Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Monika F. (monifo) ID 72052
Monika Foučková - BAZÁREK BARBUCHA
mimibazar.cz/monifo
Oblast: Praha
Ověřená adresa
Telefon: 608180639
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.8.2007
Naposledy: 20.3.2022 18:58
Aktualizace: 16.1.2021 21:21
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
75599911
HODNOCENÍ 761
VŠECHNY FOTOGRAFIE 66
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 6
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Přeji pěkný den
a děkuji za Váš zájem :-)

Nabízené zboží je buď soukromý prodej po mých dětech, případně po mně nebo mé rodině nebo zboží zakoupené pro komerční prodej - převážně sportovní potřeby, domácí potřeby a komisní prodej zboží zákazníků mého bazárku ( u tohoto zboží je vždy v závěru popisu uvedený kód zboží, který uvádějte při platbě ve zprávě pro příjemce - bez toho nemohu platbu identifikovat ).

Prodávaná věc vždy odpovídá popisu, snažím se napsat co nejvíc informací o mírách a jejím skutečném stavu a nafotit ji co nejlépe v dostatečném množství detailů . Jestli budete chtít nějaké upřesňující údaje, ráda přeměřím nebo pošlu další foto. Nošené věci jsou vždy používané a prané, tudíž není možné, aby měly parametry nové věci.

Zákonná záruční lhůta na nové zboží je 24 měsíců. V případě reklamace je nutné předem informovat prodejce a zboží zaslat zpět s dokladem o nákupu. Pokud je reklamace oprávněná a vada zboží neodstranitelná, zasílám zpět zaplacenou částku za zboží, poštovné a balné. Reklamované zboží musí být prodejci zpět zasláno doporučeně, na náklady kupujícího a NE na dobírku. Lhůta na vyřešení reklamace a případné vrácení zaplacené částky za zboží je 30 dní ode dne přijmutí reklamovaného zboží.

Zákazník má právo na vrácení nového zboží ve lhůtě 14 dní bez udání důvodu . Zboží musí být nepoškozené, nepoužité , v pův. originálním obalu a s visačkami. Zpět vracím peníze za zaplacené zboží, tzn. bez poštovného.
Vrátit bez udání důvodu lze i nové zboží, které již nemá původní obal, bylo použito či nemá visačky. Vrácená částka bude snížena o částku za opotřebení výrobku, rovněž bez poštovného.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.
V případě vzájemné dohody o vrácení použitého zboží budou vráceny zpět peníze za zaplacené zboží, tzn. bez poštovného. Je nutné tak učinit obratem bez zbytečné prodlevy a předem o tom informovat prodejce. Poštovné vynaložené na vrácení zboží jde na vrub kupujícího. Lhůta na vrácení platby po přijmutí balíčku je 30 dní.


Cena za zboží je pevná, pokud není uvedená sleva přímo u konkrétní nabídky.
Veškeré nabízené zboží je aktuální nabídka, pokud se prodá nebo doprodá, je staženo z inzerce. Pokud prodejce zjistí, že objednané zboží není schopen doručit (i v případě, že již byla platba za zboží uhrazena ), informuje kupujícího a v případě této dohody vrací zpět celou zaplacenou částku, tedy včetně poštovného a balného.


Informativní dotaz na zboží není považován za objednávku.
Pokud po informativním dotazu projeví jasný zájem o koupi jiný zákazník, je zboží prodáno jemu.
Pokud zájem o koupi nebude potvrzen do 24 hodin, bude tento zájemce anulován a zboží vráceno do prodeje .
Potvrzení objednávky proběhne co nejdříve dle možností prodejce, nejpozději do 24 hodin, o víkendu to může být až následující prac.den, tak vyčkejte, prosím.
!!!! Pokud Vám zpráva nedorazí, doporučuji zkontrolovat nevyžádanou poštu, stává se často, že zprávy posílané přes MMB padají do spamu. !!!!!


Platbu očekávám maximálně do týdne na svém účtu, pokud se předem nedohodneme jinak . Částka za poštovné je vždy uvedena u jednotlivé nabídky zboží , je konečná a zahrnuje cenu za poštovné ( doporučený balík ) + balné . Zboží odesílám co nejdříve, obvykle max. do druhého dne , nejdéle do tří pracovních dnů po příchozí platbě.

POKUD BUDETE CHTÍT POSLAT BALÍČEK ZA LEVNĚJŠÍ POŠTOVNÉ JAKO OBYČEJNÝ BALÍK, NEPŘEBÍRÁM ODPOVĚDNOST ZA DORUČENÍ ZÁSILKY,TAKÉ DOBA DORUČENÍ JE DELŠÍ.
Na dobírku nezasílám zájemcům s negativními komentáři a neregistrovaným zájemcům, nemám s tím bohužel dobré zkušenosti. Nevyzvednuté balíky se mi pak vrací zpět a zboží je zbytečně blokováno seriózním zájemcům.

V Praze není problém si po dohodě přijet vybranou věc osobně vyzvednout či vyzkoušet.

!!! OČEKÁVÁM ODPOVĚĎ NA MOU ZPRÁVU, ABYCH VĚDĚLA, ŽE JSTE DOSTALI VEŠKERÉ PODKLADY K UZAVŘENÍ OBCHŮDKU A TÍM ŽE JE VŠE POTVRZENO . POKUD NEDOSTANU OD VÁS ODPOVĚĎ DO 24 HODIN, PŘEDPOKLÁDÁM, ŽE UŽ O ZBOŽÍ NEMÁTE ZÁJEM A VRACÍM ZBOŽÍ ZPĚT DO PRODEJE !!!
V poslední době se bohužel stává, že si někdo vyžádá podklady k platbě a pak přestane komunikovat a nakonec po několika dnech až po mých opakovaných urgencích zboží odmítne. Mezitím se ozvou další zájemci, které musím kvůli prvnímu neserióznímu zájemci odmítnout.

Stornování objednávky zákazníkem je možné do 24 hodin telefonicky nebo mailem.

Objednané zboží je rezervováno 7 dní. Pokud se platba za zboží na účet nepřipíše a Vy se neozvete, rezervaci ruším, zboží vracím zpět do inzerce a označím Vás za NESPOLEHLIVÉ inzerenty.

Po obdržení balíčku mi pošlete krátkou zprávu, jestli je vše v pořádku a jestli jste spokojené. Děkuji i za udělení hodnocení.

Prosím, VÝMĚNU ZBOŽÍ MI NENABÍZEJTE !! Věci prodávám, neměním a na tyto nabídky nebudu reagovat .
Děkuji za pochopení,
Monika

IČ 75599911
Monika Foučková
Ke Kateřinkám 1408
Praha 4 - Chodov
149 00

tel.č. 608180639
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.7.2020, 11:50
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu