Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Mad´arský vepřový perkelt

0.0
Mad´arský vepřový perkelt

Potřebné ingredience

Vepřová plec , papriku, sůl, cibule , česnek, Rajčata, paprika žampiony nebo houby , voda,mastidlo ,

Postup přípravy

Připravím si zaklad na guláš a maso dusím,podlévám a v polovině dušení přidám ostatní ingredience a až je maso měkké dochutím a je to !!! nezahuštuji ,rajčata to zahustí .Přeji příjemnou dobou chutˇ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

KáKá 6. 11. 2013, 13:43
proč se jmenuji vepřový,když je z hovězího *-)
MIKI42 6. 11. 2013, 22:43
@KáKá Jednoduše tisková chyba nevím jestli to stačí ale radši to přepíši [A]
KáKá 6. 11. 2013, 22:49
@MIKI42 Nevadí,jen jsem se ptala .Vypadá dobře (F)
jazina 6. 11. 2013, 13:39
Vypadá to lákavě, ale proč vepřový, když v receptu je hovězí???? *-) *-) *-) *-) *-) *-)
MIKI42 6. 11. 2013, 22:43
@jazina Jednoduše tisková chyba nevím jestli to stačí ale radši to přepíši [A]
laskonka333 6. 11. 2013, 7:12
(Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie