Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Květáková polévka

0.0
Květáková polévka

Potřebné ingredience

květák, mrkev, brambor, kapání (hladká mouka + vajíčko), drcený kmín, sůl, vegeta nebo masox jak jste zvyklé na dochucení.

Postup přípravy

Nic v tom není, velice rychlá polévka. Dělám většinou tak, že si vařim růžičky v osolené vodě, když jsou měkké tak ty velké si nechat na obalovaný a smažený květáček, se zbytkem pokračuji do polévky.

Brambory si nakrájím na kostičky a mrkev většinou na velkém struhadle - velká slzička nastrouhám- dáme vařit do té naší vody. přidáme trošku drcené kmínu, když jsou brambory měkké, přidáme květák, většinou ještě pokrájím na menší kousky, pak zašlehám kapání. Povaříme cca 5 minut a je hotovo.

Dobrou chuť :-)

dětské♦ Naše malá má roček a už tuto polívečku taky papala:-)

...........

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Marsel 15. 10. 2009, 14:08
Chtěla jsem opět zkusit nějakou novou polévku a vybrala si váš receptík :-) Jednoduché, dobré, i manžel ocenil, že zas jednou změna |:o) Jen jsem na talíři dosypala petrželku http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=2374308 (jidlo)
Dermajetics 15. 10. 2009, 16:38
@Marsel Marcelko jsem ráda že chutnalo (L) :-) A Vaše verze vypadá skvěle, to já bych si nic zeleného nemohla dovolit +o( ti moji vybíravci - zelene prostě nebrat, ale to já ráda a sobě si dávám taky :-)) ;-) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie