(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Kančí medailonky
Potřebné ingredience
kančí maso, koření (nejlépe čerstvý tymián, rozdrcené nové koření, pepř, bobkový list), worchester, česnek, sůl, olej, žampiony, slanina, smetana, hladká mouka
Postup přípravy
Maso nakrájíme, zlehka naklepeme a naložíme s kořením a česnekem do oleje alespoň přes noc, nesolíme. Odležené maso zprudka orestujeme, až se zatáhne posolíme, hotové medailonky vyjmeme a případně dáme do horké trouby v zapékací míse přikryté alobalem. Na výpeku orestujeme na tenké plátky nakrájené žampiony a slaninu (pokud jsme použili čerstvý tymián, necháme v pánvi), zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme smetanou, dochutíme solí, provaříme. Jako přílohu jsem udělala bramborové noky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pakapa
(upraveno)
23. 2. 2014, 11:40
novackova
(upraveno)
19. 2. 2014, 22:28
terinkaFazolka
(upraveno)
19. 2. 2014, 22:11
díky za tip vím, co o víku vařit vypadá to skvěle
nasta77
(upraveno)
14. 12. 2013, 11:35
Dík z inspiraci mám spoustu masa z divočáka a nevím co vařit
Paluna
(upraveno)
14. 11. 2013, 11:13
Určitě vyzkouším - vypadá to moc dobře, díky za recept