Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 17 návštěvníků)

KANČÍ ŘÍZKY ODPOČATÉ VE SMETANĚ

0.0
KANČÍ ŘÍZKY ODPOČATÉ VE SMETANĚ

Potřebné ingredience

Asi necelé kilo kančí kýty, koření divočina, sůl, smetana zakysaná, dvě vajíčka, strouhanka, olej,nebo sádlo na smažení

Postup přípravy

Kýtu nakrájíme na plátky a trochu poklepeme, pak je osolíme a okořeníme. V míse si rozmícháme vajíčka v zakysané smetaně a vložíme do této "kaše" nakořeněné řízky a necháme přikryté v chladu, odpočívat asi 24hodin. Pak obalujeme jen ve strouhance a smažíme. Po usmažení můžeme dát nachvíli tzv. "dodělat" do trouby na 150 stupňů asi na deset minut. Řízky jsou lahodné a měkké. Takovýmto způsobem nakládám i vepřové řízky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie