(recept
si oblíbilo 89 návštěvníků)
Krém z ledových kaštanů
Potřebné ingredience
Ledové kaštany 2 ks,2 vejce,1 máslo,1 vanilkový cukr,mletý cukr,rum.
Postup přípravy
Vejce,cukr,vanilkový cukr,vaříme ve vodní lázni.Do zahřáté hmoty přidáme na kousky rozlámané ledové kaštany a stále šleháme..Vychladlou hmotu vyšleháme s máslem a rumem.Cukr dávám odhadem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jananovazak
(upraveno)
3. 12. 2019, 22:34
Atuna
(upraveno)
2. 12. 2019, 13:42
pavliiina
(upraveno)
6. 12. 2014, 14:23
musím vyzkoušet
klarisima
(upraveno)
6. 4. 2013, 16:03
Jani, vajíčka tam dáváte celá?
jamic
(upraveno)
6. 4. 2013, 22:26
@klarisima
Ano,vejce dávám celá.
Jaruš53
(upraveno)
13. 5. 2012, 19:04
Můžete prosím upřesnit dávky na dvoje kaštany u másla a mletého cukru?Děkuji
jamic
(upraveno)
15. 5. 2012, 10:50
@Jaruš53
Mletý cukr dávám odhadem.Ledové kaštany,vanilkový cukr jsou sladké,tak s cukrem raději opatrně.Někdo má rád sladší a někdo zase méně.
sburicova
(upraveno)
13. 5. 2012, 17:03
prosím kolik toho másla a cukru na ty dvoje kaštany, děkuji
jamic
(upraveno)
15. 5. 2012, 10:53
@sburicova
Máslo jedno a cukr dávám odhadem.Zkuste dvě lžíce a poté ochutnejte.Já i má rodina,máme raději méně sladký krém.
dolphinkaaja
(upraveno)
24. 3. 2012, 21:32
Krém určitě zkusím pod marcipánový dort, jen se chci zeptat, zda se tam ten rum musí dávat? Budu ho dělat pro dítě, tak nevím, zda je to vhodné Jinak děkuji za recept.
jamic
(upraveno)
25. 3. 2012, 17:26
@dolphinkaaja
Jestli nechcete,tak tam rum dávat nemusíte.
VERONIKA
(upraveno)
22. 2. 2012, 9:24
Neteče pod marcipánem?
bekorka
(upraveno)
22. 3. 2013, 8:00
@VERONIKA
Lucko neteče, vyzkoušeno několikrát. A ověřeno. Navíc krém je opravdu výborný...
jamic
(upraveno)
23. 2. 2012, 11:55
@VERONIKA
Mě tedy ne.
Zrušený účet
(upraveno)
9. 9. 2011, 12:43
Dostala jsem na něj typ tak ho dneska zkusím na první narozeninový dortík,určitě bude všem chutnat
jamic
(upraveno)
23. 2. 2012, 23:03
@Webrouček
.
jamic
(upraveno)
10. 9. 2011, 11:48
@Webrouček
Pak dejte vědět,jak se povedl.
Klára AE
(upraveno)
19. 7. 2011, 17:10
Je vážně úžasný. Hledala jsem podkladový krém pod marcipán a volba padla na tento. Ale naprosto mě nadchl, jeho jemná chuť a nenáročná výroba jsou prostě dokonalá kombinace. Takže příště už jím budu plnit i korpus. Děkuji za recept.
jamic
(upraveno)
22. 7. 2011, 22:29
@Klára AE
DZEJDY
(upraveno)
8. 7. 2011, 10:23
ted sem ho dodělala,luxusní sem sem ho asi měla udělat z dvojitý dávky,pomalu užírám svělý receptík
jamic
(upraveno)
22. 7. 2011, 22:29
@DZEJDY
iwuskka17
(upraveno)
8. 6. 2011, 16:40
jamic
(upraveno)
8. 6. 2011, 20:49
@iwuskka17
nadik
(upraveno)
5. 5. 2011, 22:17
Jani, vejce, cukr a vanilkový cukr se ve vodní lázni jen míchají nebo šlehají? Moc děkuji za odpověď
jamic
(upraveno)
6. 5. 2011, 9:13
@nadik
Šlehám je ruční metličkou.
andol
(upraveno)
11. 4. 2011, 11:50
kmera
(upraveno)
4. 4. 2011, 13:13
Super!! Nedávno jsem hledala receptík na tento krém a nic.. Moc děkuji, hned ukládám
HHaannuullee
(upraveno)
1. 4. 2011, 22:18
jamic
(upraveno)
1. 4. 2011, 22:29
@HHaannuullee
Děkuji Hani
trala
(upraveno)
1. 4. 2011, 21:55
jamic
(upraveno)
1. 4. 2011, 22:14
@trala
Děkuji Marci.