Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 58 návštěvníků)

Králík na zelí

0.0
Králík na zelí

Potřebné ingredience

králík, kysané zelí, slanina, česnek, sůl, kmín, grilovací koření

Postup přípravy

Pekáč vytřeme slaninou a vsypeme do něj kysané zelí. Posypeme kmínem, česnekem a slaninou nakrájenými na kousky. Králíka naporcujeme, prošpikujeme slaninou a osolíme. Poklademe na zelí, posypeme grilovacím kořením, zalijeme trochou vody a pečeme asi 90 min. při 180 st. Ke konci pečení odklopíme, přeléváme výpekem a necháme zezlátnout. Podáváme s vařenými bramborami. Dobrou chuť!

Naporcovaného, osoleného a prošpikovaného králíka poklademe na zelí.

Posypeme grilovacím kořením, podlijeme vodou a dáme upéct.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

DanušaP 30. 5. 2016, 11:54
já takhle dělám kuřecí pačmáky a brknédlem, tohle jídlo fakt nemá chybu (Y)
krišon 9. 4. 2016, 8:32
Přidala jsem kousek uzeného bůčku a udělala chlupatý knedlík, boule za ušima (F) (F) (F)
DanušaP 30. 5. 2016, 11:54
@krišon to muselo bejt žrádýlko ,-)
miraka 29. 5. 2016, 22:35
@krišon (clamp) (F)
laskonka333 15. 12. 2013, 18:09
(Y)
Stiboga 14. 4. 2013, 23:19
Výborné, všichni jsme se olizovali až za ušima! Děkujeme za výborný receptík! (Y)
miraka 17. 4. 2013, 21:17
@Stiboga Není nad to dobře se najíst (hotdog) (hello)
jituleJ 1. 10. 2012, 20:51
já takhle dělám kuře a podávám s knedlíkem :-) :-) :-)je to namka
miraka 1. 10. 2012, 21:19
@jituleJ I s kuřetem už jsem to zkoušela (jidlo)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie