Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Králík na cibuli a celeru

0.0
Králík na cibuli a celeru

Potřebné ingredience

Králík, 3 větší cibule, 1/2 většího nebo 1 menší celer, 10 dkg obyč špeku, 5 dkg másla, sůl, kousek uzeného, třeba bůčku

Postup přípravy

Králíka naporcovat, posypat na kolečka nakrájenou cibulí a na kostičky nakrájeným celerem a polít vychladlou směsí z vyškvařené slaniny a kousku másla. Takhle připraveného králíka nechat naloženého do druhého dne. Druhý den osolit a upéct v troubě nejlépe s uzeným masem. Jí se k tomu knedlíky (nejlépe bramborové) nebo brambory...

Zkusila jsem tak udělat i kuře či krůtu a taky dobré :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jája68 9. 1. 2011, 15:09
Móć dobré (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) receptík jsem našla dnes tak jsem ho nestihla naložit.I bez naložení moc dobré (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie