Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

jednoduchá a rychlá příprava omáčky Na paprice

0.0
jednoduchá a rychlá příprava omáčky Na paprice

Potřebné ingredience

1 celé kuře,2 smetany ke šlehání,sladká paprika,hl.mouka,cukr,sůl,nové kořeni,máslo

Postup přípravy

Kuře naporcujeme,mužeme na čtrvrtky,kdo má rád může na menší kousky.Kuřecí maso dáme vařit na vývar,přidáme 1celou a oloupanou cibuli, tři kuličky nového koření .Až se nám maso uvaří,tak vyjmeme z vývaru a připravíme si jíšku.Ke smetane si přidáme sladkou papriku(tolik kdo jak má rád chut papriky) a hladkou mouku.Pořadne promíchame a pomalu vlijeme do vývaru.Vaříme dokud neucítíme mouku.Dochutíme solí a mužeme přidat i trochu cukru.Zjemníme kouskem másla.Podáváme s houskovým knedlíkem,těstovinamy můžeme i s bramborama.Dobrou chut :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

JanaPas 23. 12. 2014, 1:18
A tak, já bych to úplně nezatracovala. Hlavní je, jestli si manža čvachtal. (Y)
bubík4 22. 12. 2014, 23:41
Copak to je?? ,-)
Dan.ka 22. 12. 2014, 23:55
@bubík4 Jakás takás vomajda (Y)
bubík4 23. 12. 2014, 0:51
@Dan.ka ,-) ,-)
Palatka222 22. 12. 2014, 23:04
"Vaříme dokud neucítíme mouku" ???? A až ji ucítíme, tak to bude jako hotové??? ,-) To je fakt šílený postup přípravy...
I+K 20. 12. 2014, 22:06
(zip) (zip) (zip) ani bych si nedala..
Teira333 20. 12. 2014, 22:39
@I+K vsak vam ani nikdo nenabizi .... (tudledudle)
P.A.V.L.A 20. 12. 2014, 8:08
(Y) (Y) (Y)
myška1000 19. 12. 2014, 22:00
(smich) (smich)jsem se pobavila (clamp) (clamp) (clamp)
Teira333 19. 12. 2014, 23:10
@myška1000 já taky,když jsem to ted po sobě četla..... :-) :-)
žingi 19. 12. 2014, 23:13
@Teira333 to asi nechtělo jen popravit název (pirko)
Teira333 19. 12. 2014, 23:16
@žingi však jsem poupravila i celý text....
žingi 20. 12. 2014, 9:49
@Teira333 no jo,ale to nebude v čárkách a tečkách (L)
evicela 20. 12. 2014, 8:55
@Teira333 Terezko, tak se kuře na paprice ale nedělá! maso se nevaří ale opeče na cibulovém základě, potom se přidá koření, paprika, podlije se vývarem a dusí se do měkka,měkké maso se vyndá, omáčka se podle potřeby zahustí, provaří se a nakonec se přidá smetana a ještě se dochutí solí, troškou cukru a citronem
Teira333 20. 12. 2014, 12:53
@evicela citron sice nedávám,ale skusím.....
Šarda 20. 12. 2014, 11:23
@evicela tak vidíte a já cukr a citron vidím poprvé ve spojitosti s kuřetem na paprice
žingi 20. 12. 2014, 11:25
@Šarda je mi jasné,že si každý vaří po svém,ale toto taky do této omáčky nepoužívám,to je tady jak u blbých někdy,co ,-)
Šarda 20. 12. 2014, 18:04
@žingi no právě a každá má pocit že jen ona to dělá správně (smich)
evicela 20. 12. 2014, 12:47
@žingi ale jděte, já vařím už spoustu let, to že vy nepoužíváte , to neznamená že nepoužívá někdo druhý, máteli na mysli cukr tak toho se dává na celý pokrm tak půl kávové lžičky a citron štávu jen maličko do omáčky, velice to zjemní celé jídlo, tak jaképak jak u blbých to přeháníte :-(
Šarda 20. 12. 2014, 18:55
@evicela to že vaříte spoustu let neznamená že správně (kocka)
žingi 20. 12. 2014, 13:24
@evicela si dávejte co chcete a kde chcete,píšuu,že každý si vaří po svém a to jak u blbých je myšleno celkově,že každý potřebuje vytahovat co se dává a nedává a podobně,já bych podle tohoto receptu neuvařila,ale to je každého věc
Teira333 20. 12. 2014, 13:59
@žingi tak ja si myslím ze to s vytahováním nema co dělat.....a ve vaření by se melo experimentovat
Teira333 20. 12. 2014, 9:55
@evicela však já vím,že se kuře na paprice normalne takto nedelá,ale ja si to jednou zjednodušila a musím ríct,že i takto dělaná omáčka má velmi dobrou chut......nám doma takhle chutná když.....proto píšu že je to jednoduchy a snadny....a moc dobry.........
kopretin.a 20. 12. 2014, 20:30
@Teira333 celkově je mi to úplně jedno...nicméně nevidím naprosto nic jednoduššího než u běžného postupu, jedině snad že jste nenakrájela tu cibuli ,-) jinak kuře na paprice je jedno z nejtriviálnějších jídel, co se dá uvařit...
plamenek 20. 12. 2014, 10:14
@Teira333 Nevím o jakém zjednodušování píšete, ale když nevíte co je jíška a co záklechtka. Česky taky neumíte, doma jezte třeba z papíru, ale takové návody patří do rubriky: Absolvent pomocné školy.
Zrušený účet 20. 12. 2014, 20:13
@plamenek Trochu zbytečný,ne?
Teira333 20. 12. 2014, 11:19
@plamenek no tak se uklidnete a přestante urážet....a svět se zboří že jsem napsala jíška??
Elvela 19. 12. 2014, 20:05
to je psaný v jakým nářečí *-) ale jnak................ nechala bych to na Láďu,jak píše paní níže ,-)
plamenek 19. 12. 2014, 17:56
Podobných receptů se tu vyrojilo více, asi byla propustka z pomocné školy. Jinak to nevidím. :-$
Teira333 20. 12. 2014, 11:27
@plamenek každý si vaří po svém.....ale nechápu vaší reakci na tento recept....mozna jsem napsala nekolik chyb,ale co se týka receptu.....proč urážíte,když jste to nikdy takto nevařila?je to velmi dobre a skoro podobné jako normálni technika na Kuře na paprice....jen bez cibuloveho základu,ktery mi mimochodem v této omačce stejně nechutna....
evicela 19. 12. 2014, 17:00
,-)panebože vy jste jako dělo, že jo |-) Ještě bych být vámi dopsala-recept Na Hovno
broni77 19. 12. 2014, 16:44
Láďo??? :^) :^)
žingi 19. 12. 2014, 18:19
@broni77 teď kecá na Impulsu,nemá čas být tady ,-)
KattyV 19. 12. 2014, 17:42
@broni77 ,-)
Dan.ka 19. 12. 2014, 16:38
Co to je ,do pr@ele,za recept? Vy děláte vaječňák a moc koštujete,žejo? (silvestr2)
žingi 19. 12. 2014, 16:55
@Dan.ka ,-)
žingi 19. 12. 2014, 16:02
(Y)není nad super recept ,-)
KáKá 19. 12. 2014, 15:47
:^) :^) :^)
DanušaP 19. 12. 2014, 15:26
a to jako fakt myslíte vážně? ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie