Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

"PYTLÍKOVÉ" KUŘECÍ S KUKUŘICÍ A HRÁŠKEM ....RYCHLÉ A VÝBORNÉ :o))

0.0
"PYTLÍKOVÉ" KUŘECÍ S KUKUŘICÍ A HRÁŠKEM ....RYCHLÉ A VÝBORNÉ :o))

Potřebné ingredience

sáček - třeba mikrotenový nebo do mrazáku (je pevnější), kuřecí maso, kari koření, sůl, pepř, sojová omáčka, mražená kukuřice a hrášek, olej, hl. mouka

Postup přípravy

1) Kuřecí maso si nakrájíme na střední kousky nebo nudličky, osolíme
2) do sáčku dáme hladkou mouku, kari koření, pepř a protřepeme
3) do sáčku s touto směsí dáme nakrájené kuřecí maso, zauzlujeme a protřepeme tak, aby masíčko bylo rovnoměrně obalené v této směsi
4) na pánvičce rozpálíme trochu oleje, vyjmeme kuřecí maso ze směsi a orestujeme dozlatova, (nevysypávejte ze sáčku, ale jednotlivé kousky dejte do oleje), jakmile je masíčko orestované, přidáme sojovou omáčku dle chuti, příp. přisolíme, přidáme mražený hrášek a kukuřici, podlijeme trochou vody tak, aby zelenina byla ponořená a povaříme cca 5 -10 minut, do zhoustnutí tak, jak chcete mít šťávičku hustou, kdyžtak můžete znovu podlít a ještě povařit....... nemusí se vůbec zahušťovat, pustí to výborný sos a ještě masíčko není takovéto bílé vařené, ale krásně dozlatova propečené!!!!!
5) podáváme s uvařenou rýží

JE TO OPRAVDU RYCHLÉ A VÝBORNÉ!!! cca za 15 minut je hotovo!!! VHODNÉ I V LÉTĚ, KDYŽ SE VÁM NECHCE MOC VAŘIT :-))

DOBROU CHUŤ!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 9. 3. 2017, 13:14
(clamp) (clamp) (clamp)
Liibuu 7. 1. 2012, 15:10
Janičko, dneska jsme měli k obědu Váš recept na kuřecí kousky s hráškem a určitě ne naposledy! Moc jsme si pochutnali (jidlo) Krásný nový rok |:o) Libuška (X)
Lenkadkc 4. 1. 2008, 11:36
Nemohu tento receptík ponechat bez komentáře: MŇÁÁÁÁÁÁÁÁM (&) (&) (&) je to opravdová rychlovka (kolo) a velká dobrotka (Y). Díky (flower) (flower) (flower)
basco 9. 1. 2008, 11:11
@Lenkadkc Děkuji (F) mám ráda rychlý a dobrý jídlo ;-) nerada trávím moc času u plotny :-D :-D (flower)
Sabulaida 30. 9. 2007, 13:50
Janičko, dneska jsem udělala vaši mňamku, to byla dobrota! (jidlo) (jidlo) (jidlo) A hlavně rychlovka!!! My si daly s rýží, manžel bude mít k tomu hranolky, on rýži nemusí :^)
basco 14. 10. 2007, 11:31
@Sabulaida (F) (F) jsem ráda, že chutnalo...mě baví rychlá a dobrá jídla (Y) abych mohla drbat na diskuzi :-D :-D :-D
Petasla 26. 7. 2007, 13:43
Dobrý den, dnes jsme měli k obědu masíčko podle Vašeho receptu a bylo to naprosto úžásné a hlavně opravdu velmi rychlé. Jen jsem kvůli našemu prckovi nepoužila vůbec sojovku, ale i tak to byla mňamka. Děkujeme za inspiraci. (Y) (clamp) Petra
basco 26. 7. 2007, 18:56
@Petasla jééé, tak to jsem ráda, že to chutnalo (PL) (clamp) (L) když to dělám Lukáškovi, tak nepoužívám sojovku, pepř ani kari a masíčko má také výbornou chuť a je z toho dobrá šťávička a s rýží to Lukášek miluje a je to za 15 minut hotový!! (PL) (PL) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie