Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí medicína

Přidat recept
(recept si oblíbilo 234 návštěvníků)

100% lék na bradavice

0.0
100% lék na bradavice

Potřebné ingredience

česnek,ocet

Postup přípravy

Česnek nakrájíme na plátky a zalejeme octem.Necháme 7 dní v uzavřené lahvičce.Potom přikládáme každý večer na bradavici.Zabalíme aby z bradavice česnek nespadl.Chlapeček měl bradavici za nehtíkem a bradavice to sama vzdala.Je to opravdu 100 prcentní.Nic lepšího neznám.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

listickaD 23. 11. 2018, 8:30
Čtu samé pozitivní reakce hned to jdu vyzkoušek držte palce, snad to konečně zabere. (zurim) :-| *-)
marfanov 6. 10. 2018, 10:59
Přidávám svoji zkušenost - taky dobrou. po dvouměsíčním používání kolodia, duofilmu, zmrazovači od Wartnera jsem dceři dala na bradavice (ano, měla jich asi 7 vedle sebe, po výše uvedené "léčbě" z lékárny) česnek, bez naložení v octu. řvala jak čert a už po hodině jsme to sundávali, udělal se jí bohužel puchýř. Takže jsem naložila tenké plátky do toho octa, nečekala týden, jen do rána. Dle jiného návodu vystřihla v náplasti (klasícké s polštářkem) díru velikosti pouze těch bradavic, přiložila česnek (i tři plátky, jak to bylo velké) a opět přelepila. takto každý večer. po týdnu bradavice zčernaly - je to prý vždycky jedna hlavní a další jsou její "děti". takže hlavně zničit tu hlavní :-) za mě super a škoda peněz za léky z lékárny.... u kolodia se zdálo, že funguje, ale dá se používat jen týden a vždycky se musí odstranit ta starší vrstva, to nám nevyhovovalo. a ničila se kůže okolo. mimochodem - bradavici měla z bazénu ve škole. A starší dcera ji zas chytla v karate z tatami…. takže zdroje jsou různé...
iinstalater 4. 5. 2018, 20:33
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat jake mate zkusenosti s kyselinou mrvenčí. Dnes jsrm dceři aplikovala po 4 a začalo ji to velmi silně pálit. Na bradavicích má bílé puchýře a některé jsou pod kůží černé. Jaký je další postup? Jak postupovat když se kůže začne loupat? Máme to nechat uschnout? Nebo mazat dál? Pokud kyselina nezabere vyzkoušíme česnek v octu nebo vlaštovičník. Děkuji za radu. Zdenka
marge 3. 1. 2017, 14:53
Já tedy musím pochválit! Dcera celkem velkou bradavici na ruce.-Vystouplou. Mazali jsme vodičkou z lékárny a nic. Asi po třech měsících jsem dala toto a bradavice asi po pěti výměnách česneku byla fuč |:o) |:o) Vždy jsem uřízla jen pidi kousek-přesně ve velikosti bradavice,aby netrpěla kůže kolem. No a já měla pod nehtem bradavici snad 5 let! Vždy jsem jí ostříhala,rozrejpala,ale objevila se znovu +o( A stačilo dvakrát přes noc česnek v octě a je po bradavici!!! (L)
lehorara 2. 1. 2017, 20:07
Přidám svoji zkušenost. Dávala jsem česnek naložený v octu. Bradavici mám na placi u ruky. Bradavice zbělěla, postupně se loupala a pak to začalo bolet a pálit jako čert. Okolí bradavice pálilo a vše byl velmi citlivé. Bradavici jsem tímto způsobem neodstranila,naopak se mi pak rozlezla ještě víc. Předtím jsem s ní byla na vypálení 2x. Zkoušela jsem i duofilm a taky nic. Už nevím co s ní. Bradavici mám od začátku všech těchto procedůr z velikosti špendlíkové hlavičky tak 1cm v průměru. Takže za mě též ne.
BRAVO 3. 1. 2017, 19:46
@lehorara kupte si v lékárně kyselinu mravenčí (je to pár korun)... synovi taky jedině po tomhle bradavice zmizela, stačily tři aplikace po týdnu a byla pryč
plamenek 2. 1. 2017, 20:29
@lehorara Zkuste mazat propolisem. Ale bradavice (ne všechny ,jsou virové.). Takže bych to podpořila jezením droždí. Udělat drožďovou pomazánku, drožďovou polévku,knedlíčky atd.
lehorara 2. 1. 2017, 20:35
@plamenek Prodávají mast i tinkturu, co je lepší? Jak často. Ráda zkusím, jsem vážně bezradná a znovu na pálení nejdu a co se týká vyříznutí, tak nevím, co jsem tak četla,tak to taky není 100%. Droždí mi nevadí.
plamenek 2. 1. 2017, 21:00
@lehorara Dle mé zkušenosti tinktura,( jenže já měla doma dělaný) vždy jsem to synovi vymáčela ve vodě, ostříhala (nesmělo to bolet) a namazala tinkturou. To droždí je důležité,hlavně pokud to máte už tak dlouho. Já ho mám ráda jako teplou pomazánku na chleba. Na másle rozpustím 3 kostičky droždí s cibulí,ale droždí vypékám hodně,pak přihodím 2 vejce,osolím,opepřím a teplé na chleba. (Y) (Y)
lehorara 3. 1. 2017, 7:17
@plamenek Děkuji. Zkusím to, dnes mrknu v lékárně. (F)
plamenek 3. 1. 2017, 9:31
@lehorara Přeji úspěch, nevím jak dlouho to léčíte,ale mudr by vám měl říci, že je to virové a když nepomohlo vypalování, tak je virus stále v organismu a je potřeba doplnit stravu o vitamíny skupiny B.Jenže dle mne je účelem léčit,ale ne vyléčit. (zip).
lehorara 3. 1. 2017, 13:45
@plamenek Snažím se jí zbavit přes rok a půl. Zkoušela jsem i teatree oil, cibuli, lak na nehty...prostě co jsem kde vyčetla a nic. K dr se mi nechce, protože je mi jasný, že to bude chtít vypálit nebo mě poslat na chíru a do toho se mi nechce, když nemám jstotu. Ještě jednou díky a uvidíme :-). Budu doufa!t
plamenek 3. 1. 2017, 17:08
@lehorara Vypalovat jsem nebyla,jen na chíře,ale to byla hnědá a šlo to na kontrolu. Naštěstí mi to mudr umrtvil,nic jsem necítila. Vy ale máte klasickou virovou. Zkuste droždí,alespoň 2x týdně asi tak 2 týdny. Takže to není nic nemožného. Když si koupíte B komplex v lékárně, tak to není totéž,neobsahuje všechny vitamíny skupiny B,ale jen některé. Rok a půl je strašně dlouho. :-$
lehorara 4. 1. 2017, 7:29
@plamenek dnes jedu do lékárny a začnu nanovo. Když to nepomůže zkusím tu kys.mravenčí jak psala paní nahoře. Děkuji všem s výsledkem se ozvu. (F)
plamenek 4. 1. 2017, 8:11
@lehorara Ani jsem nevěděla,že se dá kyselina mravenčí koupit v lékárně.(V jaké koncentraci). Kdysi dávno ji měli v drogerii na bělení( trofejí) pro myslivce atd. Dostala jsem od někoho jen 2 ml, používali jsme to na malé bradavičky,které se dělají na krku nebo v podpaží. Takové cancourky,dnes to kožní vypaluje. Nanášela se párátkem. Tak dobře pořiďte. (F)
anetcak16 31. 7. 2013, 17:47
Mohu potvrdit, teď mám na noze česnek namočený octem.. opravdu jde rozdíl vidět okamžitě.. po 6ti hodinách česnek měním a je to znát.
Radlík 10. 2. 2013, 15:37
Dobrý den, bohužel se musím přidat k paní Kamile. I my jsme vyzkoušeli česnek v octu, ale výsledek po 3 týdnech spíš horší, než lepší. Dcera má bradavici na chodidle, na noc jsme pravidelně přikládali česnek, asi po týdnu se jí kolem bradavice udělala bílá kůže, jakoby puchýř a velice ji to začalo bolet. Tak jsem koupila Duofilm a po 3 dnech už bradavice tvrdne a začíná se vylupovat. Takže česnek za nás ne. (N)
kamilav 2. 1. 2013, 8:43
Dobrý den, zkouším česnek synovi na patu a po sundání je bradavice bílá, jakoby nabobtnalá a díra uprostřed zvětšená.. má to takhle být? Syn už to měl hodně nateklé a bolí ho to. Přikládám na noc, zalepím, aby se česnek na bradavici nemlel. Po jaké době zhruba zčerná? Mám nabobtnalou bradavici přes den mazat? díky moc za informace, Kamila
marge 3. 1. 2017, 14:55
@kamilav Já to měnila furt do kolečka. Večer jí tam dala a další večer vyměnila. Přes den furt zalepené..Nic jiného se na to nedává. vydržte, ono to chvíli trvá.A ze začátku to i bolí.. Dávejte jen malý kousek ve velikosti té bradavice. (L)
jarla 13. 12. 2012, 20:40
vyzkouším (Y)
allehr 15. 10. 2012, 20:24
Zkuste ještě také velmi úspěšnou cestu a ne tak drastickou, stačí kousek chleba /bez kůrky/ namočit do octa, nasáklý chléb přiložit na bradavici a přelepit náplastí, bradavice černají a vyloupávají se po čtyřech až pěti dnech, samozřejmě záleží na velikosti ... nakonec se všechny unaví a vypadnou (plavec)
Hanily 15. 10. 2012, 20:06
syn měl bradavaci na noze, po 2 měsících létání po kožní, 3 krát vypalovaní pomol až česnek. Sice jsme ocet nepoužily, jen jsem týden každý večer vymačkala česnek a dala na bradavici, zalepila náplastí..po týdnu to úplně ty kořeny zčernaly, pak jsme to jen vylouply a máme konečně klid. (Y)opravdu to pomáhá!!
Kikikiki 4. 10. 2012, 22:50
Dobrý den, musím přidat svou zkušenost, bohužel ne dobrou... Syn má na každém chodidle jednu bradavici, po první noci je ta první jakoby nabobtnalá a kolem červený flek, na druhé mu bohužel česnek vytvořil dva puchýře vedle bradavice :-(. Přiznávám, že jsem nevydržela louhovat týden, ale přiložila po pár hodinách naložení v octu - že by tím louhováním měl trochu ztratit sílu a nepopálit jako nás? :´(
Hanily 15. 10. 2012, 20:10
@Kikikiki pokud se česnek dostane na zdravou kůži tak to vypaluje a pálí a červená. Musí se to dát opravdu jen na tu bradavici.. používala jsem to když si malý lehl,aby už nechodil a nemohl mu ten česnek sklouznout na zdravou kůži.. dala jsem mu tam česnek a hned zalepila , Ráno sundala a večer na novo...po týdnu kořeny zčernaly a krásně šly vyloupnout..
jazumi 15. 11. 2011, 21:43
nečekala jsem 7 dní - dala česnek do octu a po chvilce na bradavici a zabralo to (Y) |:o) (F)
Týna1312 20. 9. 2011, 12:04
Dobrý den a mám to tam nechat přes celou noc na tom prstě??A to nemám dávat do ledničky mám to nechat venku těch 7 dní???Děkuji za odpověd
marge 3. 1. 2017, 14:56
@Týna1312 Naložila jsem nakrájené na plátky do octa a do lednice. po týdnu vyndala, ukrojila z plátku kousilínek-fakt jen milimetrový na zakrytí té bradavice a nechávala od večera do večera a vyměnit a znovu...
klaki 11. 9. 2011, 21:22
jooo, to znám, fakt to funguje!!!!!!!!!!!!!!! (podzim)
hannah85 11. 9. 2011, 21:20
Zeptám se hloupě, ale jak se pozná, že e ta bradavice už vylupuje? Jak to vypadá před vyloupnutím a jak to vypadá potom. Musíte tomu pomoci nějakým nástrojem?? My začali s vlaštovičníkem, poté, co to zčernalo a jakoby zaschlo, jsem to chtěla vydloubnout, ale zřejmě to byla jen nějaká vrchní vrstva a pod tím stále živé maso s černými kořínky. Jedná se o bradavici, která roste do hloubky na chodidle nohy. Mám pocit, že tato bradavice "dovnitř" sama neupadne. Ono to zaschne celé a po vyloupnutí tam zůstane díra?? Prostě jak poznám, že už je čas ji začít vyďoubnout ven? Jdu naložit česnek (Y)
marge 3. 1. 2017, 14:58
@hannah85 taky jsem se bála,ale ona jakoby vylejzala a nakonec tam zbyl jen malý stroupek co se odloupl sám :-) Hlavně to nedávat na kůži kolem a třeba ji i lehce namazat. je to silné!! A vydržet i když to na začátku trochu bolí. Já do ní vždycky ještě trochu dloubla,aby se to dostalo pěkně dovnitř :-)
evakast 8. 9. 2011, 19:11
ahojky, chtěla jsem se zeptat: dcera má na noze bradavici, máme vodičku na bradavice udělanou v lékárně, ale bohužel nezabírá. zkoušeli jsme i přikládat chvíli česnek namočený v octu, ale dcera si na to vůbec nenechá sáhnout, hrozně vyvádí. to se má jen přikládat třeba přes noc a pak to nechat být a sama nějak odpadne? děkuji Eva
Renca25 18. 1. 2011, 14:21
Ahojky,chtěla jsem se zeptat,jestli stačí přikládat česnek pouze přeš noc. Mám totoiž jednu velikánskou a spoustu malích na pate je to dost nepříjemne.DOufám,že váš recept mi už konečne pomuže. Už jsem zkoušela všechno a nikdy nic nezabralo.Díky Renča
mamincina 24. 12. 2010, 12:45
Dobrý den, i já bych se chtěla přidat a poděkovat za 100% receptík. Dcera se s bradavicemi trápila více jak 3 měsíce, mazali jsme nějakou vodičkou z lékárny, která vůbec nezabírala. Česnek jsme přikládali pravidelně asi 7 dní, potom už pouze každý druhý nebo třetí den a po 3 týdnech není po bradavicích ani památka (Y) (Y) (Y) Moc děkuji Radka (F) (F) (F)
ajako 14. 12. 2010, 10:56
Dobrý den,ano,tento postup mohu jen potvrdit a doporučit.Pomohl mě osobně a taky nejedné mé klientce,pracuji totiž jako pedikérka.naprosto osvědčený recept a hlavně přírodní,i když trochu "smradlavý" :-). Alena

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie