Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Vepřovka

0.0
Vepřovka

Potřebné ingredience

2 kg bůčku
1,5l vody
1,5 lžíce soli

Postup přípravy

- 2 hodiny vařit v tlakovém hrnci, pak rozmačkáme mačkadlem na brambory a dáme do sklenic nebo jiných nádob ztuhnout.

Tento recept ocení ti co mají rádi vepřovou konzervu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

P.A.V.L.A 6. 9. 2014, 12:24
(Y) (Y) (Y)
skaja 6. 9. 2014, 12:10
Dobrý den, líbí se mi Váš recept, ráda bych se zeptala, zda se tam opravdu dává 1,5 litru vody?
novackova 20. 9. 2013, 12:51
(Y) (Y) (Y) (F)
laskonka333 20. 9. 2013, 12:19
(Y) (Y) (Y)
DanušaP 20. 9. 2013, 11:38
a nemusí se to sterilizovat? nekazí se to?
babetta 20. 9. 2013, 11:27
vážně 1,5l vody? *-)
Nela22 25. 6. 2009, 22:20
Vepřovka je výborná a jednoduchá. Pro velký úspěch dělám už po třetí. Jen mám obavy o náš cholesterol...... . Všem ji doporučuji! Navíc do ní kromě soli(radši méně) přidávám česnek,drcený kmín,pepř,gril.koř. a trochu víc vody(lépe se roztírá a je jí více). (Y) (Y) (Y) (clamp) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie