Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

ZELENINA CO DŮM DAL S MUDLEMI -ZA DVACKU

0.0
ZELENINA CO DŮM DAL S MUDLEMI -ZA DVACKU

Potřebné ingredience

1 PORCE--1 stření cibule,zelenina=třeba mražená směs s kukuřicí a hráškem,nebo čínská směs,nebo jenom papriky,syrová mrkev...,koření na čínu,sojová omáčka,čínské nudle,olej.

Postup přípravy

Do pánve Wok dáme trochu oleje(jsme na dietě takže stačí trošku jenom aby se měla cibule na čem orestovat),cibuli nakrájíme na měsíčky a orestujeme trošku do barvy,pak přidáme zaleninu(papriku na proužky,mrkev na 1/2 kolečka..)orestujeme s kořením,přidáme sojovku a zalijeme trochou vody.Přiklopíme poklicí a dusíme tak jak máme rádi(ůplně do měkka,do křupava..).Připravíme si čínské nudle podle návodu(je to asi se všema stejné takže je zalijeme vroucí vodou a necháme asi 3 minuty,pak vyndáme).Zeleninu odklopíme necháme vydusit případnou vodu a dáme do pánve nudle.Krátce vše spolu osmažíme a podáváme.Solení není potřeba sojovka je dost slaná ,a příliš soli není zdravé.
DOBROU CHUŤ!

nakrájíme zeleninu dnes dávám jen cibuli a mrkev,

cibuli orestujeme do barvy,

přidáme mrkev a restujeme dál,

dáme koření,sojovku a zalijeme,poté dusíme,

připravíme nudle,

vydusíme vodu a přidáme nudle,

zamícháme a podáveme,trocha syrové zeleniny neuškodí.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

koubeska 28. 2. 2009, 0:37
Taky to máme rádi (Y), jednoduchá rychlovka s čímkoli . Ségra dělá jen nahrubo nastrouhanou mrkev a spařenou brokolici, k tomu prolisovaný česnek - vše orestovat na pánvi a smíchat. Její dcera se toho může užrat (pl). Já dávám cibuli, mrkev, brokolici, kukuřici, hrášek, pórek, žampiony ... nebo jen oblíbenou mraženou směs a většinou i kuřecí prsa. Je v tom super i čínské zelí. Má to ráda i moje 2 letá (child9), která se obvykle snaží místo jídla vybojovat "koko".

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie