Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 41 návštěvníků)

Segedin

0.0
Segedin

Potřebné ingredience

Vepřové maso /já měla kýtu/, cibule, 1x kysané zelí, 1x sladké zelí, sladká paprika, sůl, pepř, hladká mouka, smetana.

Postup přípravy

Opíct cibulku, maso na kostičky nechat zatáhnout, osolit, opepřit, posypat paprikou a zalít vodou. Přidat celé sladké zelí, kupuju ve sklince a polovinu kysaného z pytlíku. Vaříme do změknutí masa.Pak zahustíme moukou se smetanou a nakonec dáme zbytek zelí. Podáváme s knedlíkem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

xenie48 26. 3. 2017, 16:02
Dělám jen z plecka nebo libového bůčku asi 3/4 kg, kýta je moc suchá. Do zlatova na troše sádla spěnim 2 cibule, přidám na kostky nakrájené maso, nechám zatáhnout, osolím, opepřím a dám sladkou papriku a trochu vody nebo vývaru. Dusím do poloměkka a přidám kyselé zelí z pytlíku asi 1 kg. Když je vše měkké tak do toho dám sladkou smetanu. Zjemní kyselou chuť a zahustí. Dělám bez mouky. Podávám s knedlíkem nebo i s chlebem
Jaja83 17. 6. 2012, 13:11
Děkuji za recept, dnes jsem ho dělala poprvé v životě a povedl se!! |:o) |:o) Výborný!! (F) (F) (Y)
kalerat 20. 9. 2009, 12:01
Dnes jsem dělala, výborné (clamp)
Zmolda 20. 9. 2009, 20:15
@kalerat Děkuji, jsem ráda, že chutnal :-$ :-$ :-$ (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie