(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Kapr
Potřebné ingredience
Světlý korpus, čokoládový krém, potah WI
Postup přípravy
Upečeme kulatý korpus, rozřízneme v necelé 1/2, prokrojíme a slepíme do tvaru.
Upečeme kulatý korpus
Rozřízneme v necelé 1/2
Prokrojíme a slepíme do tvaru
Seřízneme a domodelujeme odřezky nebo punčovinou
Potahneme - já používám WI
Dočistíme a domodelujeme ploutve a tlamičku.
Dobarvíme gelovkama a hototvo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ŠTAVKA
(upraveno)
19. 4. 2013, 10:07
užasny
Bopa
(upraveno)
9. 9. 2009, 9:05
K tomu není co dodat!!! Děkuji za super postup!
Mmyška
(upraveno)
22. 3. 2009, 15:33
Věrko nádherný kapřík a super potup
akin77
(upraveno)
21. 3. 2009, 22:06
Moc hezký kapřík a super návod!
Macik 2006
(upraveno)
21. 3. 2009, 18:58
tak to je fantastický kapřík a ten postup je super
Zrušený účet
(upraveno)
21. 3. 2009, 18:10
Věrko, tak to je přímo výstavní kousek
Petanka
(upraveno)
21. 3. 2009, 12:52
Skvělý kapřík
ajoun
(upraveno)
20. 3. 2009, 23:24
Věrko, krááááááásný kapřík
rozárek
(upraveno)
20. 3. 2009, 23:09
Zuzajka.S
(upraveno)
20. 3. 2009, 22:09
Ten je nááááádhernýýýýý
ddracice
(upraveno)
20. 3. 2009, 21:55
bezva postup!!! moc vydařený kapřík, jako živý
IJohny
(upraveno)
20. 3. 2009, 21:33
Pěkný kapřík a super postůpek uložím
Anelis
(upraveno)
20. 3. 2009, 21:23
aero-orion
(upraveno)
20. 3. 2009, 21:00
krásná
Pet´ule
(upraveno)
20. 3. 2009, 20:48
super
*poule*
(upraveno)
20. 3. 2009, 20:07
Taky mám jednoho šupináče v albu. Asi jsou kámoši.
Ivushkak
(upraveno)
20. 3. 2009, 19:53
Nádherný kapřík, Věrko a se SUPER postupem
schejlaa
(upraveno)
20. 3. 2009, 19:50
krááásnýýýý, taky chci dělat. No a bude to můj úplně první tak jsem zvědavá, jsem z toho docela nervózní!!!
backa
(upraveno)
20. 3. 2009, 19:48
pěkný kapřík i s postupem to je ono moc se Vám povedl