Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Kančí medailonky

0.0
Kančí medailonky

Potřebné ingredience

kančí maso, koření (nejlépe čerstvý tymián, rozdrcené nové koření, pepř, bobkový list), worchester, česnek, sůl, olej, žampiony, slanina, smetana, hladká mouka

Postup přípravy

Maso nakrájíme, zlehka naklepeme a naložíme s kořením a česnekem do oleje alespoň přes noc, nesolíme. Odležené maso zprudka orestujeme, až se zatáhne posolíme, hotové medailonky vyjmeme a případně dáme do horké trouby v zapékací míse přikryté alobalem. Na výpeku orestujeme na tenké plátky nakrájené žampiony a slaninu (pokud jsme použili čerstvý tymián, necháme v pánvi), zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme smetanou, dochutíme solí, provaříme. Jako přílohu jsem udělala bramborové noky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

pakapa 23. 2. 2014, 11:40
(Y) (Y) (Y)
novackova 19. 2. 2014, 22:28
(Y) (Y) (Y) (F)
terinkaFazolka 19. 2. 2014, 22:11
(Y) (Y) (Y) díky za tip vím, co o víku vařit vypadá to skvěle :-) (clamp) (clamp) (clamp)
nasta77 14. 12. 2013, 11:35
(L)Dík z inspiraci :-) mám spoustu masa z divočáka a nevím co vařit ,-)
Paluna 14. 11. 2013, 11:13
Určitě vyzkouším - vypadá to moc dobře, díky za recept (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie