Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 32 návštěvníků)

Vepřová plec na mrkvi a hrášku

0.0
Vepřová plec na mrkvi a hrášku

Potřebné ingredience

plec(mela jsem cca 1,5kg,větší cibule,olej,velký protlak,2mrkve,půl sáčku mraženého hrášku(nebo sterilizovaný ve skleničce),kelímek šlehačky(nebo smetany),mouka+voda na zahuštění,sůl

Postup přípravy

Na oleji osmahnu nadrobno nakrájenou cibulku,potom zprudka do zatáhnutí celý kus masa,osolím,přidám protlak,zaleji cca 1,5-2litry vroucí vody,vařím do změknutí.Maso vyjmu,nakrájím-udržuji teplé,přidám nastrouhanou mrkev,hrášek,chvíli povařím,zahustím voda+mouka,provařím cca 20minut,před dokončením přidám šlehačku.Můžete přidat masox-já nepoužívám....Podávám s knedlíkem,těstovinami,rýží.....Přeji dobrou chuť.....

...

...

S těstovinami....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zonoro 9. 11. 2016, 22:13
Bylo to dobré, jen příště musím použít buď mražený hrášek nebo ten v nálevu pořádně propláchnout, dodal tomu nedobrou chuť.
zonoro 9. 1. 2017, 15:42
@zonoro Dneska jsem udělala zase, výborná věc (F)
krišon 18. 10. 2016, 20:00
To bylo řečí, když jsem nandavala na talíř a pak vylízali i kastrol ....vynikající to bylo (L)
vlasson 19. 10. 2016, 8:07
@krišon Ježíš,děkuji :-$ :-p
Jonáš7 31. 10. 2014, 13:27
jinak se tomu říka bratislavská plec (Y)
laskonka333 31. 10. 2014, 8:59
(Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie