Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Monika Volfová (Smise) ID 9067
mimibazar.cz/smise
Oblast: Kladno
Ověřená adresa
Telefon: +420-737-044-462
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.1.2006
Naposledy: 29.11.2020 6:18
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
74784722
DIČ CZ7858011183
HODNOCENÍ 935
VŠECHNY FOTOGRAFIE 201
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
U svých objednávek prosím uvádějte adresu!!! Prosím o přečtení podmínek prodeje!!!! Děkuji za Vaše rezervace a objednávky, pokud nedostanete odpověď do 24 hodin, napište znovu prosím, občas zlobí technika. Děkuji Monika :-)
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Obchodní podmínky
Milé maminky a tatínkové. Předběžná rezervace je 7 dní ode dne objednání a je po domluvě možné rezervaci prodloužit. Pakliže nebudete v předem dané lhůtě reagovat Vaše rezervace se ruší a já Vámi objednané zboží nabízím k dalšímu prodeji.
REZERVACE JAKOŽTO I OBJEDNÁVKA JE ZÁVAZNÁPROTO DOBŘE ZVAŽTE DANÝ NÁKUP !

Výrobky se značkou "Monika Volfová" jsou čistě zakázková práce, tudíž je dodací doba přizpůsobena počtu zakázek. Nejdéle se však zboží odesílá do 14ti pracovních dnů od obdržení platby na účet. Zároveň vám zašlu informaci o odeslání na Váš email.

Banka umožní příkazci uvádět na příkazech k zúčtování tyto náležitosti:
- variabilní symbol
- specifický symbol
- textovou zprávu

Proto preferuji Variabilní symbol ( uvádějte Vaše ID ) či jednoduchou zprávu ve formě přezdívky z MIMIBAZARU pro lepší identifikaci a zrychleni procesu.

· Každý zákazník, který chce objednat zboží prostřednictvím našeho elektronického obchodu, je povinnen uvést pravdivé a úplné údaje.
· Naši pracovníci ověřují správnost a úplnost poskytnutých údajů. Odeslání zboží může být odmítnuto, pokud zákazník nebude reagovat na potvrzovací e-mail a nebo nebude přijímat hovor na zadaném telefonním čísle.
· Objednáním zboží a služeb zákazník uzavírá kupní smlouvu s naší firmou.
· U některého zboží nad 3 000,-Kč je požadována po domluvě záloha.

Objednávka a uzavření kupní smlouvy

· Veškeré objednávky podané prostřednictvím internetového tohoto internetového obchodu jsou závazné. Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami včetně reklamačního řádu a souhlasí s nimi.
· Objednávka je návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva vzniká v okamžiku převzetí objednaného zboží kupujícím.
· Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých formulářem předepsaných údajů a náležitostí.
· Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v registračním formuláři.
· Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího, pod podmínkou zaplacení kupní ceny, jeho převzetím.
· Vyplněním registračního formuláře, či závazné objednávky v rámci internetového obchodu, kupující dává prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech.
· Ceny uvedené v ceníku jsou konečné.(Bez poštovného)

Prodejce si vyhrazuje právo odmítnout vyřízení objednávky, pokud jsou objednací údaje neúplné, nebo vzbuzují pochybnost o skutečném úmyslu zákazníka objednat zboží. O tomto odmítnutí zašle prodávající informaci na e-mailovou adresu zákazníka.

STORNO OBJEDNÁVKY

Každá objednávka je ZÁVAZNÁ .
Zákazník má práno stornovat objednávku bez poplatku do 24 hodin telefonicky nebo e-mailem.
Pokud budete zakázku požadovat STORNOVAT po uplynutí této doby je nutné si uvědomit, že Vám bude naúčtován STORNO POPLATEK – 15 % z objednaného zboží.

Reklamace zboží

Záruční doba na výrobní vady je u všech produktů 24 měsíců.
Zboží posílejte doporučeně a pojištěné, jelikož neručíme za jeho případnou ztrátu na cestě k nám. Zboží nezasílejte na dobírku.
Záruka se nevztahuje na běžné opotřebení věci nebo jejích dílů způsobené používáním.
Při vyřizování reklamací se prodávající řídí předpisy platnými v ČR.

Odstoupení od kupní smlouvy (vrácení zboží)

Kupující má právo podle odstavce 6 novely občanského zákoníku č.367/2000 odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Toto právo je podmíněno nákupem jako fyzická osoba (nikoliv na IČO).
Pokud se rozhodne pro odstoupení v této lhůtě, kontaktujte nás (písemně nebo telefonicky), že žádáte o odstoupení od smlouvy, uveďte číslo objednávky, variabilní symbol a datum nákupu. Nepoškozené zboží, bez známek opotřebování ( praní, zatržení materiálu či jinak mechanicky poškozené), nám zašlete zpět v uvedené lhůtě (určující je datum odeslání ). Po obdržení vráceného zboží, prodávající obratem zákazníkovi vrátí zpět odpovídající částku předem dohodnutým způsobem. Kupující je povinen uhradit veškeré expediční náklady.
Neposílejte vrácené zboží na dobírku! Takto vrácené zboží nebude přijato a prodlužujete tím dobu vyřízení.

Doprava zboží

Zboží zasíláme přepravní službou Českou poštou na základě objednávky vystavené prostřednictvím tohoto internetového obchodu. Směrodatná je vždy adresa zadaná při objednání zboží.
Pokud je zboží skladem, je obvykle expedováno do 3 - 10 pracovních dnů. V případě, že by byla dodací lhůta delší, budeme Vás kontaktovat pro informování o termínu a možnostech dodávky.
Možnost osobního odběru po domluvě.

Zboží je možno uhradit bankovním převodem, případně po dohodě převzetí zásilky (dobírka).
Cena zboží nezahrnuje poštovné a balné.
Výše poštovného dle tarifů České pošty.

Ochrana soukromí

Na objednávkovém formuláři od uživatelů vyžadujeme informace, které slouží především jako kontakt na dodávku objednaného zboží nebo služeb nebo k zaplacení příslušné částky. V případě problémů s dodávkou slouží tato informace také k umožnění kontaktu se zákazníkem. Provozvatel serveru je jediným vlastníkem informací získaných na tomto serveru. Tyto informace nejsou a nebudou prodávány, pronajímány ani jinak sdíleny s jinými subjekty.

Závěrečná ustanovení

· Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetových stránkách prodávajícího, v den odeslání elektronické objednávky kupujícím.
· Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad přijímá veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, jakož i v den odeslání objednávky, platnou cenu objednaného zboží včetně přepravného či poštovného uvedenou v katalogu Internetového obchodu, nebylo-li v konkrétním případě prokazatelně dohodnuto jinak. Odeslanou objednávkou je kupující neodvolatelně vázán.
· Storno objednávky může zákazník bez souhlasu prodejce provést maximálně do 24 hodin od objednání, nebo poté, jeli dodavatelem překročena písemně potvrzená dodací lhůta. V dalších případech je nutná dohoda s prodejcem.
· V případě nepřevzetí objednaného zboží účtujeme smluvní pokutu odpovídající 25% kupní ceny .
· Účastníci se výslovně ve smyslu ust. § 262 odstavce 1 obchodního zákoníku dohodli, že není-li podmínkami výslovně stanoveno jinak, řídí se jejich práva a povinnosti obchodním zákoníkem, zejména jeho ust. § 409 a násl.
· Uvedené barvy mají pouze informativní charakter. Mohou být ovlivněny barevným nastavením monitoru
· Pro rezervaci zboží v hodnotě nad 3tis. požadujeme zálohu ve výši 50% z celkové ceny zboží


KONTAKTY :

Monika Volfová
Jižní 2945 ,272 04 Kladno
Tel. +420 737- 044 - 462 (na tomto tel. čísle jsem k dispozici takřka stále)
IČO: 74784722
DIČ: CZ7858011183
NEJSEM PLÁTCEM DPH

Děkuji za Váš zájem o mé zboží a přeji příjemný nákup.

Monika
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu