Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Bramborové bulky

0.0
Bramborové bulky

Potřebné ingredience

200g vody, 1 vejce, 200g vařených a nastrouhaných brambor, 50g olivového oleje, 200g hladké mouky, 200g špaldové mouky, 20g droždí, lžička rýžového sirupu, 7-10g soli, vejce na potření.

Postup přípravy

Z vody, sirupu, droždí a lžíce mouky uděláme kvásek, necháme vykynout. Poté zapracujeme ostatní suroviny (nehněteme moc dlouho), vypracujeme lehce lepivé těsto (po vykynutí lepí víc) a necháme vykynout. Poté umotáme bochánky, necháme na plechu ještě 20-30min. nakynout, potřeme vejcem a posypeme mákem nebo kmínem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 220°C asi 15min.

...

...

...

...

...

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Járinkaa2 29. 9. 2018, 18:50
Výborné,nadýchané,křupavé. Mouky jsem dala polohrubou+hladkou.Kynulo mi to přes 2h + potom na plechu. Děkuji za recept (F)
lenunada 28. 9. 2018, 9:04
Jsou naprosto bez chybičky, neměla jsem špaldu, dala jsem jen hladkou, a suš. droždí, brambory od oka a výsledek nás nadchnul, Chodíme ujídat horké, teď se dopekly. (Y) (Y) (Y)
laskonka333 2. 11. 2017, 16:10
(Y)
Nadys 1. 11. 2017, 10:40
(F)
malmar 1. 11. 2017, 10:36
Vyzkouším, děkuji

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie