Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Vepřová plec na houbách

0.0
Vepřová plec na houbách

Potřebné ingredience

500 g libové vepřové plece,2 cibule, 2 lžíce oleje, houby čerstvé sušené, mražené nebo žampiony( já jsem použila mražené-předem podušené na cibulce),sůl, pepř, drcený kmín,1 lžíci koření Harmonie chuti(od Maggi) ,smetanu,3 lžíce hladké mouky,citrón

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, Na oleji si orestujeme nakrájené cibule, přidáme kostky masa a necháme maso zatáhnout. Přidáme drcený kmín, sůl, pepř ,lžíci Harmonie chuti (nebo jiného dochucovacího koření) a dusíme do změknutí masa. Když je měkké přidáme houby a důkladně povaříme. Nakonec přidáme smetanu ve které rozkvedláme hladkou mouku, povaříme a zakápneme citronovou šťávou. Podáváme s vařeným bramborem nebo houskovým knedlíkem ,můžeme posypat zelenou petrželkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie