Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 50 návštěvníků)

Andrejcina pomalu pecena kachna-uzasna

0.0
Andrejcina pomalu pecena kachna-uzasna

Potřebné ingredience

Kachna, sul, kmin

Postup přípravy

Omytou a osušenou kachnu posolíme zevnitř i zvenku a posypeme kmínem.
Prsíčky vzhůru vložíme do pekáče s víkem( suchého) a dáme do trouby na 120 C, nepoužívat horkovzduch . Pečeme 4-5 hodin. Nepodlívat!! Neotvírat troubu!!
Kachnička má krásnou kůrčičku a je úžasně křehoučká a šťavnatá.
Tento recept mam od Andrea C. (mimik) ID 37748
Je naprosto uzasnej jen doporucuji tak 30min drive pecinku odklopit a jeste dopect kurcicku :o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Šňabka 26. 11. 2012, 12:29
Dobrý den, kachnu jsem pekla si 2x a pokaždé byla vysušená. O víkendu jsem ale objevila tento recept. Opravdu jsem pekla 4hod, 120C neotvírala, kachna vážila 2250g. Byla perfektně dodělaná, nechala jsem ji 10 min na 200C nepřikrytou - pro kůrčičku, ale myslím, že to ani nebylo nutné. Jen chválím, už ji budu dělat jen na tento způsob. Marie
komarrek 17. 2. 2012, 20:42
Můžu se zeptat, proč se nemůže pect v horkovzdušné troubě? já mám právě horkovzdušnou a nevím jak jí mám upéct, už jsem jí pekla v normální troubě a byla výborná. A teď :´( :´( :´(
hanka.ny 7. 12. 2011, 18:02
Taky tak peču kachnu a je opravdu báječná (Y). Inspirovala jsem se také u Andreii - tudíž trochu nerozumím, proč jsem vkládáte ten samý recept, slovo od slova, když už tady ten samý recept je *-)
KLASALENA 2. 12. 2011, 14:33
(Y) (Y) (Y) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie