Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Dobrý vepřový guláš-vareni.cz

0.0
Dobrý vepřový guláš-vareni.cz

Potřebné ingredience

2 stroužky česneku, 350g cibule, 1 ks feferonka, 1 kostka,masový bujon, 6 kuliček celé nové koření,  majoránka, 1 lžíce rajčatový protlak, 500 g,vepřová plece,  mletý černý pepř,  sůl, 1/2 lžičky kmín, 1 ks,bobkový list ,2 lžičky mletá sladká paprika

Postup přípravy

Postup přípravy receptu

Cibuli očistíme a nakrájíme na kostičky. Plec nakrájíme na kostky.

Cibuli osmažíme spolu s kmínem na oleji nebo na sádle do tmavohněda. Přidáme mletou papriku, maso a jen krátce restujeme, aby paprika nezhořkla. Zalijeme vodou, přidáme rajčatový protlak, feferonku, sůl a pepř. Vepřový guláš dusíme asi 1,5 hodiny. Až je maso téměř měkké, přilijeme podle potřeby vařící vodu, přidáme masový bujon a zahustíme mouku rozkvedlanou ve vodě. Guláš nesmí být hustý, jinak nevystoupí na povrch tuk. Guláš pomalu a na nejmenším plameni necháme ještě 20 minut bez poklice velmi pomalu probublávat. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a majoránku.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie