Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Naložené -Písecké kotelty

0.0
Naložené  -Písecké kotelty

Potřebné ingredience

3/4 kg kotlet ( bez kosti-může být krkovice je šťavnatější),olej, asi 12 dkg nastrouhaného eidamu,13 lžíce sladkého kečupu,1 a 1/2 lžíce plnotučné hořčice,5 vajec,asi4 stroužky česneku, majoránka, pepř, sůl

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na plátky, naklepeme ,nařízneme okraje ,osolíme a opepříme. Připravíme si těstíčko : rozšleháme vejce s nastrouhaným sýrem, kečupem, hořčicí , prolisovaným česnekem, trochou majoránky( asi 1 lžičku),ještě těstíčko trochu osolíme a taky opepříme -v tom obalíme maso z obou stran a necháme v těstíčku alespoň půl dne odležet. Potom kotlety rychle osmažíme z obou stran na oleji ,přendáme do pekáčku a dopečeme v horké troubě do měkka. Podáváme s opečeným nebo i vařeným bramborem a zeleninou.

Naložené maso.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lidare 17. 3. 2017, 14:24
:-)může být dobré :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie