Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Játrová omáčka

0.0
Játrová omáčka

Potřebné ingredience

1/2 kg kuřecích jater,sádlo,cibuli,pepř,mletá sladká paprika,mletý kmín,sůl,1/2 l vody,mouku

Postup přípravy

Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli,papriku a kmín a přidáme kuřecí játra. Prudce osmahneme,osolíme a opepříme. Zalijeme vodou a vaříme asi 30 minut.Uvařená játra vyjmeme z omáčky a nastrouháme na jemném struhadle . Omáčku zahustíme jíškou ze sádla (sádlo,hladká mouka),krátce povaříme a přidáme nastrouhaná játra. Podáváme s houskovým knedlíkem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bubík4 26. 7. 2006, 23:30
Dělám podobně. Jártra nestrouhám. A jíme s rýží. Je to dobré.
cicmoši 11. 4. 2006, 20:27
Niečo podobné robím z plúcok / pajšel/ akurát tam tiež dávam zel. pod sviečkovú, všetko to rozmixujem a zahustím jíškou a smetanou - s knedlíkom je to velká mňamka ...... :-P
inka 11. 4. 2006, 19:41
Dělám ji taky a dávám do ní zeleninu (mraženou pod svíčkovou, celý pytlík) a jak je všechno měkké, tak to celé rozmixuji a rozředím nebo zahustím podle potřeby. Taky je to mňam.
Casinka 11. 4. 2006, 13:17
Je to dobrota,dnes jsem to uvařila na obídek a mňam (Y) jen jsem to dělala z vepřových jater,tzn. trošku dýl akorát povařit a mňamka je na světě!! :-D doporučuji! ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie