Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 89 návštěvníků)

Krém z ledových kaštanů

0.0
Krém z ledových kaštanů

Potřebné ingredience

Ledové kaštany 2 ks,2 vejce,1 máslo,1 vanilkový cukr,mletý cukr,rum.

Postup přípravy

Vejce,cukr,vanilkový cukr,vaříme ve vodní lázni.Do zahřáté hmoty přidáme na kousky rozlámané ledové kaštany a stále šleháme..Vychladlou hmotu vyšleháme s máslem a rumem.Cukr dávám odhadem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jananovazak 3. 12. 2019, 22:34
(Y)
Atuna 2. 12. 2019, 13:42
(Y)
pavliiina 6. 12. 2014, 14:23
musím vyzkoušet :) (Y)
klarisima 6. 4. 2013, 16:03
(clamp) (Y) Jani, vajíčka tam dáváte celá? :^)
jamic 6. 4. 2013, 22:26
@klarisima Ano,vejce dávám celá. (L)
Jaruš53 13. 5. 2012, 19:04
Můžete prosím upřesnit dávky na dvoje kaštany u másla a mletého cukru?Děkuji (F)
jamic 15. 5. 2012, 10:50
@Jaruš53 Mletý cukr dávám odhadem.Ledové kaštany,vanilkový cukr jsou sladké,tak s cukrem raději opatrně.Někdo má rád sladší a někdo zase méně. (L)
sburicova 13. 5. 2012, 17:03
(Y) (Y) (Y) prosím kolik toho másla a cukru na ty dvoje kaštany, děkuji (F) (L)
jamic 15. 5. 2012, 10:53
@sburicova Máslo jedno a cukr dávám odhadem.Zkuste dvě lžíce a poté ochutnejte.Já i má rodina,máme raději méně sladký krém. (L)
dolphinkaaja 24. 3. 2012, 21:32
Krém určitě zkusím pod marcipánový dort, jen se chci zeptat, zda se tam ten rum musí dávat? Budu ho dělat pro dítě, tak nevím, zda je to vhodné *-) Jinak děkuji za recept.
jamic 25. 3. 2012, 17:26
@dolphinkaaja Jestli nechcete,tak tam rum dávat nemusíte. (L)
VERONIKA 22. 2. 2012, 9:24
Neteče pod marcipánem? ,-)
bekorka 22. 3. 2013, 8:00
@VERONIKA Lucko neteče, vyzkoušeno několikrát. A ověřeno. :) Navíc krém je opravdu výborný...
jamic 23. 2. 2012, 11:55
@VERONIKA Mě tedy ne. :-$
Zrušený účet 9. 9. 2011, 12:43
Dostala jsem na něj typ tak ho dneska zkusím na první narozeninový dortík,určitě bude všem chutnat (^)
jamic 23. 2. 2012, 23:03
@Webrouček .
jamic 10. 9. 2011, 11:48
@Webrouček Pak dejte vědět,jak se povedl. (Y) (Y)
Klára AE 19. 7. 2011, 17:10
Je vážně úžasný. Hledala jsem podkladový krém pod marcipán a volba padla na tento. Ale naprosto mě nadchl, jeho jemná chuť a nenáročná výroba jsou prostě dokonalá kombinace. Takže příště už jím budu plnit i korpus. Děkuji za recept.
jamic 22. 7. 2011, 22:29
@Klára AE (L)
DZEJDY 8. 7. 2011, 10:23
ted sem ho dodělala,luxusní (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) sem sem ho asi měla udělat z dvojitý dávky,pomalu užírám ,-) svělý receptík (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L)
jamic 22. 7. 2011, 22:29
@DZEJDY (L)
iwuskka17 8. 6. 2011, 16:40
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
jamic 8. 6. 2011, 20:49
@iwuskka17 (L)
nadik 5. 5. 2011, 22:17
Jani, vejce, cukr a vanilkový cukr se ve vodní lázni jen míchají nebo šlehají? Moc děkuji za odpověď (L) (F)
jamic 6. 5. 2011, 9:13
@nadik Šlehám je ruční metličkou. (L)
andol 11. 4. 2011, 11:50
(Y) (Y) (Y) (Y)
kmera 4. 4. 2011, 13:13
Super!! Nedávno jsem hledala receptík na tento krém a nic.. Moc děkuji, hned ukládám :-) :-) (L)
HHaannuullee 1. 4. 2011, 22:18
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
jamic 1. 4. 2011, 22:29
@HHaannuullee Děkuji Hani (L) (L) (L)
trala 1. 4. 2011, 21:55
(Y) (Y) (Y) :-) (clamp) (clamp) (clamp) (F) (F) (F)
jamic 1. 4. 2011, 22:14
@trala Děkuji Marci. (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie