Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Kořeněná játra

0.0
Kořeněná játra

Potřebné ingredience

drůběží játra, hladká mouka, koření podle chuti (já dávám majoránku, oregáno, pepř, mletý kmín, papriku), sůl, olej na smažení

Postup přípravy

Do mouky (stačí jen trochu, aby nám to vyšlo na obalení jater) zamícháme koření a ve směsi obalíme játra, dáme smažit na trochu oleje. Solíme až ke konci. Podáváme s vařeným bramborem, zeleninovou oblohou a zelným salátem. Je to moc dobré. Zelný salát dělám z nastrouhané mrkve, zelí nakrouhané na nudličky, malá cibule na drobno, osolit, opepřit bílým pepřem a promíchat s majonézou smíchanou se zakysanou smetanou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 27. 10. 2014, 12:12
(flower)
lidare 23. 2. 2014, 13:10
(Y) super tip,zkusím udělat,játra máme rádi :-) (clamp)
Mach 10. 8. 2009, 16:29
Jatýrka milujem,salátek taky (Y) (Y) (Y)
Ilonáček 10. 8. 2009, 13:28
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie