Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

KRABÍ TYČINKY -OBĚD ZA 3 MINUTKY POKUD OSTANOU UVAŘENÉ BRAMBORY

0.0
KRABÍ TYČINKY -OBĚD ZA 3 MINUTKY POKUD OSTANOU UVAŘENÉ BRAMBORY

Potřebné ingredience

KRABÍ TYČINKY(NOWACO),BÍLÁ CIBULE(DĚTEM NE,ALE NAŠE KAČKA JI JÍ),VAŘENÉ BRAMBORY ČI KAŠE,
TVRDÝ SÝR,VODA,SŮL(TATÍNKOVÉ I PEPŘ...)MAMKY TATARKU A DĚTI DĚT.KEČUP

Postup přípravy

TOTO JSEM SI VYMYSLELA:-))MILÉ MAMKY.A JE TO U NÁS MOC OBLÍBENÉ.
NO TATÍNEK UŽ NAČAL TALÍŘ...........NEŽ JSEM DONESLA FOŤÁK......

-NA TALÍŘ DÁME VYLOUPANÉ Z OBALU MRAŽENÉ KRABÍ TYČINKY AS 6KS.
-NASEKANOU NA JEMŇOUČKO 1/2 BÍLÉ CIBULE
-OSOLÍME (JÁ DOCELA DOST TU CIBULKU,ALE TO SI MUSÍTE DLE CHUTI)
-DÁME 1-2 PLÁTKY (TESKO TVRDÝ SÝR,NEBO NASTROUHANÝ)
-1 POLÉV. LŽÍCE VODY
VAŘENÉ BRAMBORY ČI BRAMBOROVOU KAŠI PŘIKLOPIT VÍKEM A
DÁME DO MIKROVLNKY NA OHŘEV NA 2,5MIN-3 MIN

ZATÍM NAKRÁJÍME ZELENINKU ČI UDĚLÁME SALÁTEK(FOFREM).
A JE TO

JÁ SI K TOMU DÁVÁM JEŠTĚ TATARKU A NÁŠ FÍK KEČUP A NEDÁVÁM MU CIBULKU.
PÍSNĚTE JAK CHUTNÁÁÁÁÁ:-))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

KáKá 11. 11. 2016, 22:22
Šmakuláda jak vyšitá (Y)
michelka69 11. 11. 2016, 22:20
Nemůžu říct, že vařím extra zdravě, ale tohle bych fakt nedala - a to fakt nikomu a ničemu ,-)
adamito 11. 11. 2016, 21:31
:^)
kopretin.a 11. 11. 2016, 21:12
nechutnáááá....
hagrid 11. 11. 2016, 21:07
Mi to přijde, jako by to už měl někdo tak 3x v žaludku 8-|
Maxinka 11. 11. 2016, 20:43
Teda, dát mi ohřátý chemický koktejl s cibulí, zasypaný sýrem a k tomu brkaši a na tom naházený rajčata a ještě kečup, nebo tatarku 8-| To bych nedala ani prasatum, natož dětem (zip)
Dan.ka 11. 11. 2016, 15:50
Tam čtu,že váš Fík si tam dává kečup *-) Von to musí žrát i pes? 8-|
kopretin.a 11. 11. 2016, 21:39
@Dan.ka Fíka chápu, kečup přebije chuť čehokoliv (smich)
nevim co sem napsat 11. 11. 2016, 18:21
@Dan.ka muj pes by to nedal (Y)
nevim co sem napsat 11. 11. 2016, 15:21
Jako vážně tohle někdo jí? Mi to připomíná Míru z pořadu na streamu Vaříme s Mírou, je to také recese jako ten pořad že ano?
Nadys 11. 11. 2016, 15:49
@nevim co sem napsat a vy z recese vyhrabáváte všechny blbé recepty co , to je umění , vám povím , takhle blbě hledat (smich) si ty krabí tyčky konečně dejte , at tu neslintáte dlouho
DanušaP 16. 12. 2015, 14:13
chybí mi tam vorčestr ,-)
inka 14. 3. 2015, 14:54
.. omg :-o :-o
umpopo 29. 12. 2011, 14:47
pravda, ještě moc nevim, jak to chodí tady, ale urážky myslim nejsou na místě. Někomu se to zdá nechutný, někomu zas ne, když to někomu chutná a dá to sem, tak třeba nebude jediný ne? Komentáře typu nevíš co je krabí maso myslim nepotřebujou komentář.I když každý ví, z čeho tohle je, krabí tyčinky se to nazývá. Polemika je na místě až tam bude v názvu krab. I když tohle bych taky nevytvořila ,-) tak hlavně, že se rodina nají (Y). "Krabí tyčinky" za 3 minuty jim taky, jednoduše opečený se zeleninou na másle a taky bych nechtěla poslouchat,že to neni recept.Protože si u toho taky mlaskám, dokud si nepřipomenu složení *-)
JaňulisKa85 29. 12. 2011, 14:27
Teda holky, já dát tohle tomu svýmu Matějovi tak si asi ani nestačím zabalit kufr :-$ Ono to na oběd fakt bude chtít vymezit víc než tři minutky (cigo)
smallriccio 3. 12. 2011, 16:34
1) CO TAKHLE VYPNOUT CAPSLOCK? 2) Chybí tomu už jen vegeta a nějaký ten bujón, popřípadě sojovka, Tenhle server mne opravdu baví
LentaS (upraveno) 29. 12. 2011, 0:03
@smallriccio As dobře vidíte,ale né všichni. Bavím se vaší hloupostí s jakou jste vstoupila jako nová na MMB bez hodnocení receptů kážete svou pravdu a jed..... Krásný sluníčkový den
smallriccio 5. 12. 2011, 13:13
@LentaS Možná by bylo vhodné se věnovat spíš gramatice než výrobě těchto panoptikálních pokrmů. Když pominu vizuální hledisko, které je opravdu odporné, a dostanu se k tomu, z čeho je to "jídlo složené". To, co nazýváte krabími tyčinkami kraba nikdy nevidělo, pokud by jste měla zájem o krabí maso, stojí kolem 400kč. To, co jste do jídla dala Vy je z 30%-50% odpadní maso vzniklé při zpracování ryb, zbytek pak tvoří pšeničný škrob, koření, rostlinný olej, sůl, cukr, sorbitoly, glutamáty, uhličitany, kapsanthin, polyfosforečnany a barviva. Takže máme jeden chuťový paskvil, ten pořádné zasolíme a aby se ztratila chuť, přidáme cibuli, kdyby tomu zbyla ještě nějaká chuť, pořádně to vysušíme v mikrovlnce a aby se ze surovin stala opravdová bezchutná hmota, potopíme to do tatarky nebo kečupu, který rajče nikdy neviděl. Nezlobte se na mě, ale tohle je opravdový eklhaft a docela mě děsí představa, že tohle je jídlo průměrné rodiny u nás. Vždyť to, že vaříme levně a rychle neznamená, že to bude takovýhle hnus..
Andy1. 11. 11. 2016, 16:45
@smallriccio .
llulIu89 5. 12. 2011, 14:03
@smallriccio Souhlasím s vámi, tohle bych v životě nesnědla. krabí tyčinky s rozteklým sýrem a tatarkou...uffffffffffffff
LentaS 29. 12. 2011, 0:01
@llulIu89 Další registrace bez receptů a soudíte :-Dchtěla bych vidět váš nákupní košík a jak vaříte :-D :-D :-D
llulIu89 18. 2. 2012, 16:05
@LentaS vařím z fresh ingrediencí.... maso vybírám důkladně, jedině od osvědčeného řezníka, nebo ze zabíjaček... nepoužívám umělá dochucovadla. a myslím, že ohřát krabí tyčinky se sýrem v mikrovlnce, není žádné vaření :))))
karca90 15. 7. 2010, 16:49
zkoumala jste někdy, z čeho je tahle "delikatesa" vyrobená??? :^) :^) :^) bych to nejedla ani já, natož to dávat dětem :-S
LentaS 23. 7. 2010, 22:56
@karca90 Ano a nic tak běsného v tom nevidím??? A vy víte jak dopadl atest BIO výrobků v porovnání s normálním produktem? Pouze v ceně je rozdíl a to značný!Myslím,že ty z nowaka jsou ok. Vše s mírou a to platí i o jídle. A víte vždy co koupíte za kuřecí maso,vepřové či ryby,které plavou ve špíně ač jsou bio a tu se to prodává?To by as člověk nemohl jísti nic (hello). Každému co chutná a s mírou (pl).
maruška 18. 4. 2017, 14:26
@LentaS ano, všeho s mírou..také je každého věc co jí, podle toho pak vypadá. Ale "krabí tyčinky" obsahují 30% masa a to pouze separovaného ,-) a zbytek? P.S. myslete si dál, že ty z "nowaka" jak píšete Vy jsou OK [A] hlavně ta košenila, ta je opravdu košer jak pro děti, tak pro dospělé.....
karca90 24. 7. 2010, 9:58
@LentaS netvrdím, že všechno musí být bio, koukněte se těch éček co tam je, tohle není maso, to je chemický koktejl a éčka nejhoršího zrna, absolutně nevhodný pro děti :-S
LentaS 25. 7. 2010, 22:21
@karca90 Né všechna éčka škodí,ale o tom se přít nebudu (kytara) jsou daleko horší potravinky co i vaše děti do sebe dostanou...... je to věc volby.My je máme rádi a s chutí se je dáme než nějaký mekáč apod. Děkuji za váš názor (flower).
marz 15. 7. 2010, 16:34
no to vypadá perfektně (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)určo zkusím (K) (F) (F) (F) (F)
Martitina 3. 1. 2012, 23:36
@marz Děláte si srandu? :-o :-o :-o :-o
depaor 4. 1. 2012, 6:35
@Martitina ,-) asi jo
Vyhnanice 14. 11. 2009, 22:23
Vůbec jsem nepochopila jak se to dělá,zda se to peče,nebo smaží a kam se dává ta cibule,mám dojem že je to zmateně napsané,dávají se ty brambory do mikrovlnky a nebo vše najednou Zdenka
LentaS 17. 11. 2009, 13:47
@Vyhnanice Jak je to napsané tak se to dělá.Více to as nejde popsat. Polopaticky: Vyndá se z mrazáku mražené tyčky,sloupne se igelit, 6 tyčinek položíme na talíř,posypeme sekanou cibulkou, osolíme položíme 1-2 polátky tv.sýra+2polévkové lžíce vody. Přidáme brambory od včera již vařené (nebo si uvařte a v tom případě se již nedává zapéci do mikro)a vše ohřejeme v mikrovlnce 2-3min. Opravdu nevím co je na tom zmateného????? Vždyť krabí tyčky se jen rozmrazují na krabí salát.......tak co na tom chcete péci??? No snad si jen postupovat dle popisu a je to ;-) Tak ohřevu zdar (pl)Věra
inglulie 11. 3. 2015, 19:57
@LentaS Manžel asi mívá, chudák, velkej hlad, že?
Nikis. 18. 4. 2017, 10:47
@inglulie :-D
skipik 7. 7. 2010, 10:18
@LentaS není to vůbec zmatené ,-) jdu to zkusit (hello)
mimicek 2. 10. 2009, 22:26
(Y) (Y) (Y)Zajímavé,jednoduché a hlavně moc dobré (clamp) (clamp) (clamp).Děkuji Vám za recept (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie