Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Vepřové plecko z PH, slezské zelí, knedlík

0.0
Vepřové plecko z PH, slezské zelí, knedlík

Potřebné ingredience

3/4 kg vepřového plecka a další (v textu)

Postup přípravy

Vepřové plecko několikrát nakrojíme (ale nedokrojíme), prosolíme, opepříme, okmínujeme. Do PH dáme na dno krájenou cibuli, drobně sekaný (nebo utřený) česnek. Podlijeme cca 1 - 1,5 dc vody. Na tuto "postýlku" dáme připravené maso a přidáme 1 PL sádla. Hrnec nastavíme na HIGH na 6 hodin. V polovině pečení maso otočíme a hodině před koncem znovu otočíme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

denka47 14. 6. 2014, 15:52
Pekný den prajem všetkým.Chcem sa opýtať, čo je pomalý hrniec. Vdaka za odpoved.
laskonka333 10. 1. 2014, 12:20
(zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie