(recept
si oblíbilo 69 návštěvníků)
☆☆☆VELMI RYCHLÁ A VÝBORNÁ SEKANÁ☆☆☆
Potřebné ingredience
1,4 KG MLETÉHO MASA(JAKÉKOLIV), 1 NESLAZENÉ MLÉKO TATRA, 2 POLEVKOVÉ LŽÍCE VEGETY
Postup přípravy
VŠE SMÍCHÁME,NECHÁME CHVÍLI ODPOČINOUT A POTÉ VYTVARUJEM NA PLECH ŠIŠKY ,(JÁ JEŠTĚ POSYPALA TROCHU KMÍNEM)PODLEJEM TROCHOU VODY A PEČEME V TROUBĚ DO ZLATOVA.
MOŽNO NECHAT TĚSTO ODPOČINOUT DO DRUHÉHO DNE A PAK PŘIDAT,ZELENINU,VAJEČINU...ATD A BUDEME JÍ MÍT ZASE JINOU:-))
NEVĚŘILA JSEM TOMU,RECEPT MI DALA KAMARÁDKA A JE OPRAVDU VYNIKAJICÍ ZA TEPLA I ZA STUDENA.
HLAVNĚ RYCHLÁ:-)
MOŽNO NECHAT TĚSTO ODPOČINOUT DO DRUHÉHO DNE A PAK PŘIDAT,ZELENINU,VAJEČINU...ATD A BUDEME JÍ MÍT ZASE JINOU:-))
NEVĚŘILA JSEM TOMU,RECEPT MI DALA KAMARÁDKA A JE OPRAVDU VYNIKAJICÍ ZA TEPLA I ZA STUDENA.
HLAVNĚ RYCHLÁ:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
žingi
(upraveno)
30. 6. 2011, 15:48
ALCER
(upraveno)
30. 6. 2011, 15:59
@žingi
TAKY JSEM MĚLA OBAVY,ALE STOJÍ TO ZA TO VYZKOUŠET
žingi
(upraveno)
30. 6. 2011, 16:01
@ALCER
ani mě to neláká,já tam potřebuju to koření,co to má mít
ALCER
(upraveno)
30. 6. 2011, 16:04
@žingi
JÁ TAKY MILUJI V JÍDLE ČESNEK A KOŘENÍ,TATO MĚ ALE FAKT PŘEKVAPILA
žingi
(upraveno)
30. 6. 2011, 16:08
@ALCER
u nás sekanou a karboše dělává jen chlap,já ne
bozdíška
(upraveno)
30. 6. 2011, 15:29
Dobrý den,chci se jen zeptat zda to děláte z už ochuceného masa nebo stačí ta vegeta na dochucení? Děkuji Jana
ALCER
(upraveno)
30. 6. 2011, 15:46
@bozdíška
DOBRÝ DEN JANI ČISTÉ MLETÉ MASO NEOCHUCENÉ