Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

ZAPEČENÉ KUŘECÍ MEDAILONKY

0.0
ZAPEČENÉ KUŘECÍ MEDAILONKY

Potřebné ingredience

kuřecí prsa, hl.mouka, asi 3 vejce, 20 dkg.nastrouhané cihly, 20dkg.nakrájeného na proužky šunkového salámu, 1-2 šlehačkyv krabiččce-250ml.33%, 2-4lžíce plnotučné hořčice,sůl.

Postup přípravy

kuřecí prsa na krájíme přez na malé kulaté řízečky --prsa nechte v celku..---které se obalí v hl.mouce a rozšlehaných vejcích a upečou z obouch stran do zlatova na pánvy.
Potom se poskládají do máslem-lze použít i heru--vymazaného pekáčku a posolí, posypou sýrem a salámkem a zalijí se šlehačkou, do které se přidá hořčice. Nechá se to pěkně zapéct-asi tak 20-30min. na 220.Jako přílohu použijeme brambůrky nebo bramborovou kaši a samozřejmě zeleninku,nebo salátek--
PŘEJI DOBROU CHUŤ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lidare 16. 4. 2014, 18:28
(Y) :-) (clamp) (clamp)
Terezka1978 26. 6. 2007, 0:15
No téééda, to vypadá nádherně (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Ale nemůžu toho mýho chlapa rozmazlovat takovýma dobrůtkama ;-), pak by to chtěl pořád +o(
DENVOZ 1. 7. 2007, 14:08
@Terezka1978 :^) :^) :^) nemyslím Raduško, že bys ho tímto receptem rozmazlovala. jsou daleko lepší a chutnější (Y) (Y) (Y) když jsme dělala nedávno k obědu, Denda mi říká: Mami, je to fakt lahoda a myslíš že to taky umí naše sousedka???" ;-) ;-) ;-) myslela jsem že mě povezou..kam na to chodí ;-) ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie