Zobrazit přihlášovací formulář

Co dům dal

Přidat recept
(recept si oblíbilo 115 návštěvníků)

Moje zapečené Gnocchi

0.0
Moje zapečené  Gnocchi

Potřebné ingredience

2 balíčky Gnocchi, 1 kuřecí nebo vepřová konzerva, 200 gr cihly,30% smetana, grilovací koření

Postup přípravy

Gnocchi - nevaříme ! okořenim kořením, přidám konzervu a promíchat.Dáme do zapékací mísy posypem strouhaným sýrem a dáme další vrstvu ,opět posypem sýrem -nakonec zalijeme smetanou a dáme do trouby.

Tak tohle budem potřebovat

postup opakujem

připravené do trouby

a máme hotovo :O))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

slavena.z 17. 2. 2017, 17:29
Je mi jedno zda Ital brečí nebo ne, ale za nás moc děkuji za bezvadný rychlý a moc dobrý recept. (Y) (Y) (Y) (L)
zdenula12 4. 4. 2017, 16:22
@slavena.z Jéééé :-$ :-$ :-$jsem ráda že chutnalo :-)
ani se neptej 7. 10. 2016, 20:50
raději nebudu ani zkoušet... Ital by brečel... neumíš ani vařit, ani fotit... (zurim) (smich)
DanušaP 26. 1. 2017, 11:01
@ani se neptej a ty umíš fšecko, že jo a jestli ital brečí, je to jeho boj
johnynka 17. 7. 2016, 13:04
(Y)
nekup to 10. 7. 2016, 15:59
no to by mohlo být dobré (F)
lenule11111 18. 6. 2016, 20:37
Jaké dáváte Gnocchi chlazené nebo je to jak těstovina sušené??
zdenula12 7. 7. 2016, 19:24
@lenule11111 Leni chlazené :-$ :-) (Y)
zuzan 18. 6. 2016, 19:42
Včera jsem vyzkoušela s menší úpravou a je to moooc dobré a rychlé!!! Konzervu (vepřové maso z LIDLu s 94 % masa) jsem hodila nejdříve na cibulku a kokosový olej, chvíli podusila, přidala jsem (dle rad maminek níže) malou konzervičku sterilované kukuřice a jeden malý rajský protlak, zamíchala a poté vmíchala syrové nočky. Remosku jsem vymazala kokosovým olejem a postupovala jsem dále dle vašeho receptíku :-) :-) (Y) (Y). Nezalila jsem šlehačkou, protože jsem ji ani neměla, ale navrch jsem natřela zakysanou smetanu a dala péct v remosce. Byla jsem překvapená, za jakou malou chvilku byly ty syrové nočky hotové (flower) (flower) (flower). Určitě jsem nedělala naposledy (clamp) (clamp) (clamp).
zdenula12 7. 7. 2016, 19:25
@zuzan Noooo,taky dobrý (Y) :-) :-$
novackova 29. 5. 2013, 12:48
to prubnu (F)
ajinkaj 9. 8. 2012, 17:12
Musím napsat, že něco tak dobrého jsem dlouho nejedla. Neskutečná dobrota, děkuji za recept. Přidala jsem rajčata a olivy, bylo to opravdu dobré a už se těším, až udělám znovu. Koupila jsem koncervu 90%masa, takže výborné i pro děti, všichni se oblizovali (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (D)
zdenula12 13. 8. 2012, 6:46
@ajinkaj Andrejko díky ,taková chvála určitě potěší :-$ jsem ráda že vám chutnalo :-) (hello)
andyy 21. 12. 2009, 11:12
musím zkusit vypadá to (Y) (jidlo)
zdenula12 22. 12. 2009, 19:54
@andyy :-$ :-$ :-$ určitě vyzkoušejte :-) :-) :-) (hello)
Zuzanah1 (upraveno) 10. 11. 2009, 18:43
Super nápad, skoro nic tu nemám, tak to dnes uvařím k véče (Y) (Y) (Y). ...........tak už jsme po jídle a bylo to ňami, hlavně hodně rychlé, určitě zařadím do našeho jídelníčku. Dělala jsem trošku upravenou verzi podle zásob. 2 párky, porek, kukuřici, 12% smetanu ve které jsem rozmíchala tavenáky, čerstvě mletý pepř a plátky eidamu.
zdenula12 10. 11. 2009, 22:39
@Zuzanah1 (Y) nóóó- kukuřici taky máme rádi :-) :-) :-) (jidlo) díky :-$ (hello)
Barčáci 2. 8. 2009, 12:26
Zdeni (hello) (hello) (hello) mooooc děkuji za suuuuper receptík (F) (F) (F). Všichni jsme si moc pochutnali (jidlo) (jidlo) (jidlo). (L) (L) (L)
zdenula12 3. 8. 2009, 12:28
@Barčáci :-$ Jituš jsem moc ráda že vám chutnalo :-) pochvala určitě potěší (H) (hello)
hheellaa 12. 3. 2009, 21:08
(Y) (Y) (Y) parádní a rychlá bašta (clamp) (clamp) (clamp) díky za super nápad
iris861 12. 3. 2009, 13:50
Dnes jsem to dělala k obědu,přidala jsem kukuřici. Všem to velice chutnalo. (Y) ^o) ^o) (clamp)
zdenula12 12. 3. 2009, 14:15
@iris861 Jsem ráda že chutná :-) :-) :-) (hello)
gabyka 11. 3. 2009, 20:38
Dnes jsme měli k obědu (jidlo) a je to fakt mnamka (Y) (Y) (Y)
zdenula12 11. 3. 2009, 21:42
@gabyka Gábi to mě těší :-$ :-$ :-$ (hello)
*poule* 10. 3. 2009, 11:41
Tak jsem zkusila. (pl) (pl) (pl) Sym snědl 2 porce, je to super nápad (clamp) (clamp) (clamp). Já jen přidala zelené fazolky na barvičku a pekla 20 min na 180°C. Je to bezva tvárné jídlo, do kterého se dá schovat vše..... (Y) (Y) (Y)
zdenula12 10. 3. 2009, 22:46
@*poule* Jsem ráda že šmakovalo (jidlo)
jituskadablik 7. 3. 2009, 20:07
jééé to vypadá dobře (jidlo)určitě vyzkouším (Y) (Y) (Y)teta,kam ty na ty nápady chodíš :^) (clamp)
zdenula12 12. 3. 2009, 15:12
@jituskadablik Nepovim -nepovim (tudledudle) :-) :-) :-) (hello)
effie1 7. 3. 2009, 7:59
to bude mnamka..... a jak dlouho pecete a pri jake teplote??? Eva
zdenula12 7. 3. 2009, 19:57
@effie1 Evi peču tak 45 min. při 160° ,když už je vršek hnědý-dokřupava :-$ (pl) (hello)
Kaťulka 6. 3. 2009, 7:48
To vypadá mňam (pl). Už se těším až to vyzkouším. (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie