Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Česká Čína

0.0
Česká Čína

Potřebné ingredience

Vepřové maso z kýty/ramínko/,játra/nejlépe vepřová,ale mohou být i drůbeží či hovězí/,houby/žampiony/,solamyl,chilli,sůl,pepř,glutasol,olej,zelí hlávkové,pórek,sojová omáčka

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky,smícháme se solamylem,glutasolem,solí,pepřem a chilli./Vše dávám přiměřeně/.Zakápnu olejem a dám do ledničky odpočinout,můžeme si připravit i do mrazáku.
Maso dáme na olej orestovat,až zbělá,rozhrneme ke krajům a přidáme játra rovněž nakrájená na nudličky .Až jsou rovněž orestované,promícháme a přidáme hrst nakrouhaného zelí,pórek a krájené žampiony,Zalijeme sojovou omáčkou a vše ještě společně podusíme.
Podáváme se suchou rýží.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Fragrance 21. 7. 2016, 20:37
Vypadá hezky. (Y)
laskonka333 16. 3. 2016, 9:01
(hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie