Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Játrová omáčka

0.0
Játrová omáčka

Potřebné ingredience

Vepřové játra, kmín, sůl, pepř, olej, cibule, hladká mouka, česnek.

Postup přípravy

Cibuli orestovat do světle hněda, dát játra na kostky, opepřit, posypat kmínem, zalít teplou vodou. Po změknutí jater, zahustit hladkou moukou s vodou. Na konci osolit a přidat prolisovaný česnek. Podávat s knedlíkem, rýží nebo jen chlebem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Petruša1 28. 3. 2017, 12:58
jak se cca vaří játra dlouho? Vařím poprvé...
Zmolda 28. 3. 2017, 13:03
@Petruša1 Chvílu nevím cca 20 minut max 30, hlavně solit až na konci.
Petruša1 28. 3. 2017, 13:42
@Zmolda Fakt,ježíš,už tam jsou skoro hodinu ,díky :´(
Zmolda 28. 3. 2017, 13:43
@Petruša1 Tak to určitě nevadí, játra jsou docela rychle.
Danda Moštěničák 9. 2. 2017, 20:06
Uplně se mi sbíhají sliny. Asi si ji o víkendu uvařím. Já nedávám česnek, ale zkusila jsem přidat trošku majoránky a je to super, doporučuji. (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie