Zobrazit přihlášovací formulář

Co dům dal

Přidat recept
(recept si oblíbilo 66 návštěvníků)

bramborák jinak, aneb když se mi nechce stát u plotny a smažit

0.0
bramborák jinak, aneb když se mi nechce stát u plotny a smažit

Potřebné ingredience

brambory, česnek, cibule, hl. mouka, vajíčka, sůl, pepř, majoránka, kmín, mléko, kus salámu, zbytky syrů z lednice...

Postup přípravy

Všechno nastrouháme jak na klasický bramborák i cibuli. Přidáme koření. Na kostičky nakrájet salám a sýry. Navrch jsem dala zbylý kousek nivy a byla to lahoda. Nakydáme na pekáč a pečeme jak má kdo rád. Pekla jsem na 220 stupňů asi 25minut. Je to bez tuku a byla to mňamka.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gergeda 30. 6. 2011, 13:17
váš recept se mi moc líbí, můžete prosím uvést v jakém přibližném poměru tam suroviny dáváte? ,-) děkuji :-$
kostal 3. 5. 2011, 12:55
Díky za recept, konečně bramborák, který se nekoupe v oleji ! (Y) (Y) Vynikající! |:o)
Delisa 11. 2. 2010, 12:08
Díky za nápad. Dnes jsem ho dělala v zapékací misce a je vynikající (Y)
Ivisek 6 18. 8. 2008, 14:04
Tak dnes jsme s mužem dělali váš bramborák a úplně super,je to rychlejší a hlavně bez tuku. Moc díky za receptík . (Y) (Y) (Y) (F) (F) (L)
johnynka 18. 8. 2008, 15:25
@Ivisek 6 jsem ráda že chutnalo (Y)
Ivisek 6 18. 8. 2008, 14:04
Tak dnes jsme s mužem dělali váš bramborák a úplně super,je to rychlejší a hlavně bez tuku. Moc díky za receptík . (Y) (Y) (Y) (F) (F) (L)
Calimerka 28. 6. 2008, 23:04
tak mám pečíno, bez papíru to také šlo (H) měla jsem vyšší vrstvu, plech vymazaný sádlem, ale zdá se mi to suché,.. *-) *-) *-) ještě jsem to z vrchu mázla sádlem při dopékání, ale asi jsem dala moc mouky, či co,... :'( :-|
johnynka 4. 7. 2008, 8:32
@Calimerka *-) co udělat těsto krapátko řidčí s víc mlíkem? *-) možná i cmrndnout dovnitř trošku oleje nebo tekutého sádla :-$
raskynka 19. 6. 2008, 5:39
tak to je super receptik,vubec nejsme na mastne a proto se bramborakum vyhybame jak to jde a pritom to jde i touto cestou,moc diky za takovy receptik (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
novackova 15. 6. 2008, 20:45
taky tak dělám a dokonce i slaný dort ,který je naplněný mletým masem (F)
s-arka 14. 6. 2008, 12:02
Ivetko. (hello)Bramborák je právě v troubě, tak čekám na výsledek :-D Doufám, že se povede jako Vám. Odpo. napíšu (F) recept je totiž báječný, ještě hodinu bych stála u pánvičky, díky 8o|
s-arka 15. 6. 2008, 11:40
@s-arka Tak jsem to zvládla.Jen, příště nebudu dávat žádnou mouku(bála jsem se, že se to nespojí). Manžel má radši takový jakoby "syrový",ať jsou brambory cítit. Jinak naprosto bez práce(pokud máte pomocníka na strouhání)a fakt super (clamp) (clamp) (clamp)
johnynka 16. 6. 2008, 12:46
@s-arka Šárko jste šikulka (Y) my ho máme rači připečenější :-$ myslím, že takhle by šlo i z cuket nebo zelí< měla jsem bramborák ze zelí a byl´vynikající |:o)
033 6. 6. 2008, 13:48
SUPER NAPAD HNED TO UDELAM ASPON V TO TEPLE NEMUSIM STAT U PLOTNY (Y) (Y) (Y) (D)
adriM 5. 6. 2008, 13:04
Takhle to dělá moje babička, akorát myslím,že i na tuku,chutná úplně stejně jako klasický bramborák a člověk kolem toho nemusí skákat (clamp) (hello)
EvDu 5. 6. 2008, 13:01
Super nápad, já bramborák nedělám, protože manželovi právě vadí, jak je to mastné...tak to prubnu Máte to na pečícím papíru a v docela tenké vrstvě, je to tak?
johnynka 5. 6. 2008, 14:03
@EvDu ano pečící papíra je totenké, bylo málo brambor a jíme to jen dva. Mimčo je zatím na kaších ^o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie