Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

PARNÍ HRNEC - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaši (můj vlastní recept)

0.0
PARNÍ HRNEC - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaši (můj vlastní recept)

Potřebné ingredience

pórek - 1 ks
sůl
kuřecí prsa -400 dkg
kmín
česnek -1 stroužek
grilovací koření -1 lžíce

příloha:
brambory -5 ks
máslo
mléko

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na plátky a osolíme. Předem jsem si schovala omastek z pečeného kuřete a tím jsem maso potřela, dodá tomu chuť. Nakonec kuře posypeme grilovacím kořením. Maso poklademe do napařovací nádoby.

Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka a přidáme k masu.

Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější kolečka, osolíme a také dáme do napařovací mísy. Na síto v hrnci, kde se dává koření, dáme jeden dílek česneku a trochu kmínů. Dospod hrnce dáme mísu s brambory, nahoru mísu s kuřecím masem. Kuřecí maso s pórkem v hrnci vaříme 40 minut. Po 20 minutách jsem kuře otočila, znovu posypala grilovacím kořením.

Když máme hotovo, dáme brambory do mísy a připravíme kaši, jak máme rádi.

Kuřecí maso s pórkem a kaší zdobíme čerstvým pórkem.
VŠEM DOPORUČUJI JE TO MÓÓÓC DOBRÉ :-)))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Marte 9. 12. 2010, 6:29
Moc děkuji za vynikající recept,malému velmi chutnalo.Hana (Y)
Swinga 13. 12. 2010, 18:26
@Marte není zač, hlavně že chutnalo (Y) (F) (L)
Marte 9. 12. 2010, 6:29
Děkuji i za radu ohledně parního hrnce.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie