Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Trochu jiné francouzské brambory, moc dobré a moc rychlé

0.0
Trochu jiné francouzské brambory, moc dobré a moc rychlé

Potřebné ingredience

alobal, syrové brambory, 2 kuřecí klobásy, 2 paprikové klobásy, anglická slanina, 2 zelené papriky, pórek, hořčice, kečup, niva

Postup přípravy

Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Klobásy nakrájíme na kolečka, anglickou slaninu na plátky nebo jak se to povede, zelené papriky na čtverečky, nivu nastrouháme.
Uřízneme si větší množství alobalu, aby nám vyšel dovnitř pekáče a aby po stranách zbylo tolik, aby se brambory mohly ještě tím alobalem z obou stran zakrýt.Na alobal dáme nakrájené brambory, pocákáme hořčicí a kečupem. Na brambory nasypeme nakrájené klobásy, papriky,slaninu, nakrájený pórek a na to všechno nastrouháme Nivu. Pokrm nesolíme, Niva i klobásy jsou slané dost,i když to je na uvážení, jak kdo má rád.Pak vezmeme ten alobal, který čouhá z pekáče a z obou stran pořádně překryjeme celou tu dobrotu, uplácáme ho, hlavně se snažíme po stranách a šupneme to do trouby asi na 220 st. a necháme to tam asi tak 3/4 hodiny. Pak vypneme a baštíme.
Tohle množství klobás a paprik je asi na 1 a půl kg brambor, ale každý může dát jak to má radši, jestli víc brambor nebo víc masíčka.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 26. 9. 2013, 16:37
Skusím (Y)
nekup to 26. 9. 2013, 15:58
to někdy vyzkouším :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie