Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Houbový guláš pro labužníky :)

0.0
Houbový guláš pro labužníky :)

Potřebné ingredience

mísa hub ( já dělala z hřibů, klouzků, václavek, kozáků a ryzců smrkových-ty gulášek suprově obarví !!) velká cibule,sádlo, 3 lžíce protlaku- nee kečup!!!! , masox, červená mletá paprika, 1 zelená a červená paprika,nakrájené sterilované beraní rohy (nemusí být), kmín, gulášové koření, 3 stroužky českého česneku, majoránka, sůl, na zahuštění bramborový škrob- kdo zahušťuje chlebem, dá si chleba, ale protože já ho mám nejradši druhý a třetí den, chleba nedávám, aby mi tam ta potvora nezkvasila :)

Postup přípravy

Na sádle zpěním cibulku pěkně do sklovita, popráším červenou mletou paprikou a nechám chvilku prosmažit (pozor, paprika hořkne, nepřehánět!!) zaliju protlakem a párkrát promíchnu. Přiliju vodu a vhodím nakrájenou směs hub, posolím a přihodím všechno koření krom majoránky. Vařím do skoroměkka, přisypu nakrájenou papriku, po pár minutách beraní rohy a dovařím. Po odstavení kastrolu zahustím lžící škrobu rozkvedlaném v trošce vody a okořením majoránkou.

Se solí opatrně, gulášek se pěkně rozleží, pokud se to neplánuje zblajznout ten den po uvaření :)

Dlabu to s chlebem a mívám boule za ušima.. :-D

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mimicek 30. 9. 2017, 23:12
(Y) (Y) (Y)
Maya 72 27. 8. 2014, 17:16
Dobrý den, večer gulášek uvařen a dnes byl k obědu a opravdu moc dobrý |:o) |:o) |:o) (F) (F) (F)
laskonka333 24. 8. 2014, 9:22
gulášik vyzerá fajn ale hríby nemám *-) a z šampiňónov by bol asi iný *-) *-) *-) *-)
PÁRátko 21. 8. 2014, 11:56
Dobrý den.Moc díky za recept (L) ,guláš je fakt luxusní (clamp) ,dneska jsem ho vařila a právě jsme se jím přecpali (jidlo) ,-) .Je opravdu vynikající (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (flower) (F)
mysmilena 23. 8. 2014, 19:41
@PÁRátko Hezký den, jsem moc ráda, že chutnalo... :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie