Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Polévka z černých fazolí s chorizem

0.0
Polévka z černých fazolí s chorizem

Potřebné ingredience

černé fazole, lahůdková cibulka, cherry rajčata, klobása chorizo, vývar (kuřecí nebo slepičí), limetka

Postup přípravy

Fazole namočit den předem do vody.
Druhý den fazole uvařit v osolené vodě do měkka (sbírat pěnu), poté slít a zachovat z nich cca 0,5 hrnku vody, ve které se vařily.

Mezitím pokrájet: klobásu na kolečka, cibulku na kolečka - bílou a zelenou část oddělit, rajčata na čtvrtiny.

V hrnci osmahnout kolečka klobásy do křupava a odložit bokem na talíř.
Na oleji po klobáse osmahnout bílou část cibule, potom přidat vývar, fazole a vodu z nich a rajčata.

Vše povařit cca 15 minut.

Do polévky v talíři přidat pár koleček osmažené klobásy, zelenou cibulovou nať a dle chuti zakapat limetkou.

Suroviny.

Fazole namočit den předem do vody.
Druhý den fazole uvařit v osolené vodě do měkka (sbírat pěnu).

Mezitím pokrájet: klobásu na kolečka, cibulku na kolečka - bílou a zelenou část oddělit, rajčata na čtvrtiny.

Fazole slít a zachovat z nich cca 0,5 hrnku vody, ve které se vařily.

V hrnci osmahnout kolečka klobásy do křupava a odložit bokem na talíř.

Na oleji po klobáse osmahnout bílou část cibule.

Potom přidat vývar, fazole a vodu z nich a rajčata.

Vše povařit cca 15 minut.

Do polévky v talíři přidat pár koleček osmažené klobásy, zelenou cibulovou nať a dle chuti zakapat limetkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie