Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 71 návštěvníků)

KUŘECÍ BÁBOVKA - výborná

0.0
KUŘECÍ BÁBOVKA - výborná

Potřebné ingredience

kuřecí řízky,
salám,
sýr tvrdý,
slanina,
vejce,
pažitka,
sůl,
pepř

Postup přípravy

Kuřecí řízky naklapeme, osolíme a opepříme. Formu na bábovku vyložíme pečícím papírem. Naskládáme připravené kuřecí maso. Na něj dáme plátky slaniny, kostičky salámu, nastrouhaný sýr a klepneme celá vejce. Posypeme nasekanou pažitkou. Vrstvy se opakují, až je forma plná. Poslední vrstva je maso. Vše zalijeme rozšlehaným vajíčkem se zbytkem sýra. Pečeme asi 1,5 hod. při teplotě 250 °C. Upečenou bábovku vyklopíme, necháme trochu vychladnout a krájíme.

Do formy naskládáme kuřecí řízky.

Na maso dáme slaninu, salám, sýr, vejce a pažitku. Vrstvy opakujeme, až je forma plná.

Poslední vrstva je kuřecí maso. Zalijeme rozšlehaným vajíčkem se sýrem.

Bábovku upečeme a krájíme.

Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

blanor 4. 2. 2014, 16:26
jéva,tak to vypadá super (Y) (Y)
LilisCalwert 3. 2. 2014, 8:49
Rozmixované vhodné i pro děti v kojeneckém věku! (wash) (child2) |:o) (skolak) (child5) (child11) (child10) (child9)
Kacer z Prahy 17. 3. 2011, 8:56
(Y) (Y) (Y)děkuji za recept (F) (L)
chubby 16. 10. 2010, 10:55
babovka je vytecna..... (Y) (Y) (Y) (Y)prave se pece v troube jiz po druhe...dneska prijde svagr tak jsem zvedava...podavame s okorkama a bram.kasi mnam (L) (L) (Ludekuju...dokonce jsem doporucila nekolika znamym vas recept preposlala snad to nevadi (Y) (Y) (Y) (L)
Simonecek 7. 6. 2010, 11:44
uf ja jsem si neprecetla cely receptik a hodila tam jen pul kila kureciho takze jakoby jenom jednu vrstvu. To bude asi k prdu co? Ach jo..no uz se mi to pece tak s tim nic neudelam..tak priste. Kdyztak pisnu jak to chutnalo a vypadalo...snad se to bude dat jist, delam k obedu. To jsou ty matky na MD...synek po me skakal tak jsem v rychlosti skoukla recept a bylo to hned.. :( ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)
habimeda 15. 1. 2010, 18:15
(Y) (Y) je to vychytaný receptík ... (Y) (Y) jen by mne zajímalo, která z Vás je právoplatnou majitelkou fotografií??? :-o :-o http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=69658
Marťas27 5. 12. 2009, 19:48
Dneska jsem tuto bábovku dělala poprvé na oslavě synových 6. narozenin. Ještě, že jsem udělala do zásoby i srnčí hřbet. Tak všem chutnala...a to je u některých strávníků z naší rodiny co říct. (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (pl) (pl) (pl) Je opravdu vynikající !!!! (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L)
Rubiales 27. 11. 2009, 12:20
Já to dělám v srnčím hřbetu. Je to jednodušší na skládání a vypadá to pak jako opravdová roláda. Jinak je to opravdu skvělé, rychlé a snadné.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie