Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 53 návštěvníků)

Ražniči na plechu

0.0
Ražniči na plechu

Potřebné ingredience

3 kuřecí prsa, 300g kuřecích jater, 2 papriky, 300g žampionů, 1 klobása, 200g uzeného masa, 200g anglické slaniny vcelku, 4 párky, 3 rajčata, 4 stroužky česnkeu, kousek másla, olivový olej, sušený česnek, grilovací koření

Postup přípravy

Kuřecí prsa nakrájíme na větší kousky a naložíme do oleje, sušeného česneku a soli asi na 2 hodiny. Ostatní suroviny nakrájíme na větší kusy. Na pekáč nebo plech dáme olej a trochu másla, na to všechno maso, uzeniny a stroužky česneku, posypeme kořením ,promícháme a dáme péct na 200°C. Po 15 min. přidáme žampiony a po dalších asi 10 min. papriky a rajčata a dopékáme doměkka. Není třeba podlévat, vypeče se dost šťávy.

ingredience

nejdřív jen maso a uzeniny

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

majika 25. 7. 2013, 8:23
Tak jsem taky upeka je to výborný ,jen jsem přidala cibuli . (Y) (Y) (Y)
laskonka333 20. 1. 2013, 16:09
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
Myškin 20. 1. 2013, 15:29
Tak jsem dnes ukuchtila a výborné, taky jsem přidala cibuli, to u ražničí nesmí chybět a vypustila rajče, teplé my neradi a (clamp) jen se mi připalovala ta játra, tak tu dám příště asi později... ale ukládám si mezi oblíbené a děkuji za inspiraci (Y)
li.za.rd 20. 1. 2013, 18:17
@Myškin Jsem ráda, že chutnalo (L) Řekla bych, že rajčata dodají dobrou chuť té šťávě... Ale i bez nich to určitě jde :-)
seymoore 17. 11. 2011, 2:46
(Y) (Y) (Y)
akžena 16. 8. 2011, 15:39
je to skvělý nápad,to píchání mě nikdy nebavilo a takto je to super.Už jsem to děla la i pro návštěvu a libovalisi,už asi jiné ražničí u nás nebude (Y)
li.za.rd 17. 8. 2011, 6:15
@akžena U nás taky ne (smich) A takhle mi to přijde i šťavnatější (Y)
krišon 22. 6. 2011, 19:18
Pravidelně píchám na špejle, dnes jsem poprvé dala do pekáče, za ten nápad moc děkuji - byla to rychlovka a chuť vynikající, dospělý syn dokonce prohlásil, že to bylo šťavnatější a že mám u této úpravy zůstat (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
li.za.rd 23. 6. 2011, 10:34
@krišon jj, nám to také chutná víc takhle :-)
cettia 21. 6. 2011, 13:10
ještěrka 12. 6. 2011, 11:08
TAK JSEM TO PRÁVĚ DODĚLALA A NEMÁ TO CHYBU.RYCHLÉ.CHUTNÉ (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
HankaN 10. 6. 2011, 14:02
Právě jsem tuto mňamku dodělala - je to neskutečně žravé, moc dobré. Do základu jsem hned dala navíc ještě několik cibulí, jinak vše dle receptu. Doporučuji |:o) |:o) |:o) Jen jsem to nějak neodhadla a mám toho na týden *-)
li.za.rd 11. 6. 2011, 6:52
@HankaN My máme taky vždycky na víc dní, ale je to dobré i ohřáté, tak aspoň další dny nemusíte vařit :-) Jednou to dáme s chlebem a výpekem, podruhé s hranolkma... |:o)
paluš 8. 6. 2011, 22:24
(Y) hmmmm,to vypadá velmi jedle (zajic)!! Určitě vyzkouším! (witch)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie