ 68370261, se sídlem Herlíkovická 1021/10, 197 00 Praha 9, zabývající se prodejem především nového a použitého oblečení. Další informace o prodávajícím jsou uvedeny v sekci „O nás“.

KUPUJÍCÍ

Kupujícím je spotřebitel nebo podnikatel. Spotřebitelem je fyzická osoba, která při uzavírání a plnění kupní smlouvy s prodávajícím nejedná v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti nebo v rámci samostatného výkonu svého povolání.
Právní vztahy prodávajícího se spotřebitelem výslovně neupravené těmito VOP se řídí příslušnými ustanoveními zák. č. 40/1964 Sb., občanský zákoník a zák. č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, oba v platném znění, jakož i předpisy souvisejícími.
Podnikatelem se rozumí osoba zapsaná v obchodním rejstříku(právnická osoba), osoba, která podniká na základě živnostenského oprávnění(živnostník),osoba, která podniká na základě jiného než živnostenského oprávnění podle zvláštních předpisů.
Právní vztahy prodávajícího s kupujícím, který je podnikatel, výslovně neupravené těmito VOP ani smlouvou mezi prodávajícím a kupujícím se řídí příslušnými ustanoveními zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku v platném znění, jakož i předpisy souvisejícími.

KUPNÍ SMLOUVA

Návrhem k uzavření kupní smlouvy je umístění nabízeného zboží prodávajícím na stránky, kupní smlouva vzniká odesláním objednávky kupujícím spotřebitelem a potvrzením přijetí objednávky prodávajícím. Toto přijetí prodávající v krátké době potvrdí kupujícímu emailem na zadaný email. Již potvrzenou smlouvu, lze měnit nebo rušit pouze na základě dohody stran nebo na základě zákonných důvodů.
Vztahy a případné spory, které vzniknou na základě smlouvy, budou řešeny výhradně podle platného práva České republiky a budou řešeny soudy České republiky.
Smlouva je uzavírána v českém jazyce.

Uzavřená smlouva je prodávajícím archivována za účelem jejího úspěšného splnění a není přístupná třetím stranám. Informace o jednotlivých technických krocích vedoucích k uzavření smlouvy jsou patrné z těchto obchodních podmínek, kde je tento proces srozumitelně popsán. Kupující má možnost před vlastním odesláním objednávky ji zkontrolovat a případně opravit. Tyto obchodní podmínky jsou zobrazeny na webových stránkách internetového obchodu www.oblecmimco.cz a je tak umožněna jejich archivace a reprodukce kupujícím.


BEZPEČNOST A OCHRANA INFORMACÍ

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze k uskutečnění plnění smlouvy s kupujícím a nebudou jinak zveřejněny, poskytnuty třetí osobě apod. s výjimkou situace související s distribucí či platebním stykem týkajícího se objednaného zboží (sdělení jména a adresy dodání). Osobní údaje, které jsou poskytnuty kupujícím prodávajícímu za účelem splnění objednávky, jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Kupující dává prodávajícímu svůj souhlas ke shromažďování a zpracování těchto osobních údajů pro účely splnění předmětu uzavírané kupní smlouvy, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.

CENY

Všechny ceny jsou smluvní. V e-shopu jsou vždy ceny v českých korunách včetně zákonné DPH.

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY - SPOTŘEBITEL

Kupující spotřebitel má právo v souladu § 53 odst. 7 občanského zákoníku odstoupit od smlouvy ve lhůtě 14 dní od převzetí zboží, pokud byla smlouva uzavřena pomocí prostředků komunikace na dálku. Rozhodne-li se spotřebitel využít tohoto práva, musí odstoupení od smlouvy doručit prodávajícímu nejpozději do 14. dne od převzetí věci.
Zboží je kupující spotřebitel povinen vrátit úplné, s kompletní dokumentací, nepoškozené, čisté, pokud možno včetně originálního obalu, ve stavu a hodnotě, v jakém zboží převzal. V případě, že bude vrácené zboží nekompletní či poškozené, může prodávající vracenou kupní cenu snížit o tomu odpovídající částku (v souladu s § 458 odst. 1 obč. z.). Peníze za vrácené zboží budou kupujícímu spotřebiteli vráceny do 30 dnů od účinnosti odstoupení od smlouvy kupujícím.
Kromě případů, kdy je odstoupení od smlouvy výslovně ujednáno, nemůže spotřebitel odstoupit od smluv:
• na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu
• v případě, že se jedná o spodní prádlo, které již bylo použito
Nevyčištěné zboží nebo jinak znečištěné a neodpovídající hygienickým standardům není prodávající povinen přijmout k reklamaci!

Rozhodne-li se kupující pro odstoupení v uvedené lhůtě, doporučujeme pro urychlení vyřízení odstoupení zboží doručit na adresu prodávajícího spolu s přiloženým průvodním dopisem s případným důvodem odstoupení od kupní smlouvy (není podmínkou), s číslem faktury a uvedeným číslem bankovního účtu nebo s uvedením, zdali částka bude odebrána v hotovosti nebo zdali bude čerpána pro další nákup.
Kupující bere na vědomí skutečnost, že jsou-li se zbožím poskytovány dárky, je darovací smlouva mezi prodávajícím a kupujícím uzavřena s podmínkou, že dojde-li k využití práva spotřebitele odstoupit od smlouvy dle § 53 odst. 7 obč. z., darovací smlouva pozbývá účinnosti a kupující je povinen spolu s vráceným zbožím vrátit i s ním související poskytnuté dárky.
Při splnění všech výše uvedených podmínek pro vrácení zboží vznikne kupujícímu kredit, který na jeho žádost bude odeslán na jím uvedený účet, a to nejpozději do 30 dnů od nabytí účinnosti odstoupení od smlouvy. Při neuvedení čísla účtu je částka v téže lhůtě automaticky připravena k čerpání pomocí dalšího nákupu nebo k vyzvednutí v hotovosti na základě předložení originálního dobropisu, který je bez zbytečného odkladu po vyřešení odstoupení od kupní smlouvy zákazníkovi zaslán.

PLATEBNÍ PODMÍNKY

Prodávající akceptuje platbu předem bankovním převodem. Z důvodu zavedení EET je toto jediný způsob platby. POKUD NENÍ PLATBA PŘIPSÁNA NA ÚČET PRODÁVAJÍCÍHO DO SEDMI DNÍ OD ZASLÁNÍ PODKLADŮ K PROVEDENÍ PLATBY, JE SMLOUVA ZRUŠENA, pokud se strany nedohodnou jinak. Podklady k platbě zasílám většinou do 12 hodin od získané objednávky.


DODACÍ PODMÍNKY

Zboží je kupujícímu zasíláno Českou poštou s.p..
Poštovné a balné u každého jednotlivého zboží je uvedeno v nabídce.
V případě odběru dvou a více zboží (setů) bude poštovné kalkulováno dle váhy a objemu zboží. Zboží je pak odesíláno v PVC obálkách, event. v papírových kartonech. Ceny za poštovné více věcí se pohybují od 80,- až 90,-. Balné podle velikosti obálky je pak 5,- až 10,-. U velkých balíků nad 2 kg je poštovné 100,- + 10,- balné. Přesná částka za celý nákup vám bude zaslána do 12 hodin od získané objednávky zboží. Po připsání částky na účet odesílám balíčky většinou do dvou pracovních dnů.
Společně se zakoupeným zbožím zasílám samozřejmě i fakturu.


REKLAMAČNÍ ŘÁD

Všeobecná ustanovení

Reklamační řád popisuje běžnou obchodní spolupráci mezi kupujícím a prodávajícím, kterým je Jana Krátká. Kupující, kterým může být podnikatel a nebo spotřebitel, je povinen se seznámit s Reklamačním řádem a Všeobecnými obchodními podmínkami ještě před objednáním zboží. Uzavřením kupní smlouvy a převzetím zboží od prodávajícího kupující souhlasí s níže uvedeným reklamačním řádem.
Převzetím zboží u podnikatelů je okamžik jeho předání prvnímu přepravci. V případě je-li kupujícím spotřebitel, je okamžikem převzetí zboží převzetí od dopravce.
Jako doklad o záruce (záruční list) vystavuje prodávající ke každému zakoupenému zboží nákupní doklad -fakturu se zákonem uvedenými všemi potřebnými údaji pro uplatnění záruky (název zboží, délka záruky, cena, množství).

Délka záruky

Záruční doba začíná běžet dnem převzetí zboží kupujícím. Zákonná záruční doba je obecně 24 měsíců* pro spotřebitele**. Délka záruční doby je vždy vyznačena na záručním listě(faktuře).
Je-li kupujícím spotřebitel, v rámci zákonné záruční lhůty se reklamace řídí zák. č. 40/1964 Sb., občanský zákoník a zák. č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, oba zákony v platném znění, s přihlédnutím k upřesněním v tomto reklamačním řádu.
* Výjimku tvoří zboží prodávané jako použité. Je-li kupujícím spotřebitel a jde-li o věci použité, neodpovídá prodávající za vady odpovídající míře používání nebo opotřebení, které měla věc při převzetí kupujícím, a práva z odpovědnosti za vady věci zaniknou, nebyla-li uplatněna do 12 měsíců ode dne převzetí věci kupujícím. U věcí prodávaných za nižší cenu z důvodu vady či nekompletnosti se záruka nevztahuje na vady, pro které byla nižší cena sjednána(uvedeno u zboží na e-shopu).

** U nového zboží je pro kupující, kteří nejsou spotřebitelem(podnikatelé), omezena na 12 měsíců.

KROMĚ VÝŠE NABÍZENÝCH AUKCÍ A ZBOŽÍ, PRODÁVÁM OBČAS NĚJAKÉ KOUSKY TAKÉ JAKO SOUKROMÁ OSOBA ( VĚCI PO SVÝCH DĚTECH A ZNÁMÝCH). V TĚCHTO PŘÍPADECH ZASÍLÁM PODKLADY K PLATBĚ NA SVŮJ SOUKROMÝ ÚČET A FAKTURU TAK K TOMUTO ZBOŽÍ NEZASÍLÁM.



ZÁVĚREM

V mé nabídce naleznete většinou výběrový second hand a outlet s visačkami, Jedná se většinou o zboží ve výborném nebo pěkném stavu, takže jistě ještě potěší. Každý kus se snažím detailně prohlédnout a případné nedostatky podrobně popsat do popisu nabízeného zboží. Tím se snažím předejít případným nedorozumněním, které by díky mé nedůslednosti mohly nastat. V případě vady nebo chybičky, která by byla mnou nechtěně přehlédnuta, mne prosím neváhejte kontaktovat a společně vše vyřešíme.

Kromě zmiňovaných krásných minimálně nošených kousků se v mé nabídce občas objevují i takové oblečky, které jeví viditelné známky nošení, mají žmolíčky, jsou spíše pro méně náročné maminky. Proto prosím pečlivě čtěte moji nabídku, v případě jakéhokoli dotazu mě kontaktujte, ráda na vše odpovím.
.
!!!! MILÉ MAMINKY, MYSLETE NA TERMÍN URČENÝ K PLATBĚ REZERVOVANÉ VĚCI. NA UHRAZENÍ UZAVŘENÉ OBJEDNÁVKY MÁTE MAXIMÁLNĚ 7 DNŮ (pokud se spolu nedomluvíme jinak). U VČAS NEUHRAZENÝCH OBJEDNÁVEK JIŽ NEBUDU ZASÍLAT UPOMÍNKY, ALE VĚCI BUDU ROVNOU VKLÁDAT ZASE ZPĚT DO NABÍDKY. DLE PODMÍNEK (viz. výše) TÍMTO DNEM TOTIŽ SMLOUVA MEZI PRODÁVACÍM A NAKUPUJÍCÍM ZANIKÁ!!!

Budu se těšit na blízkou spolupráci s vámi a bude velice ráda, když se objednané oblečení bude líbit a potěší.

Hezký den, Jana Krátká
Podmínky byly naposledy upraveny: 28.3.2017, 20:53
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu